yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Etkilendiğiniz Sahne ?
Not_i 
Dizimizde sizin için en etkileyici sahneler hangileri oldu ilk bölümden itibaren???Ben başlıyorumSmile

>>>> Goongbo küçükken babası vurulduğunda ona kaçması için git işareti yapmış ve kendisi ölmüştü.Jangbogonun giderken babasına bakarak ağlaması...

>>>> Yeum Jang'a oklar battığında,çektiği can acısına rağmen son kez Janghwa'ya dönüp bakmaya çalışması...

>>>> Yona ve Usta'nın son bölümde(Jangbogo'yu kaybettikten sonra) deniz kıyısında yaptıkları konuşma..Yona ustadan kılıç yapmasını istemişti.Ve sonra ağlamaklı,kötü olsa da ben kabul ederim şeklinde bir söz söylemişti.İkisi de gözleri dolu, birbirlerine bakıp gülümsemişlerdi...

>>>> Jangbogo'nun ölüm anında gözlerinden yaşlar gelerek 'neden' diye sorduğu kısım...

>>>> Yona ve ustanın onca mızrak darbelerine karşın yine de pes etmeyip son nefeslerine kadar savaşmaya çalışarak,kahramanca ölmeleri...

>>>> Hajin öldüğünde Yona'nın ona sarılıp bağırarak ağlaması, ve aynı şekilde Jangbogo öldüğünde de ona sarılıp kardeşim diyerek ağlaması...en etkilendiğim sahnelerSadSadSad...
Bence flimin en etkileyici yeri chae ryung un ölürken janghwa ya''çektiginiz acilar beni çok üzdü nolur bebegime iyi bakin ''demesi
Bende hajin in öldügü sahnede çok duygulanmistim bide hamileydi o daha da etkiledi beni...

Yeum yangin yavas yavas ölümüde beni çok etkilemisti Sad

baska vardir ama hatirlayamiyorum Sad
jang bo go nun neden neden sahnesi ama ondan önce ki konusamalarda geçen sözler -kim yang gibilere bir kere boyun egersen her zaman boyun egmek zorunda kalirsin- sözü beni çok etkilemisti
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
bende yonanin öldügü sahnede çooook duygulanmistim
hajin öldügü zaman yonanin onu kucagina alip aglamasi
eski bölümlerde jbg'nin öldügünü sandiklari zaman chae-ryungun aglamasi ve yonanin chae-
ryungun önünde diz çöküp aglamasi
son bölümde yonanin jbg'nin arkasindan kardesim,soo diye bagirmasi ve aglamasi
chae-ryungun öldügü sahne
yeumun öldügü sahne
son bölümde jbg'nin aglayarak neden demesi
yine son bölümde çang hwa'nin jbg'nin bebegiyle konusmasi
daha bir sürü sahneden etkilendim de simdi yazmiyim uzun oluyo
bide son bölümde yonanin chae-ryung ve çang hwaya burdan gitmeleri gerektgini söylediginden onlara selam vermesi ve onlarin arkasindan bakmasi
Son bölümden en çok Yona'nin Usta'dan bir çocukmus gibi kiliç istemsi ve Gunbo'ya yapip ona yapmadigini söylemesiSadSadSad
Yona ve Usta'nin ölümü(o müzik bitirdi beni)Ikisi o kadar millete karsi hala savastilar....
Sung Pil'in masumca ölümüSadAldigi ölüm darbesine ragman kilicini yere dikmeye çalismasi...
Yona'nin Sooooooo diye bagirisiSadSadSadSadSad
Yeum'un ölmek üzereyken agzinin çitirdamasi,o haline ragmen sevdigi kadina bakarak ölmesi...
JBG'nin ''neden'' sorarken aglamasi....
Yona'nin JHwa ve Chae'nin yanina gidip onlara gitmeleri gerektigini söylerken son kez birden patlayan müzikle onlara bakmasi...SadSadSadSad
...................
Neun Chang'in ölümü göze alarak Yami'yi korumasi ve ölmesi...Madam'in aglayisi....
Yeum'un Chung-Hae'ye gitmeden Jhwa'ya söyledikleri....
............
Ilk bölümde Yona'nin Gunbo için o kadar yüksekten denize atlamasi....
............
JBG ve Jang-Hwa'nin Sayang Adasi'ndaki sarilisi....

Jang-Hwa'nin Madam'in yüzüne aglayarak bakisi....

Jang-Bogo'nun giysisini yittigi ve gemide elini sertçe vurdugu sahne...

Chae JBG ile konustuktan sonra aglayarak giderken...

Yeum Yang ormanda kilici öldürecek gibi kaldirip kenara sapladigi zaman..

Arenada Usta'yi gördügünde Yona'nin haykisilari....

Usta'nin JBG'nin ölümü ardindan askerlere yaptigi açiklama....''Haydi aslanlarim'' deyisi...

Gunbo'ya JBG ismi verildiginde...

Yona evlenirken JBG ve JHwa'nin bakislari...Sad

Yeum'un içip ellini masaya vurmasi,ve o haykirislari hala kulagimdadir...

Jbg Chae'nin hamile oldugunu ögrenince ona sarilmasi...

Yazmakla bitmez bunlar sadce simdi aklima gelenler...SadSadSadSad

Denizler İmparatoru
komutan çang yazdı:bende yonanin öldügü sahnede çooook duygulanmistim
hajin öldügü zaman yonanin onu kucagina alip aglamasi
eski bölümlerde jbg'nin öldügünü sandiklari zaman chae-ryungun aglamasi ve yonanin chae-
ryungun önünde diz çöküp aglamasi
son bölümde yonanin jbg'nin arkasindan kardesim,soo diye bagirmasi ve aglamasi
chae-ryungun öldügü sahne
yeumun öldügü sahne
son bölümde jbg'nin aglayarak neden demesi
yine son bölümde çang hwa'nin jbg'nin bebegiyle konusmasi
daha bir sürü sahneden etkilendim de simdi yazmiyim uzun oluyo

Yaz canim ne varsa içimizde yazalim diye açtim zaten bu konuyu.Evet ya unutmusum yazmayi,Jangbogo öldügünde Yona'nin önce içeriye efendim diye girerek sonra da öldügünü ögrenince Soo diye aglamasi çok aci bir sahneydiSadSadSad
s_ecrinin yazdigi bütün sahnelerden etkilendim
Ohh Sibelim sende döktürmüsünSadSadSadYona'nin arenadaki bagirislarini bende hatirladim bir anSadSadSadBir de 9 gündür ekmek verilmisti Yonayla Jbg'ya hatirliyormusun??Et çalmislardi yakalandiktan sonra da Yona'nin çildirmis biçimde bagirislari vardi.Çok üzücüydü o da.Bir de ikisi köleyken aç birakilmis yere pirinç atilmisti.Yona'yla Jbg'da onlari yerden yemislerdi.SadSadSadOfff off yazmakla bitmiyorki canim yaaSadSadSad

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi