yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homyeong Lake Park
Homyeong Lake Park

Adres: Gyeonggi-do, Gapyeong-gun , Cheongpyeong-myeon, Sangcheon-ri San 392 area

Tip: Yürüyüş

Website

Tanıtım

Homyeong Gölü, ülkenin ilk depolama ve pompalama santralinin üst havzasıdır. Homyeongsan Dağı'nın muhteşem manzarası ile birlikte bu geniş havza, Baekdusan Dağı'nın ünlü krater gölünü andıran güzel bir manzara sunmaktadır. Dağın eteklerinden aşağıya doğru uzanan göl ve uzun kanyonlar yürüyüşçüler için mükemmel dinlenme alanları sağlamaktadır. Öte yandan, kanyonun ortasındaki Sangcheon balıkçılık alanı, balıkçılık tutkunları için çok fazla sevilmektedir. Homyeong Gölü'ndeki sekizgen köşk(Korece palgakjeong), Cheongpyeong Gölü'nün nefes kesen manzarasına sahiptir. Homyeong Gölü Parkı, dinlenme meydanı, yürüyüş parkurları, duvar çeşmeleri, tema bahçeleri, dinlenme tesisleri ve tuvalet gibi çeşitli aktivite alanlarına ve olanaklara sahiptir.

Çeviri: esra_kjm

Kaynak

[Resim: 1289246image21.jpg]

English

Address: Gyeonggi-do, Gapyeong-gun , Cheongpyeong-myeon, Sangcheon-ri San 392 area

Type: Walking

Homepage

Introduction

Homyeong Lake is the upper reservoir of the nation’s first pumped-storage power plant. The vast reservoir together with the magnificent views of Homyeongsan Mountain offers beautiful scenery that resembles the famous crater lake of Baekdusan Mountain. The lake and the long canyons extending down to the foot of the mountain provide excellent resting areas for hikers. Meanwhile, the Sangcheon fishing site in the middle of the canyon is much loved by fishing enthusiasts. The octagonal pavilion (palgakjeong in Korean) at Homyeong Lake has breathtaking views over the Cheongpyeong Lake. The Homyeong Lake Park is equipped with a variety of amenities and facilities, which include a resting plaza, walking trails, wall fountains, theme gardens, recreational facilities, and restrooms.

Kaynak / Source

[Resim: 1287369image21.jpg]

[Resim: 1287372image21.jpg]

[Resim: 1289239image21.jpg]

[Resim: 1289240image21.jpg]
[Resim: 1289241image21.jpg]

[Resim: 1289242image21.jpg]

[Resim: 1289243image21.jpg]
Muhteşem bir yer... Kalp
Paylaşım için teşekkürler. Smile
Gerçekten çok güzel bir yermiş. Smile Kalp
Paylaşım için teşekkürler. ^^