yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Sadık Yardımcı Kim? Yorumlarınızı Yazabilirsiniz.
hehehehe bir sürü yardımcı var en sadığı hangisi merak ettim bakalım ne çıkacak??

Anketimiz kapatılmıştır....Anket sonuçlarına göre en sadık yardımcı

Makbong - 3

Yona - 20

Baekyung - 50

Çantiya - 3

Mo-jin -2

Neumçang - 46

Ha-jin* -11

50 oyla Baekyung olmuştur....

Yorumlarınızı yazmaya devam edebilirsiniz....

Ben Neon Chang ve Bae Kyung arasinda kaldim ama,Neon Chang'a karar verdim.Aslinda bu gruba Youna'nin konmasi bana pek uygun gelmedi.Çünkü Youna bence yardimci degil,JBG'nun can yoldasi,kader arkadasi...
ewet hilmi elim yona gitmisti ama yorumun degistirdi bende yonanin bir yardimci degil bir can yoldasi olduguna inaniyorum ve neom çang oyumu veriyorum
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
haklisiniz ben de konuyu gönderdikten sonra farkina vardim bence de yona yardimci degil zaten benim oyum da neumçangaBiggrin

bende neum changla bae kyung arasinda kaldim ama neum changta karar kildim onun kadar sadigi gerçekten çok zor bulunurSmile hiçbi çikari olmadan ve bi adim bile yükselmeyi hedeflemeden kosulsuz sartsiz ölümüne bi kötüye hizmet etmek büyük bi sadakati gerktirir buda neumchangta fazlasiyla varSmile bae da ondan sonra ikinci siradaSmile aslinda chantea bile sadik yani sürekli kendini asagilayan hirpalayan ve efendiligin e si bile olmayan bi insanin pesinden gitmek de sadakattirBiggrin (su anketlere koymayin moo-jini ya bak yine elim ona gittiBiggrin)
bence bae kyung çünkü en zor aninda bile yeum yangi terketmedi
yona yi yardimci olarak görmüyorum bende Smile
neoung changla baek kyung arasinda kaldim bende
neoung chang cidden çok sadik bir insan son anina kadar hep madamin yanindaydi onun için herseyi yapti ama ben yine duygusal davranip baek kyung diyecegim yeomun alnina damga basilirken oradaki hali ve son bölümdeki o diz çöküsü müthisti herseye ragmen yeomun hiç birakmadi...

bu arada aysecim baslik için çok tesekkürler çok güzel düsünmüssün Smile
bence moo jin çünkü junghwa için kendini tehlikeye atti. Ötekiler hep kendi menfaatleri için çabaladilar ...
Ha-jin
Hakkınızı helal edin. ~
elim neomçang a a gitti ama hajinide görünce ona verdim çünkü o da çok sadik chaeye

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi