yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gyebaek (Choi Won Young 최원영)
hiç mi ingilizce neyin bilmiyonuz yoksa tarihle araniz mi kötü gyebaek tarihde çok ünlü bir baekje genarelidir yushinle felanda savasmis kötü karakter neticede hatta muhtesem kraliçenin 56. bölümünün fragmaninda fln çikiyo bende tam anliyamadim ingilizce fln olmadigi için ama gyebaek yani onu biliyorum ben bile (on yasindayim) biliyorum bunlari ki burda benden daha kore manyaklari var
(23-02-2010, Saat: 22:05)hong yazdı: hiç mi ingilizce neyin bilmiyonuz yoksa tarihle araniz mi kötü gyebaek tarihde çok ünlü bir baekje genarelidir yushinle felanda savasmis kötü karakter neticede hatta muhtesem kraliçenin 56. bölümünün fragmaninda fln çikiyo bende tam anliyamadim ingilizce fln olmadigi için ama gyebaek yani onu biliyorum ben bile (on yasindayim) biliyorum bunlari ki burda benden daha kore manyaklari var

Evet hiç ingilizce bilmiyoruz biz. Bu adamin da kötü oldugunu ve Baekje generali oldugunu da ingilizcemiz olmadigi için hiç bilmiyorduk.

Kimi sevecegimizi sana sormamiz gerektigini de unutmusuz özür dileriz. Aglaelsalla
Paylasim için tesekkürler.

Dizi ye girmesine çok az kaldi...
(03-03-2010, Saat: 20:33)YeomYang* yazdı: Dizi ye girmesine çok az kaldi...

Evet yarin geliyor. Happy0064Happy0064
Hiç Koreliye benzemiyor adam Türk gibi Biggrin
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Çok merak ettim bu adami herkes övüyor,bakalim ne gibi hünerleri var.Yetenekli de Yushin demisti sanirim mükemmel bir savas aleti icad etmis,Deokman'a gereken yetenekli adamlardan biri bu,bu yüzden acilen savasi kazanip ganimet olarak ele geçirilmeliBiggrinBiggrinBiggrin
Sonunda Gyebaek geldi. :atkilinc: Bu kötü adamlar hep ilgimi çekiyor nedense, gerçekten çok karizmatik biri...
Bence kötü biri degil. Sonuçta o da ülkesini savunuyor. Diziye heyecan katiyor gelmesi iyi oldu
Acaba Gyebaek Deokman'in tarafina geçecek mi??

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi