12-07-2012, Saat: 19:30
(Son Düzenleme: 13-08-2012, Saat: 17:00, Düzenleyen: Midam_Dokman.)
EXO İle Nasıl Tanıştınız? / How Did You Meet With EXO?
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?
V.I.P MADE BIGBANG ?
How Did You Meet With EXO?
|
12-07-2012, Saat: 19:30
(Son Düzenleme: 13-08-2012, Saat: 17:00, Düzenleyen: Midam_Dokman.)
EXO İle Nasıl Tanıştınız? / How Did You Meet With EXO? ? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?
13-07-2012, Saat: 8:55
Facebook'ta Filipinli bir arkadaşım sayfasını beğendirmek için atmıştı. Ben de Kai'yi gördüm. Çok beğendim.
![]() İlk onu beğenmiştim zaten, diğerlerinin resimleri yoktu. ![]()
13-07-2012, Saat: 20:22
Tanışmamdan ziyade nasıl sevdiğimi anlatacağım.
![]() Hepinizin bildiği gibi RP'ler var yani. (cümleyi toparlayamadım) Ben de onlardan birine üye olmuştum. Nickhun grupta EXO resmen Mama'da ayin falan yapıyor demişti. Ben de o zamanlar exodan nefret ederdim. İlluminatiyle de çok ilgilendiğim için merak edip hemen açtım. Sonra bir baktım şarkı çok hoş. İşte böyle. ![]()
13-07-2012, Saat: 20:28
Ben resimleri görmüştüm fb'de. İlk de Luhan'ı beğenmiştim. *-* Sonra teaserlar falan derken. Tabi bu kadar çok teaser izleyince beğenmedim yeni yeni EXOtics oldum. =.=
[spoiler=HEPSİ DUYGUNUN SUÇU!]
![]() Seni ısırırım çocuk! allam ben seni çok seviyorum aşke - wishne Bende seni çok seviyom la - Cassandra~[/spoiler]
17-08-2012, Saat: 18:07
Ben ilk arkadaşım EXO'nun History şarkısının Only Dance ver. izle ve Sehun'a dikkat et dediği için merak edip izlemiştim. Sonra orada Sehun'a dikkat ettim. Daha doğrusu dikkat etmemi söylediği şeye dikkat ettim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 사랑해 ^_^
23-08-2012, Saat: 17:33
Televizyon izlerken Arirang TV Simply K-POP programında MAMA yı söylerken gördüm ve araştırdım sonra SUHO ve diğerlerinin hayranı oldum.
❤.♥.♥.♥ SS501 ♥.♥.♥.❤ ♡ ♡ Kim Kyu Jong ♡ ♡ ♡ ♡ Park Jung Min ♡ ♡ ♡ ♡ Kim Hyung Jun ♡ ♡ ♡ ♡ Kim Hyun Joong ♡ ♡ ♡ ♡ Heo Young Saeng ♡ ♡
Youtube'den video indirirken gördüm History'de Kai'e bayıldım.
![]() ![]() ![]() EXO-B1A4-NU'EST
En başından beri EXO'yu takip ediyorum.
"In Korean, sa- means die
rang-means together and hae means doing" So when u tell someone, SARANGHAE u mean... "Let's die together - Let's live until we die together." ♥ ♥
Youtube'de öylesine takılıyordum. Hep önüme EXO çıkıyordu. Bir şarkılarını dinleyim dedim ve Tao'ya aşık oldum. Çok keskin gözleri var. ^^
Roleplay hesabımda gruplarda falan hep EXO muhabbeti geçiyodu, EXO üyeleri çok ünlüydü falan bazılarını roleplay hesapları sayesinde ezberlemiştim bile, sonra bi bakıyım dedim nedir bunun davaları, şarkıyı açmamla EXO'ya aşık olmam bir oldu.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|