yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dream High / 드림하이 (2011)
Aaaaaa....... inanmiyorum! Yasasin çok sevindim bu habere.SmileSmileSmile
Vay vay ne güzel Smile Türkçe dublaj biraz enteresan olur ama Biggrin
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
kizlarrr sonunda dream high trt de yayinlanmaya basliyo bugun aksam kaçirmayin
son 3 saat kizlarrr
Bu aksam harika bir aksam olacak !
Sakin kaçirmayin!!
Yasasin sonunda gençlik dizisi geldi. Alkis
Umarim bundan sonra BOF gelir ay düsüncesi bile harika. Kalp
ne zaman ve saat kaçta oynuyor? bilen varsa söyleyebilir mi ?
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
ben bunu izledim ve daha 8 inci bölümdeyken bölüm atlayarak son bölümü izledim dogrusunu söylemek gerekirse bu dizi beni pek sarmadi Smile ama ilk basta gördügüm yanlis degilse playfull kiss te oynayan ve suan SS501 de vokalist olan Kim Hyun Joong'u gördüm..eger yanilmiyorsam zaten onu gördükten sonra diziyi izlemek istedim ama tam yarisinda çok sikildim Sad altyazili izlemek pek zevkli olmuyor Sad
(27-01-2012, Saat: 9:13)mrac yazdı: ben bunu izledim ve daha 8 inci bölümdeyken bölüm atlayarak son bölümü izledim dogrusunu söylemek gerekirse bu dizi beni pek sarmadi Smile ama ilk basta gördügüm yanlis degilse playfull kiss te oynayan ve suan SS501 de vokalist olan Kim Hyun Joong'u gördüm..eger yanilmiyorsam zaten onu gördükten sonra diziyi izlemek istedim ama tam yarisinda çok sikildim Sad altyazili izlemek pek zevkli olmuyor Sad
Sen de trt'den dublajli izle o zaman. bana da altyazili daha iyi geliyor Biggrin
(19-01-2012, Saat: 9:21)jandi yazdı: ne zaman ve saat kaçta oynuyor? bilen varsa söyleyebilir mi ?
Her cumartesi 22.15'te Biggrin
(27-01-2012, Saat: 12:52)zbdzbd yazdı:
(27-01-2012, Saat: 9:13)mrac yazdı: ben bunu izledim ve daha 8 inci bölümdeyken bölüm atlayarak son bölümü izledim dogrusunu söylemek gerekirse bu dizi beni pek sarmadi Smile ama ilk basta gördügüm yanlis degilse playfull kiss te oynayan ve suan SS501 de vokalist olan Kim Hyun Joong'u gördüm..eger yanilmiyorsam zaten onu gördükten sonra diziyi izlemek istedim ama tam yarisinda çok sikildim Sad altyazili izlemek pek zevkli olmuyor Sad
Sen de trt'den dublajli izle o zaman. bana da altyazili daha iyi geliyor Biggrin

memlekete gidince bakarim o zaman Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi