yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geolleung (건릉)
(08-02-2009, Saat: 0:47)sunshine yazdı:
(08-02-2009, Saat: 0:45)a-lee-na yazdı: Ahh demek kral Yi San'in mezari burasi. Kore' ye gidince ziyaret etmek lazim. Smile
Paylasim için çok tesekkürler sunshine. Smile

(Bu mezarlik nerde? Seoul demi?)

Ilk mesajda tam adres yazili. Hwaseong sehrinde.

Anladim. Smile Çok tesekkürler.

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
Fotograflar için tesekkürler... Biggrin
Tanitim için tesekkürler,insallah bir gün görürüm o yerleri. Smile
MinozM
Gerçekten çok güzel olmus Tugba abla tanitim. Zaten Yi San'i okudum orda hayranligim bir kat daha artti. Çok güzel olmus emegine saglik... Alkis

Just Feel Better
Severek izledigimiz dizimizden dolayi Yi San hakkinda daha çok bilgi sahibiyiz. Bu tamamlayici konuyu hazirlayip bizlerle paylastigin için tesekkür ederiz Tugba... Smile
Kore tarihinin bu önemli kisiliginin kabrini bizlere tanittigin için tesekkürler Tugba' cim. Çok güzel bir tanitim olmus ellerine saglik. Alkis
Yi-san' in mezari demek burasi. Songena' nin ve onun ölen oglunun mezari nerde acaba?
[Resim: yisan61copy-1.jpg]
NEDEN BİZİM YAPIMCILAR KENDİ TARİHİMİZİ KORELİLER GİBİ DİZİ YAPMAZLAR
Paylasim için tesekkürler. Smile

Kral Yi San'in ilk esinin adi Hyo-eui imis demek. Dizide Pin-Gun'du.
Dizide 4 esi vardi, ama aslinda 5 kez evlenmis... Digerlerine ne oldu acaba?Çok sevdigi biricik esiyle bile ayni yere gömülememis . Sad Iyi bir kralmis kisa ve çileli ömrünü halki için içtenlikle harcamis . Sad
Majesteleri kralin mezarini görmek çok aci verici. Allahrazi Allahrazi Allahrazi Aglaelsalla

Bilgiler için tesekkürler.
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
Bilgiler için çok tesekkürler. Bende Lisa gibi en çok Songena'nin mezarini merak ediyorum. Ama sanirim böyle bir bilgiye ulasma sansimiz yok. Aglaelsalla

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi