yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dream High / 드림하이 (2011)
evet bu dizide güzel.

Playful Kiss 2010

You Are Beautiful

Personal Taste 2010

Boys Before Flowers-2009

City Hunter 2011

The 1st Shop of Coffee Prince 2007

The Princess' Man-2011

Bu dizilerde çok güzel.Tavsiye ederim.Yillari da önemli.Paylasiminiz için Tesekkürler.

Full House 2004 bu dizide güzel.
Trtde çikiyor daha 2 bölüm yayinlandi ama çok hosuma gitti vaktim olursa hepsini izleyecegim Angel

Wink
Dizinin türkçe alt yazilisi daha güzeldi 15 bölümü keyifle izledim ve finalde klasik kore dizilerinde oldugu gibi hayal kirikligina ugradim tekrar... Sad Kore senaristlerinin hepsimi anlasmali ne tüm finalller hüsranla bitiyor...Angel
Diziyi TV den izlemeye karar vermistim ama dublajli hallerine isinamadigim için izlemekten vazgeçmeyi düsünüyordum. Sonra bir sans daha verip diziyi netten izlemeye karar verdim ve sonuç dizi 3 günde bitti Biggrin Bence diziyi dizi yapan; oynayan kisilerin siveleri, konusurken ki gerçek ifadeleri ;) Onlar olmayinca diziden istediginiz zevki alamiyorsunuz.

Dizi hakkinda görüslerime gelince, bence diziyi güzel bitirdiler. Bundan daha anlamli bir bitis olamazdi. En sevindigim nokta ise sonunda bir kore dizisinde birbirine yakistirdigim iki karakterin sonunda sevgili olmasi =)) Ohh bee dedim iste bu! ;) Go Hye Mi'ye bazi arkadaslar sinir olmuslar fakat izledikçe aslinda öyle sinir bozucu biri olmadigini anliyorsunuz. Hatta ben o kizi çok sevdim Biggrin Hele ki her duygusal durumdaki ayni yüz ifadesi yok mu çok tatliydi =)) Bundan sonrasini isteyen okusun çünkü spoiler içerebilir ;)

Bence dizide en büyük degisimi hiç kuskusuz Song Sam Dong gösterdi. Sadece saç bas degil bayagi sesiyle, müzik için verdigi çabayla en önemlisi de Go Hye Mi'ye duydugu ask için verdigi mücadeleyle ;)
Go Hye Mi ile Yoon Baek Hee'nin ise sonlarda yeniden arkadas olmasi çok güzel oldu. Ikisi de bazi seyleri astilar ve yasadiklari olaylarla olgunlastilar diyebilirim.
Jin Guk ise babasiyla arasini düzeltmesi, sonunda onunda bir hayalinin olmasi yerindeydi. Go Hye Mi'yi baskasina kaptirsa da onu sevmekten bence hiç vazgeçmedi. Onlarin aralarindaki iliski bence ask degildi zaten. Sadece geçmislerinde yasadiklari anilardan kaynaklaniyordu. Bence bu olaylar hem Go Hye Mi için hemde Jin Guk için hayata farkli bakmalarini sagladi.
Yoon Baek Hee'nin sonunda hoca olmasi bence harikaydi. Dizinin basinda biraz ona kizsak da aslinda neden böyle davrandigini daha sonra anliyoruz. O kizin yasadiklarina çok üzüldüm. Bir ara hirsinin pesinde yok olacak sandim hatta korktum ama arkadaslari ve hocasi Shi Kyung Jin onu hiç yalniz birakmadiklari için bu korkum yok oldu =) O bayanin hakkini yiyemez zaten.
Jason ile Kim Pil Sook'a ne demeli =)) Dizinin en tatli çiftiydiler. Hele ki Jason'in o kiskanç halleri Biggrin Go Hye Mi'ye sonlarda akil verdigi sahne çok güzeldi =)) Tek begenmedigim yer sonda neden Pil Sook sarkici olmamis hatta bir de üzerine kilo almis anlamadim =/ Hepsi bir sekilde müzik alaninda yer etmisken içlerinde gitariyla harikalar yaratan Pil Sook'un sonda böyle olmasini begenmedim.

Gelelim en romantik sahneye ;) Bence en romantik sahne hatta dizi bittikten sonra dizinin dönüm noktasi oldugunu anladigim sahne bence Sam Dong'un sakayla karisik Go Hye Mi'yi öptügü sahne ;) Iste bu andan sonda Jin Guk onlarin arasinda bir seyler oldugunu anlamaya basladi. Hele ki Go Hye Mi'nin öpüldükten sonraki gözlerini açma sahnesi bence son noktayi koydugumuz an olmali =) Daha sonrasinda onu sevip sevmedigini anlamaya çalisirken aklina hemen o an gelmisti.
Evet, Jin Guk'da Hye Mi'yi öpmüstü ama o zamanki öpücük biraz o anki durumun gidisinde gerçeklesmisti. Asil olay beklemedigi anda öpüldükten sonra hissettigi duygu ;)

Hocalari da unutmayalim =) Ögretmen Yang'in danslari, taninmamak için kiliktan kiliga girdigi sahneleri, grup ismi bulma çabalarini hatta Hye Mi'yi azarladigi anlari unutmak ne mümkün Biggrin
Kirin Müdürünün kizi olan ögretmen Shi Kyung Jin'nin, Bay Kang'dan hoslandigi ve onun için renkli giyindigi hatta toka taktigi sahnelerde çok hostu. Nasil babasina karsilik veriyordu ama Biggrin Bu arada Kirin müdürü de nasil Bay Jung Ha Myung gibi giyindigini unutmayalim Biggrin Yakisiyordu ona hehe =))

Iyisiyle kötüsüyle bence çok güzel bir diziydi. En azindan içinde sulu cirtlak gerçekten yoksun olaylar yoktu. Günceldi ve samimiydi ;) Bence bu tarz dizi konularini seven herkes izlemeli ;)
[Resim: dm-7AWR.gif]
Ya hani Pil Sook var ya iste ordaki kilolu kiz, o gerçekten IU degil degil mi? Çünkü benim bildigim IU çok zayif. Huh Saskin
(12-02-2012, Saat: 5:39)Meryem_junq yazdı: Ya hani Pil Sook var ya iste ordaki kilolu kiz, o gerçekten IU degil degil mi? Çünkü benim bildigim IU çok zayif. Huh Saskin

Evet o IU... Biggrin
Dizi iste kizi o kiliga bile sokmayi basarmislar. Biggrin
(12-02-2012, Saat: 13:49)KeVoLoJi yazdı:
(12-02-2012, Saat: 5:39)Meryem_junq yazdı: Ya hani Pil Sook var ya iste ordaki kilolu kiz, o gerçekten IU degil degil mi? Çünkü benim bildigim IU çok zayif. Huh Saskin

Evet o IU... Biggrin

Anladim. Peki ne zaman zayiflicak? Allah'im diyorum bende bu kiz güzeller güzeliydi acaba nasil yaptilar heryerinde yastik falan mi? Biggrin
(12-02-2012, Saat: 14:10)Meryem_junq yazdı:

Evet o IU... Biggrin

Anladim. Peki ne zaman zayiflicak? Allah'im diyorum bende bu kiz güzeller güzeliydi acaba nasil yaptilar heryerinde yastik falan mi? Biggrin
zayiflamasina daha var yaaa .... Biggrin
(12-02-2012, Saat: 14:13)zbdzbd yazdı:
(12-02-2012, Saat: 14:10)Meryem_junq yazdı:

Evet o IU... Biggrin

zayiflamasina daha var yaaa .... Biggrin

Ben netten altyazili izliyorum. Bana tv den izlemek kesmiyor. Oturdugum zaman bi 3-4 bölüm izliyorum. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi