yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Friend, Our Legend / 친구, 우리들의 전설 (2009)
(12-05-2009, Saat: 18:32)prencess yazdı: Yalniz kizdan yana sansi gülmedi ya neydi o Kim Sam Soon kiz beni deli etti.
Su çocuga güzel bir kiz bulun ya oyuncu olarak. Neyse bu kiz fena degil ama Eun Yoon Hye ile yakisiyor bence keske bir projeleri olsa birlikte. Biggrin Biggrin Biggrin

Durtuk Yoon Eun Hye ile sadece arkadas olurlarsa hiçbir problem yok. Biggrin Ben asil Han Ji Min ile beraber bir projede yer almalarini isterim.
(12-05-2009, Saat: 18:32)prencess yazdı: Yalniz kizdan yana sansi gülmedi ya neydi o Kim Sam Soon kiz beni deli etti.
Su çocuga güzel bir kiz bulun ya oyuncu olarak. Neyse bu kiz fena degil ama Eun Yoon Hye ile yakisiyor bence keske bir projeleri olsa birlikte. BiggrinBiggrinBiggrin

Inanmiyorum ya, Kim Sun-ah mi çirkin. Durtuk Tamam belki Kore standartlarina göre kilolu olabilir, ama zaten kilolarin büyük kismini dizideki karakterine uygun olmak için almisti. Sonra bence sirin bir kadin. Hyun Bin'e gelince Yoon Eun Hye ile oynamasini isterim, ama kim bilir ne zaman. Yoon Eun Hye'nin de Lady Castle diye yeni bi rolü var. Yani gelecek yilda olmayacak gibi bu iki isim. Durtuk
Kim Sun Ah güzeldir. O kadarda kilolu degil. Rol icabi biraz daha sisman görünüyordu. Normalde çok hos bir kadin. Onay
Kore'nin müzik kanallarindan birinde dizinin bir görüntülerinden klip yapmislar. Çok güzel ve hüzünlü bir yapim olacak sanirim. Snow Queen gibi bizi duygusal gibi görünüyor. Smile Sadece bir kez izleyebildim baskada hiç denk gelmedim.
Ya bilmiyorum ben o kizi sevemedim bir türlü yani tamam rol geregi kilo aldi ama onun baska bir filminide izlemistim hosuma gitmedi kiz tabii herkesin zevki farkli ama daha güzel kizlarda var simdi.
Ya demek klipleri bile çikti ah ya özlemisim bu adami izlemeyi.
Paylasiminiz için tesekkürler.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Basladi mi bu dizi? Iyice kafam karisti bilgisayar olmayinca tabi. Hyun Bin süper zaten resimlerden de belli. Acaba nasil gidiyor dizi?
(08-07-2009, Saat: 20:40)prencess yazdı: Basladi mi bu dizi? Iyice kafam karisti bilgisayar olmayinca tabi. Hyun Bin süper zaten resimlerden de belli. Acaba nasil gidiyor dizi?

Evet dizi basladi su an sadece 5 bölüm yayinlandi. Konusunu ilk mesaja yazdim.

http://www.korea-fans.com/forum/-drama-2...19149.html
Izlemek isterdim bu diziyi resimlerden çok güzel oldugu anlasiliyor. Smile
Tesekkürler.
Bende izlemek istiyorum ve çok merek ettim. Biggrin
Tesekkürler Kezbancigim. Smile
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi