yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ege'nin Incisi'nde Bulusalim!
[Resim: photo0075q.jpg]

[Resim: photo0076r.jpg]

[Resim: photo0077s.jpg]

[Resim: photo0079y.jpg]

[Resim: photo0080e.jpg]

[Resim: photo0081tm.jpg]
Birçok sehrimizde esen ''Kore Rüzgari'', Ege'nin incisi Izmir'de de sicak, keyifli bir bulusmanin gerçeklesmesine yol açti. Korea-Fans Izmir temsilcisi Sinan arkadasimiza ve tüm Korea-Fans ailesine tesekkür ederiz...Smile
Çok güzel gözüküyosunuz arkadaslar resimler için tesekkürler .Alkis Sulecim canim iyi çikmissin tatlim Opucuk.Insallah bir dahaki sefere katilim katlanarak devam eder. Onay
Resimlerimizde eklenmis ellerinize saglik. Onay (Elif'im ezildin resmin birinde benim yüzünden ama olsun. Biggrin) Süper bir gündü hepinize tekrar tekrar çok tesekür ederim. Çok sicakkanli ve güleryüzlüydünüz. Sizi tanidigima gerçekten çok mutlu oldum.
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Sizleri görmek çok güzel. Kore furyasina devam. Smile
Resimler harika. Çok sekersiniz kizlar. Biggrin

Geri Döndüm

Bizim kizlarimizin hepsi birbirinden güzel masallah. Smile
Bulusmamiza telefonla katilan Degerli Adminimiz Hilmi'ye çok tesekkür ederim. Onay

Ilk bulusmamiz olmasi dolayisiyla sinirli katilim olduysa da iyi dostluklarin temelini attigimizi düsünüyorum. Herkese bir kez daha tesekkür ederim. Bundan sonraki bulusmalarimizda sayimizin artmasini umuyorum. Smile
Katiliyorum, masallah.
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Sinan millet agaç etmez mazeret var. Elif otubüs dolu olmasa zamaninda gelecekmis yani. Resimler için tesekkür ederim. Güzel bir toplanti olmus, devamini bekliyoruz.

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi