yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eric Mun - 에릭
Alıntı:Bu adam bu kadar hos muydu yav? Resimlerde süper çikmis.

Aynen katiliyorum. Biggrin Resimler çok güzel tesekkürler. Biggrin Biggrin
Nihan bu arada dizide kötü erkek rolünü canlandirdigina eminim. Tarzindan ve bakisindan anladim. Biggrin Ilk fotolari Yong-roh'u andiriyor. Biggrin Biggrin
Ben Eric Mun'u cinayet günlügü filminde tanidim. Oyunculugunu, tarzini çok begeniyorum.
Resimler için tesekkürler.
Vip-Jvc yazdı:Nihan bu arada dizide kötü erkek rolünü canlandirdigina eminim. Tarzindan ve bakisindan anladim. Biggrin Ilk fotolari Yong-roh'u andiriyor. Biggrin Biggrin

Canim evet bazi film ve dizilerde kötü rolde ama iyi rolde de oynuyor. Haksizlik yapma adama. Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin
nihan yazdı:
Vip-Jvc yazdı:Nihan bu arada dizide kötü erkek rolünü canlandirdigina eminim. Tarzindan ve bakisindan anladim. Biggrin Ilk fotolari Yong-roh'u andiriyor. Biggrin Biggrin

Canim evet bazi film ve dizilerde kötü rolde ama iyi rolde de oynuyor. Haksizlik yapma adama. Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin

BiggrinBiggrin Role göre degisiyor. Biggrin
Hmm harikasin ya nerden buluyorsun bunlari? Çok güzel. Paylasim için tesekkürler.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Resimler için tesekkürler. Saç tarzini sevdim.
[Resim: l163801795717878cs7.jpg]

[Resim: 20080407183328242g61850ps4.jpg]

[Resim: img3220ld7.jpg]
Ah dün tv8'de filmi vardi. Cinayet Günlükleri diye ve gerçekten çok güzel bi filmdi. Eric'in oyunculuguna laf yok zaten.

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi