yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dongui Bogam (동의보감)
İçerik bölümünde az bilgiye yer verilmişse de zamanına göre çok sağlam bir araştırma sonucu ortaya çıktığı kesin. Adam olanak yokken böyle bir şeyi başarmış, helal olsun! Mesleğinin hakkını veren adamlar az bulunur ve bulunduğu zaman da böyle tarih olur.

Sağ ol Kübra'cığım, ellerine sağlık böyle anlam dolu kitabı tanıttığın için. Hadi güzelim daha nice konulara.
Çok değişik bilgiler var. İlgi çekici bir konu. Onay
Paylaşım için sana, çeviri için Habibe'ye teşekkürler. Opucuk
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

Tanıtım için teşekkürler. Smile
SO Jİ SUB <3

Kitapları ilk gördüğümde aklıma Hemşire Jang Geum geldi, merak edip her şeyi araştırıyordu. Neden bilmiyorum ama bu kitapları en azından elime alıp göz gezdirmek isterdim.
O zamanlar için çok değerli bilgiler var içinde.
Tanıtım için teşekkürler Kübra'cığım. Smile
Çok harika ve önemli bir kitap tanıtımı olmuş. Aklıma Saraydaki Mücevher dizisindeki Jang Geum geldi. Biggrin Tanıtımı için Kübra'cığıma, çevirisi içinde Habibe'ye çok teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık. Opucuk

TÜRKİYE ℂ⋆
Benimde aklıma Jang Geum geldi. Smile Paylaşım için teşekkürler canım. Onay

"Doğu Tıbbının Aynası"

Tanıtım için teşekkürler canım. Smile

BIGBANG is V.I.P!!~
Orijinal kitabin bu güne dek saklanması çok güzel. Tarihlerinin her alanına sahip çıkıyorlar. Benim aklıma da Jang Geum geldi. Hatta 2. mesajın 2. fotoğrafındaki kızları Saraydaki Mücevher'dekilere benzettim. Tanıtım ve çeviri için teşekkürler. Smile
Arkadaşlar "Saraydaki Mücevher" dizisinde kullanılan ilaç tarifleri bu kitaptan olabilir çünkü konuyu araştırırken Saraydaki Mücevher dizisindeki birçok kareye rastladım. Onay
Kore'ye gidince hava değişiminden hasta olursak bizi bu kitaba bakarak iyileştirsinler. Abaza Sağ ol kübüş'üm paylaşım için. Ellerine sağlık. Opucuk Onay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi