Yorumları: 864
Konuları: 61
Teşekkür Puanı:
102
26.bölüm
Chae :jang bogo babam ve ben senin istegini kabul etmeye karar verdik
j.bogo : tesekkir ederim
chae: ama yinede içimin hiç rahat olmadigini söylemeliyim çünkü seni büyük tehlikelerin bekledigini biliyorum gidecegin en zor görev bu benim içinde senin hayatin her seyden önemli…
madam yami:bu arada yeom yang nasil?
Bay lee:çok uzun zamandir onun nedüsündügünden ve ne hissettiginden haberim yok bildigim tek sey kalbinin tam ortasina bir hançer saplanmis oldugu bundan sonra ne yapacagini sadece zaman gösterecek
Madam yami: merak etmeyin ben onu yeniden hayata döndürüp yapmasi gerekeni söylerim sebep j.bogoyu mahvetmekse bütün gücünü toplayacagindan eminim…
Teşekkür Puanı:
102
29.bölüm
Dae che: yeteri kadar içmediniz mi efendim
Yeom:lütfen biraz daha içki getir
Dae chi: sarhos olmussunuz içmeyin artik
Yeom: içki getir dedim
Dae chi: toplayin kendinizi
Yeom:sana bir sey sorucam
Dae chi: buyrun
Yeom: hasta ruhlu biri gibi görünüyorum degil mi
Dae chi : hayir efendim
Yeom: içim alev alev yaniyor ne kadar içsemde sönmüyor ne yapmam gerekiyor ne yapmaliyim ki içimdeki bu yangin sönsün…ruhum huzura kavussun.. ne yapmam gerekiyor ne yapmam gerkiyor
Yeom:çok uzun zaman oldu..kim oldugumu söylemek istemedim çünkü bunu ögrenirsen belki gelmezsin diye korktum..
j.hwa: basiniza neler geldigini bilmedigim için endiselenmistim sizi sag salim gördügüme çok mutlu oldum
yeom: bende sizi çok iyi gördüm gerçekten çok degismissiniz çok kisa bir süre içinde büyük bir ticaret filosu kurmussunuz ve madam yami ile yarisiyormussunuz
j.hwa: bana yasa disi is teklif ettiniz bu teklifinizi kabul edersem çin mallarini satabilirim ama ben yasa disi islere girmek istemiyorum belki daha agir ilerleyecegim ama yinede kendi ilkelerime uygun hareket etmeyi tercih ediyorum
yeom: j.bogonun silaya döndügünü duydum sizde gemilerinize eslik etme görevini ona vermissiniz bu süre içinde onunla görüsüp görüsmediginizi merak ediyorum
j.hwa: hayir geçmisle aramdaki bütün baglari çoktan kopardim..artik gitmem gerekiyor teklifinize cevabimi verdim
yeom: durun… su son 2 yildir nasil yasadigimi biliyor musunuz sizi koruyamadigim için duydugum suçluluk öyle aci veriyorki kendimi öldürmek bile istedim….ama yasiyorsunuz bende birdaha sizi kesinlikle yanimdan ayirmayacagim
j.hwa: yalvariyorum benim yüzümden daha fazla aci çekmeyin beni unutun artik nolur
son iki yili nasil geçirdigimi bilmek ister misiniz yusanpoda haydutlarin eline düstükten sonra onlarin kölesi olarak changana götürüldüm orda beni bir genel eve sattilar hayatima son vermeyi düsünürken silali iyi yürekli bir beyefendi beni oradan kurtardi ben hayatimin yolunu seçtim artik kadininiz olmam imkansiz
yeom: nedemek oluyor bu bundan böyle j.bogonun gölgesi olarak mi yasayacaksiniz
j.hwa ben sadece bir tüccarim ve ancak birlikte is yaptigim insanlarla görüsebilirim buyüzden burada vedalasalim
yeom: nolur gitmeyin..
Yorumları: 1,091
Konuları: 17
Teşekkür Puanı:
127
32.BÖLÜM
[/size]
Jang-Bogo Chae'ye anlatirken..
Jang-Bogo:
Seul Pyung bana yeni bir hayat verdi...Gerçeklestirilecek yeni bir hayal armagan etti...Onu kurtarmak için ölümü bile göze alabilirim...Babanizi geri getirecegim..Lütfen bu kadar endiselenmeyin...
