yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Friend, Our Legend / 친구, 우리들의 전설 (2009)
Yasasin Hyun Bin'imi özlemistim ben. Hemde çok. Opucuk
Esas kizda güzelmis. Durtuk Bu dizide 2 basrol erkek var umarim Hyun Bin'e yaklasmak gibi bir hataya düsmez. Ofkeli

Çok sag ol Zeynepcigim.Opucuk
Oyunculari kaliteli bir yapimam benziyor konusu da mutlaka güzeldir. Paylasim için çok tesekkürler ellerine saglik. Smile Alkis
[Resim: pegiimza.png]
Ellerinize saglik çok güzel bir paylasim.

Geri Döndüm

Hyun Bin'in oldugu bir film eminim güzeldir. Paylasim için tesekkürler. Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Paylasim için tesekkürler. Onay
İmza eni en fazla 400 olmalı.
Ya resimler açilmadi sinir oldum göremedim Hyun'u.
Ama yeni dizisinin olmasida süper izleriz artik tatile geliyor nasil olsa.
Resimler açildi ve gördüm sonunda.
Hyun farkli bir karakterde sanirim daha iyi bence.
Ayrica Spring Waltz dizisinin bas rol oyuncusu aktörde burada saçlari güzel olmamis ama begeniyorum ben tabi Hyun kadar degil. Kezban kadar begenmem söz konusu degil. Sitede faciaya yol açmayayim da. Biggrin)
Spring Waltz dizisindeki Jae Ha (Suh Do Young)'da var Biggrin Bu dizide nasil bir karakteri canlandiracak merak ettim. En yakin zamanda Hyun Bin'inde bir dizi ya da filmini izlesem iyi olacak, merak ettim kendisini. Smile

Aa izle mutlaka ama fazla sulanma çünkü Kezban öldürür seni Hyun Bin onun oppasi sadece.
Sonra sitede kargasa çikar yer gök inler Kezban'in hismindan söyliyim.
Yani kendi kendine çok begenmicem diye karar al ve öyle izle yoksa sende bizim gibi asik olupta Kezban'i kizdirma.
Her kiz yeni bir rakip demek onun için.Biggrin Biggrin Biggrin
(08-05-2009, Saat: 16:43)prencess yazdı: Aa izle mutlaka ama fazla sulanma çünkü Kezban öldürür seni Hyun Bin onun oppasi sadece.
Sonra sitede kargasa çikar yer gök inler Kezban'in hismindan söyliyim.
Yani kendi kendine çok begenmicem diye karar al ve öyle izle yoksa sende bizim gibi asik olupta Kezban'i kizdirma.
Her kiz yeni bir rakip demek onun için.Biggrin Biggrin Biggrin

Yok yok Kezban'in askina sulanir miyim hiç? Biggrin Sadece söyle bir bakacagim. Biggrin
Merak etme sen Kezban. BiggrinBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi