yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dream High / 드림하이 (2011)
(31-03-2011, Saat: 16:11)hyung jon yazdı: Arkadaslar çok güzel bir haber okudum. Dizinin 2. sezonu çekilececekmis. Biggrin KBS tarafindan dogrulanmis bir haber. Biggrin Çok mutluyum. Atkilic Ikinci sezon büyük ihtimalle 2012 Ocak ayinda yayinlanmaya baslayacak diye yazilmis. Biggrin Onay

Önceki sayfalarda bu konu ile ilgili haberler var. Onay Detaylari ögrenebilirsin oradan. Smile

(31-03-2011, Saat: 17:21)butterfly7 yazdı:
(31-03-2011, Saat: 16:11)hyung jon yazdı: Arkadaslar çok güzel bir haber okudum. Dizinin 2. sezonu çekilececekmis. Biggrin KBS tarafindan dogrulanmis bir haber. Biggrin Çok mutluyum. Atkilic Ikinci sezon büyük ihtimalle 2012 Ocak ayinda yayinlanmaya baslayacak diye yazilmis. Biggrin Onay

Önceki sayfalarda bu konu ile ilgili haberler var. Onay Detaylari ögrenebilirsin oradan. Smile

Tesekkürler. Biggrin
SS501 & GOT7

[Resim: FTxRJ.gif]

Dream High Season 2 / 드림하이 시즌2 / 2012
Çok güzel bir diziydi. Smile Zaten müzik ve dansla ilgili olan diziler/filmler hep ilgimi çeker. 2. sezonunu sabirsizlikla bekliyorum.
Herkese katiliyorum.
Kesinlikle çok güzel bir diziydi.
Zevkle,hayranlikla ve sonunu merak ederek izledigim bir dizi oldu.
Herkesin oyunculuguna da sesine de bayildim.çok güzeldi.
2.Sezonunu da izlemek nasip olur insallah.
Hepsinin ayri ayri fanlari olacagim Smile
Bu diziyi nasil ben izlemedim, ama izlemek istiyorum. Ve de romantik komedi birseyler tavsiye edin bana ! Smile Smile
~chisu~
Ben daha 8.bölümdeyim, mükemmel gidiyor!
Ya baska bir hava var bu dizide.
2.sezonun bu kadar güzel olacagini sanmiyorum.
Diziye basladim süper gidiyor.
Tavsiye ederim. Smile
Çok güzel ilerliyor, ne yazik ki günde bir bölüm izleme hakkim var. Gün gün ilerliyor ama gerçekten herkesin izlemesi gereken bir dizi.
Sirf Kim Hyun Joon adini gördügümden baslamistim ama bu derece süper oldugunu bilmiyordum. Konusu ve islenisi hakikaten bir numaraydi.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi