yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hub Herb Hotel
Hub Herb Hotel

Tanıtım

Hub Herb Hoteli'nin, Incheon Uluslararası Havalimanına sadece 10 dakika uzaklıkta olması uçusları için bekleyenler ya da Incheon plajları veya yakındaki adaları ziyaret edenler için burayı ideal bir yer yapıyor. Otel personeli (çeşitli yabancı dillerde yetkin); döviz değişimi, otobüs seferleri, uluslararası telefon görüşmeleri ve turistik bilgiler konusunda konuklarına yardımcı oluyor. Oteldeki imkanlar bir mini-çarşı, güzellik salonu, berber, çamaşırhane ve bir bardır. Bu kolaylıklara ek olarak otel temizliği, konforlu konuk odaları ve konuklarına sorunsuz bir konaklama sağlamak da yer alıyor.

Adres
Incheon-si
Jung-gu
Unseo-dong 2798-3 (inside of Airport New Town)

Telefon
+82-32-752-1991~4

Faks
+82-32-752-1990

Anasayfa
http://www.hotelhh.co.kr/
(Korece, İngilizce, Japonca)

Çeviri: ^^tubi^^

[Resim: 630695image21.jpg]

English

Introduction
Hotel Hub Herb is located just 10 minutes away from the Incheon International, making it an ideal place for those waiting for their flights or visiting Incheon's beaches or nearby islands. Staff members at the hotel (proficient in various foreign languages) are able to assist guests with currency exchanges, shuttle bus services, and international phone calls, and tourist information. Facilities at the hotel consist of a mini-mart, beauty parlor, barber shop, laundry room, and a bar. These conveniences in addition to the hotel’s clean, comfortable guestrooms assure guests a hassle-free stay.

Address
Incheon-si
Jung-gu
Unseo-dong 2798-3 (inside of Airport New Town)

Telephone
+82-32-752-1991~4

Fax
+82-32-752-1990

Homepage
http://www.hotelhh.co.kr/
(Korean, English, Japanese)

Kaynak / Source

[Resim: 630702image21.jpg]

[Resim: 630701image21.jpg]

[Resim: 20090706124687337309000.jpg]

Emegine, koluna, parmaklarina saglik. Biggrin