Yorumları: 1,091
Konuları: 17
Teşekkür Puanı:
127
33.bölüm
Chae:Beni çagirtmissiniz...
Jang-Bogo:Evet...
Chae:Bisi mi oldu?
Jang-Bogo:Hanimefendi,bilin ki beyefendinin son dilegini yerine getirecegim...
Chae:Ama bu imkansiz...Babamin benimle ilgili sözlerini dikkate almamanizi söylemistim...Kalbinizde baska birisi oldugunu bilirken,ne kadar çabalarsam çabalayayim sizin esiniz olmayi basaramam..Birinin kalbi çabalayarak kazanilabilseydi çok uzun zaman önce kazanirdim...Ama olmadi iste...Kalbinizin kapali kapilarindan içeri giremedim...Eger birgün Jang-Hwa'ya karsi beslediginiz hisler sönüp giderse belki sansimi deneyebilirim...Ama simdi benim için endiselenip böyle davranmanizi istemiyorum...Söyledigim,gibi ayaklarimin üstünde durabilirim...Çok uzun zamandir sizden güzel bir söz duyabilmek için nasil bekledigimi bilemezsiniz...Babamin ölümü yüzünden kalbimde adeta soguk kis rüzgarlari eserken içimde bahar çiçekleri açtirdiniz...Çok tesekkür ederim...
Teşekkür Puanı:
102
33.bölüm replikler
j.bogo: Efendim beni böyle terk edip gitmeye hakkiniz yok efendim yasamaniz gerekiyor bana güç vermeniz gerekiyor siz olmadan yoluma devam edemem büyük amacimiza ulasmaktan daha çok uzagiz nolur efendim beni terk edip gitmeyin efendim..
yona: yeom jang denen o alçagi bir an önce bulup öldürmeliyim hajin muhafizlari savas için hazirla
hajin: komutanim lütfen sakin olun
yona: ne diyorsam onu yap
jo jang gil: yonaaa
yona: o alçaklar verdikleri sözü bozup beyefendiyi öldürmeye kalkisti hemen cinvol adasina gidip hepsini öldürmek zorundayiz
jo jang gil: benim içimde büyük bir öfkeyle dolu ama suanda onlara saldiracak güçte degiliz onlari yok edemezsiniz onlar sizi öldürürler
j.bogo: ben savasta ölmeye hazirim cinvola gidip onlari öldürücem
jo jang gil: j.bogo
j.bogo: bay moo chang lütfen muhafizlari savasa gitmeye hazir edin
moo chang: emredersiniz
jo jang gil: j.bogo söylesene noluyor sana kendini kontrol etmek zorundasin
j.bogo: beyefendi ölmeden ona lee do hyung la yeom jangin kellelerini getiricegim
jojang gil: bunu yapabilecegini nereden biliyorsun? Son savasta adamlarinin yarisindan çogunu kaybettigini unuttun mu yoksa cinvol adasina gitmemiz intihar olur yeterince güçleninceye beklemek zorundasiniz sen hepsinin liderisin duygularini kontrol altinda tutabilmelisin
j.bogo: bu intihar etmek bile olsa hiç umurumda degil ölümü göze aldigimi söylemistim beyfendiyi öldürmeye kalkismalarinin cezasini vericem eger bunu yapmazsam ömrümün sonuna kadar suçluluk vicdan azabiyla yanarim belki bu savasta lee do hyunla yeom jangin kafalarini kopartamayacagim ama en azindan denerken ölürüm
sul pyong: chae ryung
chae: evet babacim
sul pyong: beni yangziye götürmeni istiyorum
jo jang gil: yangziye mi bu imkansiz okadar uzun bir deniz yolculuguna dayanacak güçte degilsiniz
chae: dönecegiz baba ama önce kendini toparlaman gerekiyor
sul pyong: gitmeliyiz j.bogo çok endiseli ve huzursuz hemen yangziye dönüp yeni muhafizlar bulmayi basaramazsak onu ve adamlarini kaybedicez böyle bir felaketi önlemek için biran önce yangziye dönmeliyiz
chae: babacim
j.bogo: efendim
yeom: beni emretmissiniz
lee: otur söyle j.bogonun yangziye hareket ettigini haber verdiler dün adamlari ile chungeden ayrilmis bende bir hesap yaptim yarin bu saatlerde changi adasina açiklarina ulasacaklar adamlarini alip changi adasina gidip ve tuzak kurup hepsini ortadan kaldir j.bogo yangziye ulasmayi basaracak olursa kendine yeni adamlar bulup güçlenecek neden bu kadar sessizsin
yeo: bence yangziye dönmelerine izin versek daha iyi olur
bay lee:neler söylüyorsun sen
yeom: j.bogo bu yolculuga efendisinin hayatini kurtarmak için çikti.böyle bir durumda onlara saldiramam
dae chi: ama efendim onlari yok etmek için elimize geçirebilecegimiz en uygun firsat bu
yeom: belki ama j.bogoya verdigim sözü tutamadim alçakça bir numara yüzünden onurumun ayaklar altina alinmasina göz yumdum bunun hepsini yok etmek için uygun bir firsat oldugunu çok iyi biliyorum ama korkaklar gibi onlari arkadan vurmayacagim bu sekilde j.bogoyu öldürsem bile kendimi kesinlikle bir zafer kazanmis gibi hissedemem bay lee: eline düsmanlarimizi ortadan kaldirma firsati geçmisken böyle aptalca duygusallilara kapilmanin sirasi mi merhametine yenilir içindeki öfke atesini söndürürsen j.boguyu hiçbir zaman yenemezsin
yeom: siladan daha fazla adamla dönecegini biliyorum ama yaninda kaç kisi getirirse getirsin onu yenebilecegimden hiçbir kuskum yok lütfen bana güvenin
bay lee: pekala
dae chi: efendim gerçekten bu firsati kaçirilmasina izin verecek misiniz ?
bay lee: önce kaybettigi onurunu kazansin gerisini daha sonra düsünürüz
sul pyong: chae ryung
chae: babacim
sul pyong: insanin kaderine ancak tanri karar verir beni yasatmak için fazla ugrasma en iyi doktorlar beni birkaç ay daha yasatmayi basarsada yinede ölümün çok yakinimda oldugunu ve beni alacagini hissediyorum
chae: lütfen böyle konusma yasamalisin sagligina kavusmalisin baba yanimda olmalisin sana ihtiyacim var
sul pyog: j.bogo
j.bogo:buyrun efendim
sul pyong: sana söyliyecegim çok önemli bir sey var
j.bogo:sizi dinliyorum efendim
sul pyong: ölümümden sonra sirketimin basina senin geçmeni istiyorum
j.bogo: ama efendim ben bu görev için çok genç ve tecrübesizim siz iyilesip bizi yönetmeye devam etmelisiniz lütfen bizi birakmayi düsünmeyin
sul pyong: ben aslinda bu görevi sana çok uzun yillar önce vermistim j.bogo. ben sadece isim olarak bastaydim isleri yürütüp sirketimizi yeni basarilar kazandiran sendin gerçek lider sendin sorumluluklarini basariyla üstlendin çok önemli hedeflerimizi gerçeklestirdin bu yüzden bu görevi sürdürmeye devam edeceksin hiç süphem yokki bir gün bu büyük yetenekle yangzinin en iyisi olacak adini dünyaya duyuracaksin sayende sirketimiz gittikçe büyücek ve senin liderliginle çine japonyaya kadar ulasacak teklifimi kabul et bundan böyle sirketimin yeni lideri sen olmalisin ayrica chae ryunguda sana emanet ediyorum annesini çok küçük yasta kaybetti ama ayaklarinin üstünde durabilmeyi basardi bütün güçlük ve tehlikelere ragmen iyi bir tüccar olmayi basardi bende ölüp gittigim zaman bu koca dünyada yapayalniz kalacak j.bogo lütfen ona göz kulak ol
j.bogo: efendim
sul pyong. Daha öncede defalarca dedigim gibi ticaret hayatim boyunca yaptigim en iyi sey seni adamlarimin basina geçirmek oldu bir gün bile yüzümü kara çikaracak bir sey yapmadin ne yazikki dünyanin en büyük tüccarlarindan biri oldugunu görecek kadar yasayacagimi sanmiyorum. Ama eminim ki senden bekledigim her seyi hatta daha fazlasini bile gerçeklestireceksin bu düsüncede içimi rahatlatiyor artik ölsemde gözüm arkada kalmiyaca hadi simdi yalniz birakin beni
j.bogo: efendimmmm
chae: babacim babacim
(sul pyong:bir gün yolun çine düsecek olursa beni bulmaya çalis benim adim seol pyong..)
