yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hand Phone / 핸드폰 (2009)
Park Yong-woo ve Eom Tae-woong harika bir basrolde yer alan ikiliydiler bence. Filmde her ne kadar birbirlerini kovalasalarda izlemesi eglenceliydi, diyecegim ama öyle degildi. Filme öyle bir dalmisim ki, saate bir baktim sabah 3:25. Bir solukta izlenilecek filmlerden biri. Ya bu arada Kim Nam Gil'e de bir sey demeden geçemeyecegim, bu ne kötülük böyle yahu. Smile Ya yakisiyorda adama kötülük ama ben Kim Nam Gil'i ilk defa izledim bir film/dizide. Ya Uhm Tae Woong'a yalvarip yakarmasi yok muydu? Bir yandan filmi izlerken iyi oldu diyordum ama Uhm'da yakalayinca birak sunu diye bir düsünceye kapiliyordum. Çok süper oyunculardi bence. Kadro çok iyiydi. Smile
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Paylasim için tesekkürler. Onay
Güzel. Izleyecektim ama bulamadim.

[Resim: 18yorum.jpg]

*

JangAşina ~
Paylasim için tesekkürler. Smile
Paylasim için tesekkürler. Biggrin
Paylasim için tesekkürler. Smile
[Resim: tumblr_oijcpi45fb1ueg2m0o1_400.gif]
K.A.R.D.
himmmmm.hiç begenmedim
ben de begenmedim...........
Çok güzel bir film. Her ne kadar Uhm Tae Woong durmadan küfretse de çok beğendim. Kim Nam Gil yine kötü adam rolünde. Yapacaklarını yapıyor sonra bir de UTW'ye onu bıraksın diye yalvarıyor.
Sonu çok değişik bitti. Zaten diğer benzer filmlere pek benzemiyor. Normalde karısı masum, mağdurdur
Spoiler
Ama bu kadın Seung min'i aldatıyormuş. Sonu çok güzeldi bence. Karısının erkek arkadaşı JoonWoo'yu öldürtmüş, kadın bunu öğrendikten ve kadını şantajcı adamdan kurtardıktan sonra ultrason resmi görüyor. Meğer kadın hamileymiş, bizimki seviniyor ama resmin altındaki not:" JoonWoo, aşkımıza sahip çıkıyorum". Altı Ay Sonra
Şantajcı adam hastenede yatıyor. Polis ifadesini almaya gelmiş. Seungminin karısı ölmüş.Polis ölme sebebinin evde patlayan bomba olmadığını boğularak öldüğünü söylüyor. Aynı polis sonra Seungminin yanına geliyor. Altı ay önce kaybolan JoonWoo'nun cesedinin bulunduğunu, Seungminin karısıyla olan ilişkisinden bahsediyor ve tabii ki de bebekten. Bebeğin Seungmin'den olduğunu eğer öyle olmasaydı cinayetten Seungmini sorumlu tutabileceklerini söylüyor. Sonra gidiyor. Seungmin çekmecesinden ultrason resmini çıkarıyor ve ağlıyor. Kadın bebeği erkek arkadaşından sanmış adam da öyle olduğuna inanınca kadını öldürmüş. Vay
[Resim: ekran-alc4b1ntc4b1sc4b1.jpg?w=300&h=174]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi