07-05-2017, Saat: 10:48
Eggplant and Sprout Rolls
![[Resim: m3Zm12.jpg]](http://i.hizliresim.com/m3Zm12.jpg)
İçindekiler
2 patlıcan
1 paket lahana filizi
1 fincan çok amaçlı un
Tuz
Perilla yağı
Yapılışı
1. Patlıcanları uzunlamasına dilimleyin.
2. Filizi yıkayın ve kurumaya bırakın. Lahanaları eşit bir şekilde, bir tepside karıştırın ve sıraya sokun, bir kenarda bekletin.
3. Unu ve suyu karıştırarak bir hamur elde edin. Bir tutam tuzla tatlandırın. Yüksek ısılı bir tavada perilla yağını ısıtın. Patlıcan dilimlerini sulu hamura daldırın ve tüm tarafları altın sarısı kahverengiye dönene kadar kızartın.
4. Hardal sosu hazırlayın.
5. Bir araya getirmek için, patlıcan şeridinin ortasına küçük bir demet filizi yatay olarak yatırın. Patlıcanı filizlerin etrafında döndürün. Her parçayı bir tabak üzerine yerleştirin. Hardal sosuyla servis yapın.
English
Ingredients
2 eggplants
1 pack of sprouts
1 cup of all-purpose flour
Salt
Perilla oil
Instructions
1.Thinly slice the eggplants lengthwise.
2.Wash and dry the sprouts. Mix and line the sprouts evenly and neatly on a tray and set aside.
3.Make a batter by combining the flour and water. Season with a dash of salt. Heat the perilla oil to a high heat in a skillet. Dip the eggplant pieces in the batter and pan fry until all sides are golden brown.
4.Prepare the mustard sauce by combining all the ingredients for the mustard sauce.
5.To assemble, lay a small bunch of the sprouts horizontally across the center of the strip of eggplant. Roll the eggplant around the sprouts. Place each pieces on a plate. Serve with the mustard sauce.
Kaynak / Source
![[Resim: m3Zm12.jpg]](http://i.hizliresim.com/m3Zm12.jpg)
İçindekiler
2 patlıcan
1 paket lahana filizi
1 fincan çok amaçlı un
Tuz
Perilla yağı
Yapılışı
1. Patlıcanları uzunlamasına dilimleyin.
2. Filizi yıkayın ve kurumaya bırakın. Lahanaları eşit bir şekilde, bir tepside karıştırın ve sıraya sokun, bir kenarda bekletin.
3. Unu ve suyu karıştırarak bir hamur elde edin. Bir tutam tuzla tatlandırın. Yüksek ısılı bir tavada perilla yağını ısıtın. Patlıcan dilimlerini sulu hamura daldırın ve tüm tarafları altın sarısı kahverengiye dönene kadar kızartın.
4. Hardal sosu hazırlayın.
5. Bir araya getirmek için, patlıcan şeridinin ortasına küçük bir demet filizi yatay olarak yatırın. Patlıcanı filizlerin etrafında döndürün. Her parçayı bir tabak üzerine yerleştirin. Hardal sosuyla servis yapın.
English
Ingredients
2 eggplants
1 pack of sprouts
1 cup of all-purpose flour
Salt
Perilla oil
Instructions
1.Thinly slice the eggplants lengthwise.
2.Wash and dry the sprouts. Mix and line the sprouts evenly and neatly on a tray and set aside.
3.Make a batter by combining the flour and water. Season with a dash of salt. Heat the perilla oil to a high heat in a skillet. Dip the eggplant pieces in the batter and pan fry until all sides are golden brown.
4.Prepare the mustard sauce by combining all the ingredients for the mustard sauce.
5.To assemble, lay a small bunch of the sprouts horizontally across the center of the strip of eggplant. Roll the eggplant around the sprouts. Place each pieces on a plate. Serve with the mustard sauce.
Kaynak / Source
You're a sky
full of stars
![[Resim: 0E8dXo.gif]](https://i.hizliresim.com/0E8dXo.gif)
full of stars
![[Resim: 0E8dXo.gif]](https://i.hizliresim.com/0E8dXo.gif)