yeom jang bae kyung jang bogo
neom chang bence o kadar iyi dövüscü degil
Dizideki En İyi 3 Dövüşçü Kim?
|
yeom jang bae kyung jang bogo
aslinda iyi birdövüsçü ama adam zoru görünce kaçiyor bir dogru düzgün dövüsmüyor.
15-06-2007, Saat: 13:47
1 - j.bogo
2 - mu chang usta 3 - yeom jang bence siralama böyle.
22-06-2007, Saat: 23:42
1-JPG..(Tartismasiz )
2-Yeum Yang..(Dogustan ![]() 3-Bae Kyung..(Buraya Yona yi yazmak ne kadar isterdim ama ikisi ne zaman karsilassa Yona yerlerde sürünüyor ve Bae nin çevik kiliç hareketlerini bazen Yeum da bile zor görüyorum ![]()
23-06-2007, Saat: 21:32
piskoz yazdı:bence 1.yeum jang 2.yeum jang 3.yeum jang bencede ![]() 1-j.bogo 2-yeom jang 3- mu chang usta yaptim ![]()
23-06-2007, Saat: 22:41
betüs yazdı:arkadaslar oylama hiç adil deil gerçekçi olun lütfen jang bogoyu sevdiginiz için baek kyung ve neoung chang i atliyorsunuz. karizma karizma bakarak köleyken genel vali olmadi jbg ticari zekasinin da bunda payi var ama ilk önce hayatta kalmasini essiz kiliç kullanma yetenegine borçlu:icon_angel_not: hangi adil dövüste jbg birine yenildi ![]() ![]() ![]()
26-06-2007, Saat: 23:44
Tabiki yeum yang tartismasiz sonra j.bogo unutmayalim yeum yang ögretmisdi iyi bir dövüscü nasil olunur diye j. bogoya.
sonrada yeum yangin sadik dövüscüsü Bae Kyung.
Song II Gook Ve Papatya
28-06-2007, Saat: 12:41
Jang Bo Go
![]() ![]() Tanımayana hiç üzülmem bir rakip eksilir : )
Ama tanıyıpta sevmeyen varsa gözüme görünmesin.
08-07-2007, Saat: 0:20
1-jang bogo
2-yeum yang 3-neum chang b,neum changin pek sahnesi yoktu ama bence 3. oooooo emine yazdı:Tabiki yeum yang tartismasiz sonra j.bogo unutmayalim yeum yang ögretmisdi iyi bir dövüscü nasil olunur diye j. bogoya. arkadasim görüslerine saygi duyuyorum ama yeum jangbogoya kiliç kullanmasini ögretti sadece ona bir savasçinin bilmesi gereken tekniklerin hepsini degil onu asil yetistiren asil savasçi olmasini saglayan mu chang usta bence birazda kendi çalismalari sonucunda jangbogo dizini bir numarali dövüscüsü ama ben karisamam çünkü o senin düsüncen ne derler bilirim zevkler ve renkler tartisilamaz........ ![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|