yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HahaMong Show
2PM HahaMong Show' da!

[Resim: timthumbphpm.jpg]

Tanıtım Videosu:

TEASER 55mong show 2PM!!

HahaMong Show

HahaMong Show - 2PM Full Part Playlist

ChanSung Cut

credit: 2pmalways

İzlemek için can atıyorum. Atkilic Resimler süper. Çok güldüm bakarken. Teşekkürler Beyza'm. Opucuk

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Süperdi. Çok güldüm ya. Koca bebeklerim benim. Opucuk
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Müthis keyifliydi.
Beklediğimize değdi gerçekten, son partta Taec' in olmaması dışında harikaydi her sey.

Hottestlerle izlemek bambaska keyifliydi.

Ceren, Elif... Bir sonraki programda görüşmek dileğiyle. Biggrin: Merve de tabii. :img-cray:
Çok ama çok güldüm yaa! :img-hysterical:

Öncelikle giriş bölümü süperdi. Hepsini uyurken çekmişler. Chan'in yastığa sarılarak uyuması, Junsu'nun ranzadan ayağını sarkıtarak uyuması, Taec'in yorganla birlikte duvarın dibine sıvışarak uyuması, Junho'nun 2PM'li nevresimleri.. Hepsi harikaydi yaa.. Biggrin

Uyandırma aşamasında hepsinin şaşkınlığı görülmeye değerdi. Çünkü sahte ommalar tencere tavayla uyandırıyorlardı. :img-hysterical:

Zavallım Taec o kadar gürültüye rağmen ayakta uyuyarak dolaşıyordu. Bir de kalkar kalkmaz dans ettiler. Biggrin Ommaları onların dişlerini fırçaladı, saçlarını ve ayaklarını yıkadı! Tam bir komediydi.. Biggrin Khun'un pasaportundaki resim, Chan'in çıplak bebeklik fotosu, Taec'in kepçe kulaklı çocukluk fotosu.. Woo'nun kafasını demire çarpması.. Chan'in bir türlü ellerini çekmediği ayakları.. Allah'ım anlat anlat bitmez yaa.. :img-hysterical:

Videolara Woo'nun annesi damgasını vurdu resmen.. Biggrin

Son kısımmlarda Taec yoktu.. Neden yoktu onu da anlayamadık ama tek kelimeyle harikaydı. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Biggrin

Sizi çok seviyorum kuzularım yaa.. Opucuk

Ceren ve Beyza çok keyifliydi.. Çok teşekkürler kızlar.. Opucuk (Bir dahaki sefere Merve'yi de istiyorum.)
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Ay süperdi. Uyanmaları, saşkınlıkları, kılıkları harikaydı. Çöp tenekesiyle oynadıkları oyun süperdi. Zavallı ommalarının saçlarını yıkadılar biri saklandı. Chan Sung sürekli kahkaha krizine girdi. Nickhun barfikste harikalar yarattı. Junho'nun tavırlarına çok güldüm. Wooyoung annesini tvde görünce saklanacak yer aradı. :img-hysterical: Chan'in bebeklik haline koptum. :img-hysterical: Son bölümde Taec olsaydı iyi olurdu. Abaza Woo'nun annesinin getirdiği toka çok güzeldi. Kız kardeşi de çok güzeldi. Abaza

Çok teşekkürler. Çok ama çok güzeldi. Alkis
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Lol, it was very funny hahaha. Onay Thanks for leting us see it.
İnsallah bir dahaki sefere ben de sizinle birlikte bakayım. Atkilic Ayrıca en yakın zamanda fırsatını bulup izleyeceğim insallah. Sarhos
İyi eğlenmişsiniz belli! Abaza

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Çok güldüm ya. Chansung güldü ben güldüm. Abaza Atkilic

Taecyeon'un uyanamayışına, Junho'nun korkup, o güzelim 2PM yorganına sarılıp kıskıs gülmesine, Nickhun'un yanına yatmış adamı görence korkup gülesine, Junsu'nun ayaklarına ranzanın dışına çıkarmasına, Cahnsung'un yer yokmuş gibi Wooyoung'un yanına gidip yere yatmasına ve de yastığına sarılıp uyumasına ve yine Taecyeon'un kenara sıkışıp yatmasına bayıldım. Kalp

Evleri birazcık dağınık ama yine de evlerini gördük. Tam düşündüğüm gibi yatıyorlar. Junsu-Taecyeon, Junho- Wooyoung, Nickhun- Chansung. Yazık Taecyeon'a ya odalarında sadece yatağına sahipmiş. Lider heryeri almış. :img-hysterical:

Odaları karıştırırken baktıkları fotoğraflara yıkıldım resmen. Chansung kendini görünce koptu. Bir ara kendine gelemeyecek sandım. Bebekliği bile çok sirin. Abaza

Sunucuların yaptıkları saç yıkama olayını onlarında sunuculara yapması çok komikti. Chansung ilk başta banyodan kaçtı. Gitti mutfağa yemek yedi. Sonra geldi adamın saçını yıkadı. :img-hysterical: Deli yaa. Opucuk

Yarışmalar da harikaydı. Nickhun herkesi şaşırttı. O on çok hoştu. Sunucular itiraz etti falan. :img-hysterical:

Wooyoung'un annesine okuduğu mektup herkesi duygulandırdı. Bende çok duygulandım. Ağlamamak için kendini tuttu Wooyoung bebişim yaa. Aglama Kız kardeşi de güzelmiş. Gozlukgulmek

Videolar için teşekkürler Beyza Abla. Cerencim de bu konuyu bana önerdiğin için teşekkürler.
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
Süpersiniz herkes izlemiş ne güzel. Opucuk Yorumları okudum bir daha koptum. Biggrin
Woo ve Chan niye odalarının dışında yattılar çok merak ettim. Abaza Ayrıca fragmanda Chan' da yıkanıyordu ama o görüntü yok. Ve de en sinirlendiğim şey Chan' in fotosunu sansürlediler. :kizgin2: :img-hysterical:
Chan' in yatağının yanında çerçevede fotoğrafları vardı onları da göstermesini beklemiştim. Aglama
Canlarım ya nasıl da tatlıydı hepsi. Kalp Ev cidden dağınıktı, kızlar toplanın bir el atalım, bayram temizliği yapalım. BiggrinBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi