28-11-2009, Saat: 20:59
papatya çok güzel yazmisssin barvoo!!!ayni seyleri düsünüyoruz TEK EN YEOM YANG!!!
![[Resim: 20120422_b1a4_debut.jpg]](http://www.allkpop.com/wp-content/uploads/2012/04/20120422_b1a4_debut.jpg)
Dizinin Enlerini Seçelim!!
|
28-11-2009, Saat: 20:59
papatya çok güzel yazmisssin barvoo!!!ayni seyleri düsünüyoruz TEK EN YEOM YANG!!!
![]()
28-11-2009, Saat: 21:54
EN ZEKI: Jang Bogo - Yeom Yang (strateji belirlerken ikisi de esit sekilde kararlar aliyorlardi, bu da onlarin esit oldugunu gösteriyor)
EN KAZIRMA: Jang Bogo EN SADIK DOST: Yona EN ASIK: Jang Hwa (çünkü jbg dan vazgeçti ama askindan vazgeçmedi ve yeom yang a da ümit vermedi) EN IYI SAVASÇI: Jang Bogo - Yeom Yang (jbg nun hocasi yeom yangti ve ikisinin yetenegi de esitti) EN SADIK ADAM: Baek Kyung - Neung chang EN SEMPATIK: Mojin EN KOMIK: sunça, babasi ve çundura EN MENFAATÇI VE YALAKA: çundura EN SADAKATSIZ: Dae-chi (yeom yangi yari yolda birakti) - çundura EN HIRSLI VE BU HIRSLARINA YENIK DÜSEN: madam Jami EN IYI KALPLI: Chae Ryung EN GÜZEL KIZ: Hajin EN SINSI: Kim Jang EN BABA ADAM: Seol Pyeong daha çogaltilabilir tabi ![]() ![]()
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
28-11-2009, Saat: 22:03
bize birsey kalmamis gibi gözüküyor
![]() ![]()
27-12-2009, Saat: 21:39
sayacak olursam
en yakisikli: yeum jang en iyi dövüsçü: yeum jang en asik: yeum jang en akilli: yeum jang en sadik: yeum jang en merhametli: yeum jang ........ ........ ........ diye gidiyor yani yeum jang bütün enleri tasiyor Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
10-01-2010, Saat: 15:19
EN YAKISIKLI:YEUM YANG
EN GÜZEL:HACIN EN KÖTÜ:KIM YANG ve madam yami EN IYI:SEUL PUYUNG EN SADIK:NEUM ÇANG EN KOMIK:SUNÇANIN BABASI EN MUTSUZ:YEUM YANG EN KARIZMATIK:YEUM YANG EN IYI DÖVÜSÇÜ:YEUM YANG EN KÖTÜ DÖVÜSÇÜ:ÇUNDRA
14-01-2010, Saat: 0:10
(Son Düzenleme: 07-03-2010, Saat: 21:07, Düzenleyen: Song Ji Hyo.)
Bir dakika korecanlar beni dinleyin:
En cadaloz olan Madam En mükemmel , en beyfendi insan Jan Bo Go En yakisikliligi aklindan fazla olan Yeum En kararsiz iki kisi arasinda kalip duruyor ya Jang Hwa En sevdali gelin Jang Bo Go'nun esi En cesur gelin Hajin En sadik ,arkadasini seven Yona Not :Yeum'u seven arkadaslar bana kizmasin ben Yeum'un yakisikli oldugu için öyle dedim... En yalaka ve bos insan ÇUNDRA En kötü ve mikrop :KIM YANG
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
17-01-2010, Saat: 6:08
![]() Hangi taraf yagliysa o tarafa geçti.Ölen kisilerin mal varligini utanmadan aldi. ![]()
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
30-01-2010, Saat: 21:34
dizinin güzeli jang hwa bence
07-06-2010, Saat: 16:05
EN KARIZMA:Neun Chang
EN YAKISIKLI:Yeom Jang EN GÜZEL KIZ:Tabiki Ha Jin EN MASUM KIZ:Chae Ryung EN KÖTÜ KARAKTER: Kim Yang EN IYI KARAKTER:Seul Pyung EN SADIK DOST:Yona EN ÜZGÜN KISI:Jang Hwa EN USTA DÖVÜSÇÜ:Usta (adini hatirlamiyorum) EN SADIK YARDIMCI:Bae Kyung EN KURNAZ:Tabiki Madam Jami EN KOMIK:Sunça ve Mak Bong ![]()
04-08-2010, Saat: 19:51
en üzgün junghwa
en iyi dövüsçü yeumyng en çok ask acisi çeken yeumyang en kötü madam en sadik gumbo ve yona en komik çundura |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|