yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Başarılı Tüccar Kim? Yorumlarınızı Yazabilirsiniz
bu konuda çogunlugun hemfikir olmasi çok güzelSmile seul pyung görebileceginiz en dürüst en erdemli tüccar süphesizSmile yüce gönüllü ve iyi kalpliSmile onun bu ankette bu kadar açik ara farkla önde olmasina sasirmamak lazimSmile o bunu fazlasiyla hakediyor çünküSmile
seul pyung tabi ondan daha iyi bir tüccar göremedim dizide.
Seul Pyong...
[Resim: duman222ru2.jpg][URL=http://imageshack.us][IMG]
tabiki Seul Pyong tüccar olmak hadi neyse ama herseyi dürüstlügü sayesinde basariyor.o gerçek bir tüccar... Smile
seul pyong kendini nasil ifade etmis
basarili ve iyi insanlar kendini her yerde gösteriyor!
oy veren herkesin ellerine saglik.................Smile
ben madam yamiye attim ya :S iyimi yaptim acaba seul aklima bile gelmedi Biggrin
Seul Pyong karekter olarak kazaniyor bence
emperor of the sea
M3RTXx yazdı:ben madam yamiye attim ya :S iyimi yaptim acaba seul aklima bile gelmedi Biggrin

Haha bnde ..Madam kaç defa elindeki her seyi kaybetti Bütün düzenini sifirdan kurdu ve eskisinden daha da güçlü bir sekilde rakiplerinin karsisina dikildi Gerçekten bunu Seoul Piyung bile bu kadar sürede basaramadi...Sadece basarili olani seçmek gerekirse bu elbette Madam Yami den baskasi olamaz ama iyi olani düsünürsek bu da elbette ileri görüslülügü ve emrindeki muhafizlari köle olarak degil çocuklari gibi görmesiyle Seoul Piyung olur..
Tabi bir de su nokta var ki Madam in pek riske girdigini görmedim buna karsilik Seoul Piyung kendisinden hiç beklenmeyen karalar vermede üstüne yoktu..(Ayni JPG hehe)
yazik bay lee gariban kalmis ona atan yok muBiggrin
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
arkadaslar madam yami tüccar mi yaa!yapmayin.bence jang gil ile seul pyung

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi