yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How Do You Want To Meet With B1A4?

Evet B1A4 Hayranları Söyle bir düşünün: Bir Gün Kore'ye Gidiyorsunuz ve B1A4 İle Tanışacaksınız Ama Nasıl Tanışmak İsterdiniz?

Ben B1A4 İle Resim kursunda tanışmak isterdim! Peki Ya Siz?

D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Ben yolda gicik ablami kovalarken ayagim tasa takilir ve JinYoung'un kucagina düserim. Kalp
Bu da benim hikayem... ^^
Ben Kore'ye okumaya gitmisim.. Elimde kitaplar gözüm önümü görmüyor. Zuhaha
Sonra birden birine çarpiyorum... Kafami bi kaldiriyorum...
"Jin Young beni bitiren o gülümseyisiyle özür diliyor ve bana yardim ediyor.. Kitaplari toplayip elime veriyor... Sonra bana bi kahve ismarlamak istedigini söylüyor.. Yalandan azicik olmaz filan diyorum... Sonra kabul ediyorum dogal olarak. Abaza
Sonra Jin Young hergün okulumun önüne geliyor.. Çantami tasimama yardim ediyor... Böylelikle biz de sonsuza kadar mutluuu mesut yasiyoruz. Zuhaha
CD müzik ve film marketindeyim. Aksam arkdaslarla film izlemek için korku filmi ariyorum. Kütüphanedeki gibi büyük raflar var. Gongchan beni fark ediyor. Ama ben onu henüz görmemisim. Elimde cdlerle kendi kendime konusuyorum. Bu film böyle, su film söyle diye ve seçim yapmakta zorlaniyorum. Gongchan bir anda konusmaya basliyor. Sapka taktigi için gözlerini göremiyorum. Film seçimimde bana yardim ediyor. Sonra sapakasini çikarip bana o harika gözleri ile bana gülümsüyor. Tabi ben de biraz utangaç oldugum için yanaklarim kizariyor. Ona tesekkür edip heyecandan romantik komedi bir film seçiyorum ve hemen kasaya gidiyorum. Megerse Gongchan orda çalisiyormus. Bana tekrar gülümsüyor ve ben kredi kartimi uzatiyorum. O da karttaki ismimi ezberlemis. (Tam eski Türk filmlerine döndü) Daha sonra ben marketten çikiyorum ve otobüs duragina gidiyorum. Saat 12'ye gelmek üzere. Ben beklerken sag tarafima bir dönüyorum sapkali bir genç. Dönüp bana gülümsüyor. Bana iyi aksamlar Serife diyor ve ben saskin saskin ona bakiyorum. Otobüste yan yana oturuyoruz. Ben cesaretleniyorum ve ona adini soruyorum) Gong Chan diyor. Bu çok güzel bir isim Smile Otobüsten indigimizde ayni durakta iniyoruz. Megerse ayni sokakta oturuyormusuz. Bu kadar tesadüf olmaz. Gün geçer arkadas oluruz. Bir baktin sevgili ardin evlenme teklifi derken, dügün dernek ve minik Gongchannieler ve Sweripeler (Korece adim) Çok seker Smile Mutlu son .... Heart Kalp Heart
Soguk bir aksam tek basima denize karsi oturmus tek basima olmanin burukluguyla yanima birinin gelip 'Merhaba' deyisiyle irkildim. Kafami kaldirdigimda o tatli gülüsüyle Jinyoung ohh 'ne kadar tatli' diye düsündükten sonra koyu bir sohbete basladik derken her gece ordaydik bir gece gene sahilde bu sefer kafami onun omzunda görmekten saskinlik duydum.

Iste ben Jinyoung la böyle tanismak isterdim Benimde hikayem böyle. Wink

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

(12-09-2011, Saat: 18:52)SS501CNS yazdı: Soguk bir aksam tek basima denize karsi oturmus tek basima olmanin burukluguyla yanima birinin gelip 'Merhaba' deyisiyle irkildim. Kafami kaldirdigimda o tatli gülüsüyle Jinyoung ohh 'ne kadar tatli' diye düsündükten sonra koyu bir sohbete basladik derken her gece ordaydik bir gece gene sahilde bu sefer kafami onun omzunda görmekten saskinlik duydum.

Iste ben Jinyoung la böyle tanismak isterdim Benimde hikayem böyle. Wink

Bende aynisini düsündüm. Biggrin
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
Love01 
Kore'de yagmur bardaktan bosalircasina yagiyor ve ben sürekli kaldirimda kosuyorum. Bir araba kiyafetime su siçratiyor. Bir an duruyorum sonra araba da duruyor. Içinden Sandeul çikiyor ve kosarak yanima geliyor. Özür dileyip ceketini omzuma koyuyor. Ben saskinliktan hiçbir sey söyleyemiyorum. Sandeul arabadaki soföre gidebilirsin diyerek beni yanda bulunan bir magazaya sokuyor. Önce bana kiyafet seçiyor daha sonra ise bir cafe'ye gidip kahve istiyor. (Ben hala soktayim Biggrin ) Böylelikle sohbetimiz basliiyor Smile
<3
I'm a SHAWOL <3
I'm a ELF <3
I'm a CASSIOPEIA <3
I'm a V.I.P <3
I'm a BOICE <3
[Resim: anigif.gif]
I'm a BANA <3<3

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi