yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Başarılı Tüccar Kim? Yorumlarınızı Yazabilirsiniz
Arkadaşlar, sizce dizimizde ki en başarılı tüccar kim?...

Anketimiz kapatılmıştır.... Anket sonuçlarına göre en başarılı tüccar

Seul Pyong 76
Madam Jami 14
Jo Jang-gil 3
Bay Lee 3

76 oyla Seul Pyong seçilmiştir....
Yorumlarınızı yazmaya devam edebilirsiniz....

bence madam yami. çünkü en zor durumdan en iyi sonucu çikariyor olmasindan dolayi... ama seul pyung da olabilir çünkü o da dürüstlügü sayesinde....
tabiki seul pyung
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Ben Jo Jang-gil diyorum.Tam bir tüccar...
Hayir fikir ayrili yaratacam hilmi ama seul pyung çünkü jo jang-gil de diger bay lee ve madam yami gibi kendi çikarlari dogrultusunda hareket eden biri seul pyungsa önce çalisanlarini düsünüyor kendini degil.......
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
ben Bay Seul Pyong diyorum.
bende seul pyong diyorum sirf geçen bölümde yaptiklari için ve bizlere iyilik erdemlik dersi verdigi için ;)
Bence de adaylar arasindaki en iyi karakter Seul Pyong.Ancak burada sorulan en basarili tüccar.Jo Jang-gil,hani bizim toplumumuzda yerlesmis ve kabul görmüs,sempatiyle bakilan '' Kayseri'li tüccar'' havasinda bir karakter.Ticareti gerçek manasinda yapiyor ve daha kisitli imkanlarla,zekasi ve ticari bilgisiyle hep ayakta kaliyor...
kayserili tüccar benzetmesi hosuma gitti baya:icon_lol: tesbihte hata olmazmis;) jo jang gil de ne kadar basarili bi tüccar olursa olsun ben seul pyong diyorumSmile sadece defalarca tükenme noktasindan geriye dönme ve eskisinden daha da güçlü olma becerisinden dolayi degil bütün bildiklerini jang bogoya ögretip onun da iyi bi tüccar olmasini sagladigi için de onu seçiyorum;) ayrica ikizimin dedigi gibi geçen hafta söyledikleri ve erdem dersleri de cabasi;)
Jang-Hwa

Çünkü çok sonralari sirket kurmasina ragmen ticari zekasiyla kisa sürede Madam Yaminin islerine balta vuracak kadar büyüdü. Ayrica Madam Yami o olmasaydi belkide bu kadar büyüyemezdi. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi