yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gong Yoo (공유)
(01-04-2010, Saat: 3:29)Deokman mike he yazdı: Fograflarina baktim içim isindi çok iyi oldu.
Ay hala salakça siritiyorumBiggrin
coffee prince dizisini yeni bitirdim engel olamiyorum kendime.

Engel olma kendine zaten birak Gongcugumun büyüsüne.diger dizilerinide izlemeni tavsiye ederim.SmileSarhos
[Resim: pegiimza.png]
çok seker...BiggrinSmile
SS501 & GOT7

[Resim: FTxRJ.gif]

(13-04-2010, Saat: 14:18)canocan yazdı:
(12-04-2010, Saat: 21:56)pegi yazdı: Film studio Soo Film made an announcement on April 8 that actor Gong Yoo (31), who was discharged from the military service last December, is making a comeback after a three year break with the movie "Looking For Kim Jong Wook" ("First Love - 2010").

"Looking For Kim Jong Wook" ("First Love - 2010") is a romantic comedy movie which is based on the very popular same-titled musical. It tells the love story between a woman--who cannot forget her first love whom she met during a tour in India and asks the "Finding First Love Company" to look for her first love named Kim Jong Wook--and a man who tries to find Kim Jong Wook according to her request.

Gong Yoo had entered the military service in 2007 when he gained huge popularity with the MBC TV drama "Coffee Prince". He will play a leading character, Han Ki Joon, in "Looking For Kim Jong Wook" ("First Love - 2010"), which will begin airing at the end of this month.

Actress Im Soo-jeong has already been cast as the leading lady.

Arkadaslar haberi bir çevire bilirmisiniz lütfen.SmileAllahraziOpucuk

The popular musical "Looking For Kim Jong Wook" premiered in 2006 and ticket sales recorded 90 percent for every 1,200 performances since its premiere.

Film stüdyosu Soo Film, geçtigimiz Aralikta teskere alan aktör Gong Yoo nun 3 yillik bir aradan sonra ''Kim Jong Wook'u Aramak'' adli filmle dönüs yapacagini 8 Nisan'da duyurdu.

''Kim Jong Wook'u Aramak'' ayni addaki çok popüler müzikale dayanan romantik komedi filmidir.Hindistanda bir tur sirasinda tanistigi Kim Jong Wook adindaki ilk askini unutamayan bir kadin ve onun istegi üzerine Kim Jong Wook'u arayan bir adamin ask hikayesini anlatiyor.

Gong Yoo, MBC TV dramasi ''Coffee Prince'' ile çok büyük bir üne kavustugu 2007 yilinda askere alindi.Bu ayin sonunda çekilmeye baslayacak olan ''Kim Jong Wook'u Aramak''("Ilk Ask-2010")da basrol Han Ki Joon'u oynayacak.

Aktris Im Soo-jeong ise çoktan bayan basrol oyuncusu olarak seçildi bileAglaelsalla

Popüler müzikal ''Kim Jong Wook'u Aramak'' 2006 yilinda ilk defa oynadi ve o zamandan beri de 1,200 gösterimin her birinde bilet satislari %90i buldu.

istemiyorum istemiyorum istemiyorum onlari yanyana bana neeeeeAglama
Canancigim çeviri için çok tesekkürler.SmileOpucuk
bence gong yoo ya kisa saç yakismiyor coffee prince deki saç kesimi harikaydiOnay
Gong Yoo ne zaman askere gitti?ne diyelim allah kavustursun.Hayirli tezkerelerSmile
Askerden döndü ya 8 Aralik 2009 da hemde,arkadasim.Smile
Önemli yapimlar da yer almis.Resimler ve bilgiler için tesekkür ederiz. :atkilinc:
cok tesekkurler paylasimlariniz icin. Biggrin ozledim ya cok bi sekilde birsey yapmali dizi film reklam kameranin onundeb gecse bile olur Biggrin
[Resim: ybu3cz6.jpg]
ay o sort neyin nesi öyle :P

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi