yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Etkilendiğiniz Sahne ?
yeom yang jang bo go yu öldürmeden jang bo go nun sözleriyle yeum yang i ezdigi sahne...
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
defne_3 yazdı:Benim en etkilendigim sahne son bölümde ve son sahnede Junghwa'nin Jangbogo'nun küllerini denize dökerken yaptigi konusmasiydi. Orada çok kötü olmustum.

Evet gerçek bu sahnede bir harikaydi beni çok etkilemisti güzel herkez dikketle izlemis masaAllah yorumlariniz güzel arkadaslar her sahnesi bir harika
ya etkilenilmeyen sahne mi var ki !!!
KELİMELER HERKESİN MALIDIR, CÜMLE YALNIZ YAZARIN...
Bende hajin nin öldüyü sahnede çok etkilendim 1 hafta yüregim yandi böyle bir sonu haketmiyordu
Ben var ya ben bü flimin her sahnesinden etkilendim her karesinde ayri bir heyacan vardi çünkü her karesiyle muhtesem filmdi....
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
''Ben mutlulugu ancak son nefesimde tadacagim..Kalbimde sizin sevginizle ölüme gülümseyerek giderken...''SadSadSad

Denizler İmparatoru
Ben en cok yeum chan hwa nin kayboldugunu sanipta gemide ilk kez karsilasmalarinda birden sarilmasina bitmistim bir de chan hwa nin gum boo yu korumasi için yeum a yalvarip kadininiz olurum demesinde yeum yuzu superidi ya ne sevgi ya
yeumyang in her tarafindan oklarla vuruldugu halde son bir kez dönüpte jung-hwa ya bakmak istemesi :icon_neutral::icon_frown:

İmzan bir sayfadan büyük !
axi_gheysa yazdı:yeumyang in her tarafindan oklarla wuruldugu halde son bikez dönüpte jung-hwa ya bkmak istemesi :icon_neutral::icon_frown:

Gerçekten benimde en etkilendigim sahnelerden birisiydi..:-
Hakkınızı helal edin. ~
HaeShin yazdı:''Ben mutlulugu ancak son nefesimde tadacagim..Kalbimde sizin sevginizle ölüme gülümseyerek giderken...''SadSadSad

benimde en etkilendigim sahneSadSadSad

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi