yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gong Yoo (공유)
Ve nihayet mutlu son. Çok sey yazmak istedim dün. Ancak bugün yazabildim. Kendi blogumda da yayinladigim yazimi burada sizlerlede paylasmak istiyorum.

Hosgeldin Hayalim… Gong Yoo

Derin bir nefes aliyorum ve artik yazmaya basliyorum. Bu yazmaya basladigim ve sildigim sanirim besinci taslak. Dünden beri bunun için ugrasiyorum. Dün o kadar karmasik duygular içindeydim ki yazdigim satirlarin anlamsizligi beni bile sasirtti. Iste o zaman anladimki bu kadar duygu yogunlu içindeyken yazdiklarimdan hiçbir hayir gelmez

[Resim: gya5.jpg]

Hosgeldin Günesim. Aslinda biten bu hasretin beni çok mutlu etmesi gerekiyordu ancak sadece çok mutlu degilim ayrica üzgünümde. Anladim ki bir kez daha senin askerde olman seni görememek anlamina gelsede diger bir yandan kimseyle paylasmama anlamina da geliyormus ayrica. Bunu da anladim teskere gününde hayranlarinin karsisinda onlara gülümserken. Adini mutluluk koydugum bu his peki neden bu kadar hüzün verici oldu ayni zamanda çözümedim bir anda bu duyguyu. Sonradan düsündükçe anladim ve mecburen sindirdim.

Boslukta hissediyorum su anda kendimi. Sana dair, senin olan ve sana ait herseyi sevdigim gibi seni özlemeyi, sana hasret duymayi, yolunu beklemeyi ve günlerini saymayi da sevmisim ayni zamanda. Teker teker silinirken takvim yapraklari hayatimizdan inan bana su son iki yil giden, eksilen hiçbir güne üzülmedim. Çünkü eksilen her gün sana ulasan, sana giden yoldu ayni zamanda benim için.

Neden diye soran birçok kisi var etrafimda. Neden? Neden? Neden? Nedenini bende bilmiyorum aslinda bu sadece bir his. Soranlara merak edenlere tarif edemiyorum. Peki Kimdir? diyenlere de tarfi edemem seni. Daha önce hep söyledim hep söylüyorum. Seni anlatmaya, sana dair hislerimi tarif etmeye benim Türkçem yeterli degil. Yilmaz Erdogan’in bir siirinde dedigi gibi “Heybemde Sana Benzeyecek Kadar Güzel Bir Sey Yok”. Ne kadar yazarsam yazayim içimde hep birseylerin eksik kaldigina dair yada yeterince iyi tarif edemedigime dair o his hiç gitmiyor kaybolmuyor. Yeterince iyi yazamadigimdan degilmis bu sonunda onu da anladim. Insan kendisi için mükemmel olani tarif edemiyormus.

Içimde hiç pismanlik yok su hasret dolu günler bittiginde. Hep elimden geleni degil elimden gelenin fazlasini yaptim. Belki bugünden sonra ‘Senin Için’ daha fazla birsey yapamam. Sana bu uzak güzel ülkemden ulasabilecegim yakinlasabilecegim en son sinira geldim. Sana bir mektup gönderdim. Adrese ulastigindan eminiz ama eline aldin mi alacakmisin bilmiyorum. Ama sadece ve sadece yaptiklarimizin sonuçlarinin senin yasadigin nefes aldigin o topraklarda oldugunu bilmek bile yeterli geliyor su anda.

Günesim dedim yazima baslarken. Senin isigin içimizi isitiyor sevgili Yoo. Simsicak sicacik hissediyoruz, hissediyorum sana bakinca. Çok sey ögrendik askerligin süresince. Beklemeyi, unutmamayi, sadakati, yilmamayi, sebepsiz sevmeyi, zamansiz sevmeyi, mekansiz sevmeyi. Ancak su anda farkediyorum ki senin sayende ögrendiklerimiz henüz bitmemis. Simdi de ögrenecegimizi tecrübe edecegimizi farkettigim sey ise hala sevmeye devam etmek.

Ve satirlarimin sonuna gelirken ayni his yine yüregime çöktü. Hissettiklerimi yeterince iyi tarif edemedim yine. Sana kavusmanin mutlulugu, seni sevmenin mutlulugu, senden vazgeçmemenin mutlulugu sanirim bunlari tarif edecek cümle henüz kimse tarafindan ifade edilemedi. O zaman bu tarifsiz mutlulugu bana yasattigin için çok tesekkürler. Dilerim 2010 yilinda ve daha sonrasinda birbirinden basarili yapimlarda yer alirsin. Hayatta da ayni basariyi yakalarsin umarim. Ve umarim bende bunlari görebilirim, duyabilirim ve hissedebilirim.

Unutulmayacak, vazgeçilmeyecek ve silinmeyecek Gong Yoo dolu yillar dilegince….
[Resim: siggyyooforeverframecop.jpg]

Tanımayana hiç üzülmem bir rakip eksilir : )
Ama tanıyıpta sevmeyen varsa gözüme görünmesin.
Tesekkür ederiz bilgiler için sonunda yuvasina döndü Kalp Opucuk
Asker arkadaslari Gong Yoo muzu Türk Usulü ugurlamislar Biggrin

[Resim: 7b3c67125ef2467ef919b802.jpg]

[Resim: c394f7ec84f9950863d09f02.jpg]

[Resim: d80dac1f97e39d4cf724e402.jpg]

[Resim: fd65e738f3b9b9edd4622501.jpg]

[Resim: e8ccb75076c030731138c202.jpg]

Dünya çapinda bu kadar hayrani oldugunu bilmiyordum."gözünüz aydin" forumdaki gong yoo fanlari. Asker yolu beklemek çok zordur.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Fotograflar yetmiyorsa ki kesin yetmiyordur ben izlemekte istiyorum o anlari derseniz. Buyrun;

Gong Yoo " THE COME BACK "

(10-12-2009, Saat: 12:42)nefertiti yazdı: Fotograflar yetmiyorsa ki kesin yetmiyordur ben izlemekte istiyorum o anlari derseniz. Buyrun;

Gong Yoo " THE COME BACK "
Tesekkürler nefertiti çok saskin ya sanki yeniden dünyaya geliyormus gibi Opucuk

Sevgili Yoo muz askerden döneli henüz 2 hafta olmuskene askerdeyken çoktan anlasmalari imzalanmis katolog çekimlerine basladi. Erkek giyim markalarindan Ming Bridge 2010 Sonbahar katolugu için kamera karsisina geçen Yoo hayranlarina güzel bir selam çakti.

[Resim: 12613600671971.jpg]

[Resim: 20091221102650584b01127.jpg]

bir insan bu kadar tatli ayni zamanda karizmatik olabilir mi olabiliyomus güldügünde gerçekten gözleri gülüyor adamin
Biricik Yoo muz Kore'nin blog kaynagi olan www.cyworld.com da bulunan sayfasinin firsat buldukça güncelliyor. En son güncellemeyi 29.12.2009 tarihinde Kore saatiyle aksam saat 19:30 civarlarinda yapmis. Bloguna 2 yeni sarki ve yeni bir profil resmi eklemis. Anlasilan o ki biricik Yoo muz seyahatte. Uçakta çekilen bu fotosunda o harika eli ve parmaklari görünüyor Biggrin

[Resim: 29dec2009monsterhouse.jpg]

[Resim: 29dec2009monsterhouse3.jpg]

[Resim: 29dec2009monsterhouse2.jpg]

Paylasim için tesekkürler.Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi