yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Global Korean Wave Project - Oso Oseyo (Organization by MBC)
Türkiye genelinde bir katılım sağlamak açısından bu 8 katılımcının 4 katılımcısını video yoluyla seçme şansımız olama mi? Çünkü büyük hayal kırıklığı yaşayan arkadaşlar var aramızda...
Merhaba başvuru formunu doldururken fotograf yüklenmesi gerekiyor fakat nasıl yükleniyor anlamadım. Umarım yardımcı olan olur. Şimdiden teşekkürler Smile
Başvuru formuna ben fotoğraf yüklemedim, Enes Kaya'nın videosunda öyle bir şart göremedim.
Ayrıca form doldurma konusunda takılan olursa sorabilirsiniz. Türkçe cevaplarınızı Koreceye çevirme konusunda ;)
Ankara'daki yarışma büyük ihtimalle genel kültür üzerine olacak anladığım kadarıyla. Ama benimde merak ettiğim nokta şu, sonuçta Türkiye'ye Hoşgeldiniz kapsamında olduğu için Türk kültürüne yönelik sorular mı yoksa Kore kültürü mü ? Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim. Smile
Ayrıca Ankara'daki yarışmanın iki aşamasında da mı genel kültür üzerine sorular olacak ?Yani 20 kişiye düştükten sonra da mı genel kültür önemli yoksa farklı bir kriter var mı ?
benim takıldığım nokta ise soruların hangi dilde olacağı eğer korece cevap verme şartımız yok ise ben yeni kore gerçeği kitabını bitirdim ve bir çok şey öğrendim isimleri aklımda tutamasam da kore kültürü hakkında baya bilgi edindiğimi düşünüyorum belki başarılı olurum dedim ama korece cevap vermeyeceksemSad ve sanırım 31 i sonduSad
Eğer Türkçe cevap isteseler Korece video istemezlerdi diye düşünüyorum. Ama Korece şartı kaldırıldıysa Türkçe olabilir belki ama son kısımda gene Korece önemlidir diye düşünüyorum.
duyuru için teşekkürler ^^
katılacaklara başarılar dilerim Smile
herkese merhaba ben formu doldurdum,gönderdim ama video yu da yüklemelisiniz diye cevap geliyor.anlamadım açıkçası.formu doldururken yeni kurallara göre video yüklemek zorunda olmadığım için hazırlamadığımı yazmıştım buna rağmen bu cevap geldi.başvuru kabul edilmeyecek mi yani diğer bir çok insana da aynı cevap yazılmış anladığım kadarıyla.benzer durumda olan var mı?
çok güzel bir fırsat Smile katılacak arkadaşlara başarılar Smile yeniyim bu arada Smile
her sene oluyorsa bu sene koreceyi yazın öğrenip seneye katılmak isterim

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi