yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gimhae City (김해시 / Gimhae-si)
[Resim: YdW0Ej.jpg]
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
[Resim: DO6Z5l.jpg]
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
[Resim: mX7BNP.jpg]
[Resim: yo3y2zl2d2bt1wsc8xn.jpg]

[Resim: zi04jkaffk5n1d4r8pv4.jpg]
Çok güzel bir paylaşım. Korea-Fans yazısı bazı fotoğrafların tam ortasında olmasa daha mutlu olurdum. Smile Paylaşım için teşekkürler.
fan of goong yazdı:Çok güzel bir paylasim. Korea-Fans yazisi bazi fotograflarin tam ortasinda olmasa daha mutlu olurdum. Smile Paylasim için tesekkürler.

Fotoğraflarımızı ve konularımızı başka Kore siteleri aldığı için (izinsiz aldığı için) bazen öyle şeyler koymak iyi oluyor. Smile En azından fotoğrafları alamasınlar... Emeğe saygı olsun... Smile
(08-11-2008, Saat: 3:32)Melissaa yazdı:
fan of goong yazdı:Çok güzel bir paylasim. Korea-Fans yazisi bazi fotograflarin tam ortasinda olmasa daha mutlu olurdum. Smile Paylasim için tesekkürler.

Fotograflarimizi ve konularimizi baska Kore siteleri aldigi için (izinsiz aldigi için) bazen öyle seyler koymak iyi oluyor. Smile En azindan fotograflari alamasinlar... Emege saygi olsun... Smile

Tam ortasinda olmayincada o kismi kesip diger kisimlari aliyorlar ben yasadigim için biliyorum. Biggrin "Korea-Fans" a özel bu konu için tesekkürler Melisa. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Harika bir tanitim olmus Melisa çok tesekkürler. Smile
Tanitim için tesekkürler. Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Gerçekten güzel bir sehir, paylasim için tesekkürler. Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi