yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Sadık Yardımcı Kim? Yorumlarınızı Yazabilirsiniz.
Ben Neon çank derim.Nedenine gelince çok basit ve kisa.Adam gölge gibi yaa daha ne olsun.
Ne kadar bilirsen bil,söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
ben de baslarda Neon chang ile Baek kyung arasinda kaldim aama bana göre Baek en iyisi..
Bu listede sizce birinin adi eksik deilmi?
[Resim: duman222ru2.jpg][URL=http://imageshack.us][IMG]
baek kyung:cheer: baek kyung:cheer: baek kyung:cheer:
neum chang da sadik ama adam senelerce madam yaminin yaninda calismis; alismis onun yaninda olmaya, baek kyungun ise cok kisa bir sürede yeoma bu kadar sadik olabilmesi gözümde onu en sadik insan yapiyor.. Smile ( valla torpil degil sadakati sevmemi sagladi ismini bile bilmiodum kirpi diodum bu rolüyle sevdim.. ho min diye baek kyungu sevmiyorum yani BiggrinBiggrin)
Baek Kyung tabiki:cheer:
Bu konuda Hilal'e katiliyorum Happy0064
filmin en basindan beri neon chang'in sadakatini hayret ve hayranlikla izliyorum. aslinda cok da sasiriyorum. hep ne zaman madam'in isteklerine karsi gelecek diye bekledim ama gercekten cok sadik. bu bir turk filmi olsaydi o da kesin jangbogonun tarafina gecerdi Smile
ben yona ya verdim ama
bence de yona yardimcidan çok yol arkadasi
asil yardimci neom çang olmali
madam jamiden son aninda bile ayrilmadi
iyi yolda ve kötü yolda
onunla agladi onunla güldüSad Smile
Tabiki harika yeum yangin sadik yardimcisi baekyung.
Song II Gook Ve Papatya

Cumartesi günkü bölümde (48. bölüm) gördügümüz gibi Neum Chang'di.Her zaman yüzündeki sert ifadeyle tanidigmiz bir yardimcinin aglamasi gerçekten içerledi beni...Isin gerçegi de bu zaten.Ikincisi de Yeom Yang'in yardimcisi Bae Kyung.Onun nedenini de ya 50. ya da 51. bölümde görecegiz.Anketler de yalan söylemiyor hani ama Komutan Chang'i yardimcidan da öte bir konumu oldugu da en basindan beridir belli...
bence son bölümde görüldügü üzere madam yami yaveri (isimleri karistiriyorum hatirlayamadim) en sadik adam ölecegini bile bile...
madam yamide acayip bi elektrik var anlamadim ama cok hoslaniyorum  kendimden süphelenmeye basladim acaba bende mi kötüyüm Smile
bu arada yeni üyeyim herkese iyi aksamlar...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi