17-06-2008, Saat: 22:20
Kesinlikle Lady Choi'un ölümü...
Dizideki En Etkileyici Sahne
|
17-06-2008, Saat: 22:20
Kesinlikle Lady Choi'un ölümü...
17-06-2008, Saat: 23:02
simdi melike öyle bir soru yoneltinki nedesek
dizinin tüm bölümleri aklima geliyor ama bir tane unutulmaz an yok aklimda ![]() dizinin nerdeyse pek çok yerinde gerçekden çok etkiliyci sahneler vardi ![]() bu soruya kendi zanimca en iyi çevap tamami diyicem ![]()
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
17-06-2008, Saat: 23:35
bence
1:cangema'nin lady han'i sirtinda tasirken lady han'in öldügü sahne unutulmaz anlardan birisiydi 2:pansol,bakan guyumho,lady çoy ve gum yang'in sorgulanip cezalara çarptirildiklari sahneler çok güzeldi 3:yüzbasi cungomin'in garantina halindeki kasabaya sirf cangema'yi çikarmak için hayatini bile riske atip girdigi sahne çok duygulanmistim su an aklima gelenler bunlar jumong seni unutmayacağız
18-06-2008, Saat: 1:23
ilk sahnelerde kralicenin onurla olmek istemesi,
jang guema nin babasinin ihtiyar adamla konusmasi, jang geum manin annesinin vefat ettigi sahne cok felaket bir sahne, bence bir nr kucuk jeng geumanin sorularaca cevap derdigi sahne, buyuk jang geuma delikanliyi tedavi ettigi sahne, bay dukkunun yakalandigi an, jan guemainin kilere hapsedildigi sahneler, jang geuma ve laydi hanin gercekleri ogrenip te agladigi sahne, jang geuma cin buyuk elcisi karsisinda ovguler aldigi sahne cokguzeldi, yuz basi ile jang geum anin denizdeki karsilasitgi sahnee cok cok nefistii, harikaydi jang guema ya kralin " sen bu ulkenin gelmis gecmis en buyuk ascisisin dedigi an !!ve ondan oncede jang geum anin annesinin olmeden ne yedigini ve neden bu yemegi sectigini anlattigi an ! hapisteki sahneler, laydi hanin olumu, yuzbasinin jang geumanin ellerini tutusu
19-06-2008, Saat: 16:33
Bence 3 yer var 1. Lady Han'in annesinina rakdasi oldugunu anladigi an ve ilk Yüzbasina sarilmasi Yeonseang'la sürgünden sonra bulusmasi
22-06-2008, Saat: 16:12
bence iki sahne var birincisi tabiki leydi hanin öldügü sahne ikincisi ise kralin ölmeden önce jang geumla konusmasi jang geum ve kralin aglamasi
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor
wiseacre_daisy <3
22-06-2008, Saat: 16:46
Evet ,bir sahne daha var ki,cungomin dumanlar içerisinden cangemayi kucaklayip çikarmasi ve öldügünü sanip çaresiz çirpinislarini unutmak mümkün degil.Daha sonra cangema kendine gelince yasadigi mutlulugu ve tekrar kavusmanin sevinciyle öyle bir duygusal patlama yasadi ki,sanki tek beden gibi siki sikiya bir daha terketmemecesine kollarina aldi ki bu beni çok etkiledi.Bence bütün dizi boyunca yasanan sahnelerin en iyilerindendi.B u sahnelerde çok karisik duygulari yasamak mümkündür ve bu yüzden ne kadar ayirt edemesemde yasanan en mükemmel duygu saganagindan en özeliydi..Sevgilerimle....
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
23-06-2008, Saat: 15:33
Bence en etkileyici sahne Cungo Min'in sürgüne giderken hayallerimizi unut dedigi sahne idi.
İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
23-06-2008, Saat: 17:56
2 sahneden çok etkilendim
lady choi nun ölümü ve geum young saraydan ayrilisi :-/
27-06-2008, Saat: 1:52
bence her sahne çok etkileyici zaten bütün sahnelerde ya sasiriyoruz ya karamsarlasiyoruz ya korkuyoruz ya seviniyoruz ya da üzülüyoruz.yani bence her sahne çok etkileyici...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|