yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gyebaek / 계백 (2011)
Lee Seo-jin'den sebep merak ediyordum. Bir baktim oyuncu kadrosu çok saglam. Cha In Pyo Abaza da varmis.

Insallah bahsettiginiz aksilik olmazda çevirirsiniz kizlar. Sizin çeviriniz ile izlemek çok güzel olacak. Onay Simdiden sabirsizlikla bekliyorum.

Bence Oh Yun soo güzel bir seçim olmus. Onay

Tanitim için tesekkürler Özgecim. Opucuk
Dizi harika olacaga benziyor özelliklede oyunculara bakinca.Smile ama Genaral gyebeak Kim Yushine karsi bir çok savas yapmis. Acaba dizide Yushin olacak mi? Olacaksa kim oynayacak merakla bekliyorum. Smile
Yu shin olmak zorunda orasi Allahin emri.Smile

Bilgilendirme için tesekkürler.
Diziyi büyük bir merakla bekliyorum. Gerçekten kaçirmadan izlerim ben bu diziyi. Smile
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Gyebaek Muhtesem Kraliçe dizisinde ne kadar göründüyse Yushin de bu dizide o kadar görünür belki. Ama bölüm sayisini kiyaslayinca, daha da az görünebilir. Smile
Umarim görünür dizide sonuçta ikisi büyük savaslar veriyor ama kazanan Yu shin oluyor tabiikide.
Bu dizi 30 dan fazla olacak gibi reytingler rekor kirarsa 30 geçecektir eminim.
Umarim görünür ama bari az görünsede Uhm Tae Woong oynasin yapimcilarida ayni nasil olsaSmileSmile... Aynen bende 30 bölümden fazla olacagini düsünüyorum. Hem oyuncular hemde konusu bakimindan güzel bir dizi. Smile
Evet dizi tutarsa bölüm sayisi artacaktir. Yine de Yushin'in pek fazla görünecegini sanmiyorum. Smile
(10-07-2011, Saat: 20:30)hiraru yazdı: Evet dizi tutarsa bölüm sayisi artacaktir. Yine de Yushin'in pek fazla görünecegini sanmiyorum. Smile

Görünmese de olur. Dodgy Muhtesem Kraliçe'nin son bölümünden beri Yushin karakterinden nefret ediyorum. Dodgy

Bu dizide çikmasin karsima. Testere
Yushin az da olsa çiksa çok güzel olur. SmileSmile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi