yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diary of June /Cinayet Günlükleri / 6 월의 일기 (2005)
Dün aksam televizyondan ilk yarisini izledim, diger yarisini da uykuya daldigim için izleyemedim. :img-cray: Izledigim kadariyla çok güzel ve heyacanliydi. En kisa sürede diger yarisini da izleyecegim. Onay
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
Filmi dün gece izleme firsati buldum. Konusu oldukça etkileyici kaç yasinda olursaniz olun; kendinizi o yasta bir çocugun yerine koymadan yapamiyorsunuz. Film zaten gösterdigi karelerde sizi filmin psikolojisine kaptiriyor. Kore filmlerinin beni etkileyen noktalarindan biri de film kurgusu itinali bir sekilde hazirlaniyor ve siz filmi çözeyim derken film bitmis oluyor. Bazen tahmin edebiliyorsunuz ama geneli yaniltici oluyor.

Tesekkürler.Smile
Gazete haberi:

Bu filmi izlemistim. Konusu ve temasi gerçekten çok güzel seçilmis.
[Resim: tumblrmglk53vzlr1rz8g1zn.gif][Resim: tumblrmglk53vzlr1rz8g1z.gif]
Suanda Cnbc-e'de oynuyor ama reklama girdi. Smile
Çok basarili. Smile
Hello,Hello you Infinite boy !
Yarisinda açtim tam izleyemedim. Bilgisayara indirip izleyecegim.
Even if tears fall now, I will smile a little later.
[Resim: sa7zsma.gif]
Shin Eun-Kyung hayran oldugum bir kaç kadin oyuncudan biridir. My Wife Is a Gangster filmiyle hayallerimin erkegine oldukça yaklasmis olan bu muhtesem kadin baska iyi bir oyuncu olan Kim Yunjin' le birlikte bu filmde seyirciyi kendine esir ediyor. Harika ve sürükleyici bir film bence. Özellikle Kim Yunjin canlandirmasina hayran kaldim.Tanitim için tesekkürler.
Kaç kere izledim saymadim. Çok güzel. Favorilerimden. Onay
Son zamanlarda Eric Mun disinda birsey görmez oldum. :redface: Sevdigim tüm ünlülerin karisimi gibi sanki. :redface:
Bu nedenle suan bu filmi izleyecegim..Son dizisinde müthisti..Bu film içinde çok iyi tepkiler var,polisiye de sevdigim için tam benlik gibi görünüyor..
Tanitim için çok tesekkürler..

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi