yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eric Mun - 에릭
Çok izlemek isterdim ama bizim kanalar çekmiyor. Uyduda hata veriyor. Sad En son bunu Bystanders izlemistim. Güzel bir film. Eline saglik. Tesekkürler. Smile
nihan yazdı:Ah dün tv8'de filmi vardi. Cinayet Günlükleri diye ve gerçekten çok güzel bir filmdi. Eric'in oyunculuguna laf yok zaten.

Nihan sorma ne karizmaydi öyle. Sempatik tavirlari çok dikkatimi çekti.

Cinayet günlüklerinde.

Filmde oyuncularda senaryoda harikaydi. Süper bir filmdi.
nihan yazdı:Ah dün tv8'de filmi vardi. Cinayet Günlükleri diye ve gerçekten çok güzel bir filmdi. Eric'in oyunculuguna laf yok zaten.

Nihan sorma ne karizmaydi öyle. Sempatik tavirlari çok dikkatimi çekti.

Cinayet günlüklerinde.

Filmde oyuncularda senaryoda harikaydi. Süper bir filmdi.
[/quote]

BiggrinBiggrin Hele bir metro sahnesi vardi ki yerlere yattim gülmekten. Biggrin E ne de olsa benim adamim canimcim.
nihan yazdı:
Vip-Jvc yazdı:
nihan yazdı:Ah dün tv8'de filmi vardi. Cinayet Günlükleri diye ve gerçekten çok güzel bi filmdi. Eric'in oyunculguna laf yok zaten.

Nihan sorma ne karizmaydi öyle. Sempatik tavirlari çok dikkatimi çekti. Cinayet günlüklerinde.

Filmde oyuncularda, senaryoda harikaydi. Süper bir filmdi.

Ama bazi sahneler kan dondurucu türdendi itiraf etmeliyim. Yunjin yine harikaydi.
Biggrin Biggrin Hele bir metro sahnesi vardi ki yerlere yattim gülmekten. Biggrin E ne de olsa benim adamim canimcim.
Eric Mun taekwondo siyah kemerde 2. gelmis!
Oo çok karizma çikmis, tesekkürler Esra. Smile
Ay ay ikizim bunlar bir sahane ya. Adama tekrar tekrar asik olasim geliyor. Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin
Vip-Jvc yazdı:
nihan yazdı:Ay ay ikizim bunlar bir sahane ya. Adama tekrar tekrar asik olasim geliyor. Biggrin Biggrin Biggrin

Sagol ikizim senin için ekledim zaten. Yeni tarzini görmek isteyecegini düsündüm.

Onun yeni tarzini görmedigim gün yok biliyorsun. Gerçi tüm Shinhwa üyeleri için ayni sey geçerli. Biggrin Biggrin
nihan yazdı:
Vip-Jvc yazdı:
nihan yazdı:Ay ay ikizim bunlar bir sahane ya. Adama tekrar tekrar asik olasim geliyor. Biggrin Biggrin Biggrin

Sagol ikizim senin için ekledim zaten. Yeni tarzini görmek isteyecegini düsündüm.

Onu yeni tarzini görmedigim gün yok biliyorsun. Gerçi tüm Shinhwa üyeleri için ayni sey geçerli.Biggrin Biggrin

Shinhwa'nin en son tarzini zaten ilettim sana bakiniz. Shinwa. Biggrin Blush
Paylasim için tesekkürler.
Ellerinize saglik. Smile

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi