f(x) Me2day
f(x) Me2day paylaşımlarını bu konuda paylaşabilirsiniz...
f(x) Me2day
|
f(x) Me2day
22-01-2011, Saat: 17:46
Sulli's me2day Feb10th
![]() 지금은~치킨시대!!ㅋㅋㅋ 크리스탈루나언니!!!팬이에요 꺄!!!!ㅋㅋ ~ Now is~ Chicken’s generation!! Kekeke Krystal Luna unnie!!! I’m your fan!!!! Keke ~ Simdi ~ Tavularin nesli!! Kekeke Krystal, Luna unnie!!! Ben sizin hayraninizim!!!! Keke ![]() 치킨배달가는중….ㅋㅋㅋㅋ냠냠냠 ~ Delivering chicken… kekekeke namnamnam ~ Tavuk teslimi... Kekekeke namnamnam You're the one i love
Taeminnie~ ^^
23-03-2011, Saat: 19:20
110322 Victoria
![]() Millet~ VicMinnie sizi selamlamak için geldi~ Merhaba, NE yapiyorsunuz?!Hergün, sizinle tekrar bulusacagim günü bekliyorum, bu yüzden çok çalisiyorum… O zamana kadar… Sadece birazcik daha…
15-07-2011, Saat: 14:55
Amber me2Day
7 HAZIRAN 2010 ![]() Haha ben kazandim ~! Bir kez daha tebrik ediyoruz! ^ ^ ㅋ ㅋ İmzalrımda Design By Daxine* yazar
(21 Temmuz/Jul) Amber~> ![]() 그림그려줄까요? ㅋㅋㅋㅋ ~~ You want me to draw pictures? ㅋㅋㅋㅋ ~~ Bana resim çizmek ister misin? Ki ki ki ki (18 Haziran/Jun) Sulli~> ![]() 난 언제나 널 지켜보고있다… 훗 ㅋㅋㅋ ~~ I'm always watching you... Hoot ㅋㅋㅋ ~~ Her zaman seni izliyorum... Yuh ki ki ki (Son tarafi pek çeviremedim. Hoot'un anlami gülmek, asiri derecede... Yani gülmekle alakali bir sey olabilir... ![]() (26 Haziran/Jun) Sulli~> ![]() 룰루랄라~ 인기가요 가는 노란 설리는 길을 알려주자ㅋㅋ ~~ Rul lu ral la~ Let’s help Blonde Sulli find her way to Inkigayo. Ki ki ~~ Rul lu lal la~ Haydi Sarisin Sulli'ye Inkigayo'yu bulmasi için yön verin. Ki ki
05-08-2011, Saat: 18:08
![]() 여름이라 여러분 너무 덥죠~? 그럴때 차가운 것 드시면 시원하겠죠? 여러분! 시원한 것 드시면서 'Hot Summer' 우리 같이 들을까요?^^ ~~ “It’s summer everyone, really hot isn’t it? Because of that, we want something that refreshing, right? Everyone! The refreshing thing is ‘Hot Summer’. Let’s listen to it together! ^^” ~~ Herkese gerçekten bu yaz sicak degil mi? Bu yüzden, ferahlatici bir sey istiyoruz degil mi? Herkes! Ferahlatici bir sey ‘Hot Summer’ gibi… Hadi birlikte dinleyelim mi? ^^ Me2day – Victoria 15 Haziran – 15 Jun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|