yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Etkilendiğiniz Sahne ?
Inanmiyorum yazmamisim hemen yazim Biggrin

Bence en etkileyici sahne Yona nin ustaya Gumboya kiliç yaptin bana hala yapmadin diyisiydi tabi bide ikisinin yanyana can verisi etkileyici bir o kadarda üzücüydü ..
Sonra JBG ölürken Yeoma neden ? neden ? demisti o sahnede aglamistim zaten ..
Ve kötü son Chae Ryung ölüyor etkileyici bir sahnede oydu .
Ve son olarak etkileyici sahnelerden biri de Hajin in ölümüydü çok üzülmüstüm ve etkileyici bir sahne olmustu ):
Iste bu kadarr ...
Yeumun bulundugu tüm sahneler Smile etkileyici ve güzeldi.

38 .bölüm yeumun damgalandigi sahne( oyunculuk budur dedim)
Aglaelsalla

50.bölüm yeumun jang hwayla olan konusmasi ben mutlulugu son nefesimde tadacagim demesi Aglaelsalla iste (ask budur dedim)

51.bölüm yeumun dolunayli bir gecede jang hwaya bakarak ölmesi Aglaelsalla (mutluluk fazla göreceli bir kavrammis dedim)
(18-11-2009, Saat: 22:49)Yagmur-Perisi yazdı: Yeumun bulundugu tüm sahneler Smile etkileyici ve güzeldi.

Aglaelsalla

50.bölüm yeumun jang hwayla olan konusmasi ben mutlulugu son nefesimde tadacagim demesi Aglaelsalla iste (ask budur dedim)

51.bölüm yeumun dolunayli bir gecede jang hwaya bakarak ölmesi Aglaelsalla (mutluluk fazla göreceli bir kavrammis dedim)

kesinlikle hele damga sahnesi felaket birseydi.birde Kyunk (Hominin) yeom yangin önünde diz çökerek sizin için ölmeye hazirim dedigi sahne (iste sadakat budur dedim Biggrin )
(18-11-2009, Saat: 22:53)angelus2097 yazdı:
(18-11-2009, Saat: 22:49)Yagmur-Perisi yazdı: Yeumun bulundugu tüm sahneler Smile etkileyici ve güzeldi.

Aglaelsalla

kesinlikle hele damga sahnesi felaket birseydi.birde Kyunk (Hominin) yeom yangin önünde diz çökerek sizin için ölmeye hazirim dedigi sahne (iste sadakat budur dedim Biggrin )

Evet ben baekyunk'u unutmusum Biggrin Yeumun hepi togu bir sadik adami vardi nasil unuttum onu Biggrin simdide aklima daechi geldi sinirlendim(öfke budur dedim Biggrin)
(11-08-2009, Saat: 1:00)Akrapovic yazdı: Süphesiz, Ha Jin 'nin Ölümü Aglaelsalla

Bende Ha Jin ölürken çok agladim bir de Yona ölürken çok agladim belinden mizrak yedi ayrica yeum yang'in ölümü hepsi ard arda beni yikti=(=(.....:img-cray:
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
(18-11-2009, Saat: 22:58)Yagmur-Perisi yazdı:
(18-11-2009, Saat: 22:53)angelus2097 yazdı:

Aglaelsalla

Evet ben baekyunk'u unutmusum Biggrin Yeumun hepi togu bir sadik adami vardi nasil unuttum onu Biggrin simdide aklima daechi geldi sinirlendim(öfke budur dedim Biggrin)

Sen Daechi deyincede benim aklima birden çunduranin Kim yang a söyledikleri geldi simdi (iste yalakalik budur dedim) Biggrin
Yona ve Usta'nin son bölümde(Jangbogo'yu kaybettikten sonra) deniz kiyisinda yaptiklari konusma..Yona ustadan kiliç yapmasini istemisti.Ve sonra aglamakli,kötü olsa da ben kabul ederim seklinde bir söz söylemisti.Ikisi de gözleri dolu oldugu halde birbirlerine bakip gülümsemislerdi.
Ve Yona ile Usta'nin ölümünde çok duygulandim
[Resim: 2cqxojs.jpg]
Kim Nam Gil (Bidam) Sevenler Kulübü
Iljimae Fan Club
♥ T.O.P (탑) Fan Club
bende Yagmur-Perisi arkadasima katiliyorum.

çünkü bende yeom un bulundugu her sahneden etkileniyordum. özelliklede damgalandigi beni çok etkilemisti. öyle o sahne JBG ya öfkelerimi kat be kat arttirmisti

ayrica yeom un jang hwa ile ilgili her sahnesi beni etkiliyordu. ona uzaktan uzaktan bakislari.

Özelliklede 2 yil sonra jang hwa ile karsilastiklarinda ona sarildigi sahne ne müthisti ya Kalp

birde JBg yi tuzaga düsürdügü zaman o siyah peçesini düsmesi ve Jnag Hwa ya desifre olmasi sonucunda gemisinde bunun için aglamasi içki siselerini devirmesi. Kalp
ya daha çok sahne var bunun gibi mesela her ata binisi at sürüsü
her peçe takisi
her dövüs sahnesinde SarhosSarhos
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
yeumun yonayi atlatip ay isiginda çatinin üstündeki peçeli halini söylemeden geçemeyecegim Smile
Yeum Jang'a oklar battiginda,çektigi can acisina ragmen son kez Jankhwa'ya dönüp bakmaya çalismasi...
Kesinlikle.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi