yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Sevdiğiniz Oyuncuyu Markette Görseydiniz Ne Yapardınız?
imkansiz birsey ama yinede fikrimi söyleyeyim gücüm yettigince korece,dilimin yetmedigi yerde ingilizce konusurdum.eve götürür birseyler ikram ederdim(song il gook)
Heralde So Ji Sub Oppa diye yanina gider konusmayi denerdim ama Kalbimin buna dayanabileceginden emin degilim Biggrin

'Cuz u r my everything.

yha bn görsem delirirdim heraldeeee... ve gidip boynuna atlardim özelliklede lee seo jin in ve han ji min i görürsem heralde çildirirm....(normal bir koreli görünce bile heycanlaniyorum bide ünlülerden birini görsemm tamolarak ne yapacagimi kestiremiyorum)Biggrin
(06-08-2009, Saat: 23:44)aysenilla_yaho yazdı: yha bn görsem delirirdim heraldeeee... ve gidip boynuna atlardim özelliklede lee seo jin in ve han ji min i görürsem heralde çildirirm....(normal bir koreli görünce bile heycanlaniyorum bide ünlülerden birini görsemm tamolarak ne yapacagimi kestiremiyorum)Biggrin

Ben de.Biggrin
[Resim: Suju4.gif]

yang mi kyungu görsem kitlenip kalirdim veya onunla korece konusurdum ona onu ne kadar çok sevdigimi açiklardim
MÜHÜRDAR Mİ SHİL=BİRİCİĞİM
EFENDİ BİDAM=CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM
Uzakta olmam hiç bir seyi degistirmiyor çünki kalbim sizinle hayatimin tek gerçekleri
onu markette görsem:d çaktirmadan kasiyerle anlasir onun yerine geçerdim..kisa da olsa kasa da konusurdum bir süre:d
posetlerini tasimak için yalvarirdim falan..markette ben bu isi yapiyorum derdim..nolur birak sunlari wookie ya yorulma senBiggrin
diyelimki jin jin hee yi görsem ilk sasirir o oldugunu farkedince hemen sarilirim ona Biggrin
Ilk gördügümde hiç bir sey yapmadan sadece oldugum yerde kalirdim heralde hayal görmedigime emin oldugumda kjh'm in hareketlerini izlerdim onun her davranisini dikkatlice uzaktan izlerdim yanina gitmeyi herseyden çok istesemde gidemezdim ayaklarim gitmezdi çünkü yanina gitsem beni sadece bir hayrani olarak görecektir bu da benim için ömür boyu bir hayal kirikligi olarak kalacaktir.Maalesef zaten baska bir sey olamaz.
"In Korean, sa- means die
rang-means together
and hae means doing"
So when u tell someone, SARANGHAE u mean...
"Let's die together - Let's live until we die together."
♥ ♥
soru gerçekten harika bu soruyu önceden düsünmek iyi olucak eger simdiden bu soru üzerinden düsünürsek çok çok düsük bir ihtimalde olsa eger bir gün basimiza gelirse ne yapicagimizi biliyor oluruz Biggrin gelelim ne yapicagima kjh'mi veya khj'mi bir gün markette görürsem bir çok arkadas gibi donup kalirim ne yapicagimi simdiden düsünmüs olmanin verdgi avantajla diger hayranlar basina üsüsmeden onun ilgisini çekmeye çalisirim Gozlukgulmek basardigim taktirde onunla bir cafede sohbete baslamis olurz zati Kralgul
[Resim: makotoorooftop1.jpg]

Usagi: I Want to see You, Mamo-chan!
Seiya: Am I not good enough?

ben çok heycanlanirdim.çok sevinirdim.donup kalirdim heralde.yakinina giderdim ama o türkçe bilse bile ben onunla konusamazdim.mutluluktan uçardim ama yinede bisey yapamazdim. Onay
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi