yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Sevdiğiniz Oyuncuyu Markette Görseydiniz Ne Yapardınız?
Biggrin bu soruda bi gariplik var bikere yoon eun hye'i türkiyede görme ihtimalim bile binde bir ken bide onu markette mi görsemBiggrin çok komik magzada falan olsa neyseBiggrin her neyse... diyelim olduda onu bi yerde markette veya herhengi biyerde görsem bi kere büyük ihtimalle onu gören herken etrasini kusatacagi için sadece uzaktanda olsa görme çabasina girerdim heraldeBiggrin(çok mu gerçekçi düsündüm neBiggrin)
Aslında bir insanın sevgisini kazanmak TEBESSÜM kadar kolaydır...
Ben Yang-mi Kyung'u görsem küüt diye giderdim.Hayranlari da bniezer geçerdi Biggrin
se7en i markatte görsem ins. tek basimayken görürüm önce bi an donakalirdim sonra kendimi toparlar biraz korece biraz ingilizce çat pat bir seyler konusmaya çalisirdim, üstüne atlamamak için kendimi zor tuttugumdan elimi ayagimi nereye koyacagimi sasirirdim tabi ondan imzali resim falan isterdim konustuktan sonrada yerimde duramazdim fograf çekilmeyide unutmazdim tabi
ben cool danranmaya çalisirim herhalde(!):img-hysterical:yaptigi çalismalara hayran oldugumu belirtmeye çalisirim herhalde ama benim sagim solum belli olmaz gözlerimi gözlerine dikip agzim açikta bakabilirim:img-hysterical:
Ben çok dogal davranir çigligi basardim sonra herkesi yararak yanina dogru ilerler ve konusmaya çalisirim ama kekelemezsem iyidir Biggrin
Marketi birbirine katacagim kesin de Biggrin
Ben Song Il Gook'u markette görsem herhalde bir sok geçirirdim yada düsüp bayilirdim.bu yüzden onunla tanismak gibi bir firsati tepmis olurdum buda beni çok üzerdi.o yüzden önce bir donup kalirdim sonrasini orda düsünürüz canim Smile(gerisi belli zaten hemen yanina gider adamin boynuna atlardimBiggrin)

Ben herhalde heyecandan ölürdüm Smile
Eger onunla konusma gibi bi imkanim yoksa hep fotografini çekerdim,eger varsa gider konusmaya çalisirdim Smile
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Valla boynuna atlardim heralde Smile)
sevgiyle atan kalbin hiç durmasın
Kim hyun joong u görsem boynuna sarilirdim Biggrin
İmzanız 400*103 pikselden büyük olmamalı.

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi