yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harmony (2010) - Türkçe Altyazi [TAMAMLANDI]
Harmony / 하모니 (2010)

[Resim: fullsizephoto105104.jpg]

AKA: 하모니, Hamoni
Yil: 2010
Tür: Drama
Süre: 114 dk
Ülke: Güney Kore
Dil: Korece
Yönetmen: Kang Dae-Gyu
Oyuncular: Kim Yun-Jin. Na Moon-Hee, Kang Hye-Won, Jang Yeong-Nam, Lee Da-Hee, Jeong Su-Yeong, Park Jun-Myeon

Film Hakkinda:

Moon Ok (Mun-hee Na) kocasindan ve kayinvalidesinden gördügü kötü muameleden dolayi suça karisip idam mahkumlarinin yaninda ölümü bekleyen bir müzik profesörüdür. Hapishanede fiziksel siddeten dolayi kocasini öldürmüs Jeong-hye (Yunjin Kim) adinda genç bir kadinla tanisir. Tutuklandigi sirada hamile olan Jeong-hye bebegini hapishanede dogurur. 18 ay geçer ve yasalara göre bebegini evlatlik olarak vermek zorundadir. Bebegiyle sadece bir gün bile olsa hapishane disinda olmak isteyen Jeong-hye bir koro gurubu kurar, ve Moon Ok bu koronun sefi olur. Çok geçmeden bu grubun yaptigi müzik kogus arkadaslarini ve hapishane görevlilerini etkilemeye baslar."Harmony" kadin mahkumlarin hayatinin anlatildigi essiz bir drama.

Harmony / 하모니 (2010) Türkçe Altyazi

Çeviren: turkgirl_tr

.rar   Harmony.rar (Dosya Boyutu: 26.66 KB / İndirme Sayısı: 32)

Güzel bir filme benziyor. Insallah en kisa zamanda izleriz Biggrin
Emegine saglik Esra güzel bir filme benziyor Onay
Kolay gelsin canim benim, merak ettigim bir filmdi. Smile Çevirmene çok sevindim. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
Merak edilen bir film gibime gelmisti.Çevirilmesi iyi oldu.Tesekkürler Esra abla.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Esracigim kolay gelsin bende sinav sonrasinda izleyecek film arayisindaydim iyi oldu güzel bir filme benziyorSmile
SO Jİ SUB <3

Gözüm vardi bu filmde. Altyaziyi bile indirdim ama çevirecegim yoktu. Gozlukgulmek Çeviren biri çikti nihayet. Biggrin Kolay gelsin. :muzikgurubu:
Konusu süper ötesi güzel... Heycanla bekliyorum Smile :atkilinc:

Filmin Türkçe altyazisi ilk mesaja eklenmistir.
Iyi seyirler. Sarhos
Konusu güzelmis , en kisa sürede izleyecegim.
Çeviri için tesekkürler. Alkis

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi