yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diary of June /Cinayet Günlükleri / 6 월의 일기 (2005)

Diary of June /Cinayet Günlükleri / 6 월의 일기 (2005)

Süre: 105 Dakika
Ülke: Güney Kore
Dil: Korece

Hakkinda

Yagmurlu bir günde, ortaokul ögrencisi Inwoo biçaklanarak öldürülmesinden sonra Inwoo'nun sinif arkadasi Kangtae de intihar eder ve midesinde, içinde bir günlük parçasi olan bir kapsül bulunur. Günlük parçasinda "Haziran 13, sokakta Inwoo'yu öldürdüm" yazmaktadir. Inwoo'nun otopsisi sirasinda ise baska bir not bulunur. "Haziran 15, bunun bir intihar oldugunu örtbas etmek için Kangtae'i öldürdüm".
Katilin ayni okulda olma ihtimalinden süphelenen Dedektif Jayoung ve ortagi Dongwook, günlükteki el yazisinin sahibini bulmak için arastirmaya baslar. Sonunda yazinin sahibinin, okuldaki baska bir ögrenci olan Jinmo oludugu kesfedilir; ancak Jinmo bir ay önce bir araba kazasinda ölmüstür.

Yönetmen: Im Kyeong-soo
Senarist: Im Kyung-soo

Oyuncular

Yunjin Kim
Eric Mun
Sin Eun-kyeong
Yoo Joon-sang

English

Running time: 105 minute
Country : South Korea
Language :Korean

Diary of June is a South Korean film about a detective tracking down a killer who leaves a mysterious clue inside the victim's body. The clue seems to be an extract of a diary entry that is stuffed inside an oral capsule. The cast included Yunjin Kim, Seo Yun-hee, Eric Mun, Kim Dong-wook (as Jeong-Hyeok Mun), Eun-Kyung Shin, Chu Ja-young, and Ju-sang Yun

Directed: Im Kyeong-soo
Written: Im Kyung-soo

Cast

Yunjin Kim
Eric Mun
Sin Eun-kyeong
Yoo Joon-sang

~Source / Kaynak~

Paylasim için tesekkürler Esra...
O Esracigim. Elin pek çabuk. Biggrin Iki dakika olmadi bu filmden konusali. Açtin hemen konuyu. Biggrin Happy0064 Eric'imin en son izledigim, komik ama bol gerilimli filmi. Biggrin
Çok güzel bir filmdir. Smile
Bu filmde çocuga yaptiklari beni etkiledi. Kötü çocuklar. OfkeliBiggrin

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Tanitim için tesekkürler. Smile
Konusu tam benlik. Bu filmi izlemeliyim. Smile Paylasim için tesekkürler.Smile
Filmi izledim ve çok begendim. Onay Hatta televizyonda bir rastlanti sonucu izlemistim. Ilk basta, isimden Kore yapimi mi acaba diye düsünüyordum. Daha sonra el yazilarini incelerken emin olmustum filmin Kore yapimi olduguna ve tabiki daha dikkatli izlemeye baslamistim. Biggrin
Izlemenizi tavsiye ederim, çok güzel bir filmdir.
Konu için tesekkürler. Onay

Çok güzel bir film. Tanitim için tesekkürler.Onay
[Resim: 95267245.jpg]
Konusu güzelmis. Kore filmi izlemeyeli çok oldu. Umarim zaman bulup izlerim. Tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi