23-09-2007, Saat: 12:25
Öncelikle Merhaba ben en çok Jang Bo Go sonra Yeum Yang ve Mu Jang usta diyorum
Dizideki En İyi 3 Dövüşçü Kim?
|
23-09-2007, Saat: 12:25
Öncelikle Merhaba ben en çok Jang Bo Go sonra Yeum Yang ve Mu Jang usta diyorum
03-10-2007, Saat: 22:07
Hala 1.'ye yeum diyenler var.Yeum bol bol jang bogo'ya yeniliyordu,bakiyo olmuyor tabanlari yagliyordu.Yeom diyenler duygusal davraniyor.
03-10-2007, Saat: 22:25
Valla çok dogru söyledin OZi Yeum hep yenildi BOGO ya hep ka
çti ... Yeum diyenler onu sevip Jang Bo Go nun 1 ligine inanmadiklari için böyle diyorlar...
03-10-2007, Saat: 22:41
En iyisi Jbg bence..Sonra Yeom ve sonra da Choi Mo-chang...
22-11-2007, Saat: 10:49
Jang Bo Go çocuklugunda dövüsmeyi bilmiyordu. Yeum Moon'la karsilasti ve ondan hayranlik duydugu bir takim seyleri ögrendi ve bunlari Lady Jan Hwa'nin kardesiyle aci çekerek ve kötü bir sekilde hirpalanarak tecrübe etti. Ama Jang Bo Go'da dogustan gelen ve onu Yeum Moon'dan üstün kilan bir özelligi vardi:Okçuluk.. Bunu ise Çin ordusunda görev yaptigi sirada uzak bir mesafeden Yeum Moon'u vurarak ispatladi.
At çiftliginde köle iken Usta ile karsilasti ve ondan aldigi egitim ve disiplin üstün savas kabiliyetini temellerini atti. Çin'de Gladyatörlük yaparak birebir dövüste kendini yonttu, Çin ordusunda görev yaptigi siralarda ise savas yetenegini ortaya çikardi. Tüm bunlardan sonra dizinin pek çok bölümünde Yeum Yang ile karsilastiginda ezici bir sekilde onu altetmeyi basarmisdir. Tek kelimeyle Jang Bo Go iyi bir savasçi ve bir savas dahisi.
01-12-2007, Saat: 11:55
1.jang bo go
2.jang bo go 3.jang bo go : : : 100.jang bo go 101.jang bo go : :
hayir yha alakasi bile yok!!! en iyi dövüsçü Yeomjang!!! sonra Jbg we yeomjang in bi yardimcisi vardi ismini unuttum iste o hih
İmzan bir sayfadan büyük !
21-12-2007, Saat: 10:32
DIKKAT'!
Arkadaslar lütfen Türkçe olmayan karakterler kullanmayiniz(Korece hariç)...Mesajlarinizda bu yüzden bir düzeltme yapilacaktir..Saygilar.... Denizler İmparatoru
21-12-2007, Saat: 15:10
bence bae yonadan daha iyi dövüsüyo
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|