08-11-2008, Saat: 1:46
(Son Düzenleme: 06-07-2019, Saat: 13:34, Düzenleyen: kıday baksı.)
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Gimhae City (김해시 / Gimhae-si)
|
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
08-11-2008, Saat: 1:47
(Son Düzenleme: 06-07-2019, Saat: 13:35, Düzenleyen: kıday baksı.)
Çok güzel bir paylaşım. Korea-Fans yazısı bazı fotoğrafların tam ortasında olmasa daha mutlu olurdum.
![]() fan of goong yazdı:Çok güzel bir paylasim. Korea-Fans yazisi bazi fotograflarin tam ortasinda olmasa daha mutlu olurdum. Fotoğraflarımızı ve konularımızı başka Kore siteleri aldığı için (izinsiz aldığı için) bazen öyle şeyler koymak iyi oluyor. ![]() ![]()
(08-11-2008, Saat: 3:32)Melissaa yazdı:fan of goong yazdı:Çok güzel bir paylasim. Korea-Fans yazisi bazi fotograflarin tam ortasinda olmasa daha mutlu olurdum. Tam ortasinda olmayincada o kismi kesip diger kisimlari aliyorlar ben yasadigim için biliyorum. ![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
Harika bir tanitim olmus Melisa çok tesekkürler.
![]()
Tanitim için tesekkürler.
![]() ••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑•• Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity •●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|