chae: lütfen babamin benimle ilgili sözlerini dikkate almayin babamin bana ögrettigi derslerin en önemlisi kendime güvenmeyi bilip kimsenin destegi olmadan ayakta durabilmek bi zorlukla karsilastigim zaman kendi kendime asmaktan baska çarem yoktu bazen babama sorunlarima ilgisiz kalmakla suçladigim bile oldu ama yasadi acilar beni çok küçük yaslarda büyütüp olgunlastirdi babami kaybetmekten korkuyorum ama kadere karsi koyamam eger ölürse bu aciya da dayanip ona layik olmaya çalisicam lütfen kendinizi benden sorumlu hissetmeyin ben tek basima ayakta durabilirim bu arada babamin istegine bende yürektan katiliyorum liderimiz olmayi kabul etmelisiniz
j.bogo: beyefendi yede söyledigim gibi bu görevi yerine getirecek yetenekte degilim bana kalirsa siz daha iyi bir lider olursunuz efendim
chae: yaniliyorsunuz sirketimizin gelecegi Çin Japonya ve Sila ile gerçeklestirecegi ticarete bagli bunu da baska biri degil ancak siz basarabilirsiniz liderimiz olursaniz yüzlerce insanin sorumlulugunu üstlenmeniz gerekecek isterseniz bende sizin yaninizda olurum ve elimden gelen her seyi yapip size yardim ederim lütfen bunlari düsünün sunu da tekrar söylemek istiyorum babamin hakkimda söyledigi sözler sizi hiçbir sekilde baglamasin…
madam yami: yeom jangi yanimda çalismaya ikna edebilmek için her bedeli ödemeye hazirim
neoung chang. Istediginiz her seyi yapabilecek gücünüz var ve o gücüde iyi kullaniyorsunuz
madam yami: ama o hiçbir zaman bay leeden ayrilmayacagi için bana baska biri gerekiyor her emrime uyacak benim için hayatini tehlikeye atmaktan çekinmeyecek kendi yeom jangimi bulmaliyim
J.hwa: bay yeom jang
Yeom. Madam yaminin adamlariydi
j.hwa: evet tahmin etmistim
yeom: madam yami sizi öldürtmeye çalisiyor lütfen dikkatli olun
j.hwa: bana zarar vermeye çalisan tek kisi madam yami degil siz de o cephede yer almiyor musunuz? benden çalmaya çalistiginiz bir sey yok mu?
Yeom: hanimefendi
j.hwa: eskiden içinde bulundugunuz duruma gerçekten üzülüyordum bay leye adeta zincirle bagli oldugunuz için ona karsi gelemediginiz için ama artik sizin ne yapmak istediginizi anlayamaz oldum yüzünüzü bir daha asla görmek istemiyorum..
hadi gidelim artik
j.bogo: efendim…. efendimm
sul pyong: jang bo go isimde kizimda sana emanet… chae ryung
chae: evet baba cenaze töreninden sonra küllerimi götür silayla Japonya arasinda denize serp ticaret hattimiza serpki ruhum sizi hep korusun güven içinde seferler yapin j.bogo nun hayali gerçeklessin. Chae ryung seni birakip gitmek istemezdim ne olur affet beni inan çok üzgünüm….
Jo jang gil: sevgili dostum bizi böyle birakip gitmenin zamanimi daha bitmemis ilerim var hepimizde bu sekilde terk edip gitmeye hiç hakkin yok hadi aç gözlerini kalk o yataktan…. aç gözlerini… aç gözlerini..
Chae ryung: beni görmek istemissiniz
j.bogo:evet
chae: bir sey mi oldu
j.bogo:hanim efendi bilin ki beyefendinin son dilegini yerine getiricegim
chae: Ama bu imkansiz babamin benimle ilgili sözlerini dikkate almamanizi söylemistim kalbinizde baska birisi oldugunu bilirken,ne kadar çabalarsam çabalayayim sizin esiniz olmayi basaramam.Birinin kalbi çabalayarak kazanilabilseydi çok uzun zaman önce kazanirdim.Ama olmadi iste.Kalbinizin kapali kapilarindan içeri giremedim.Eger birgün j.hwa'ya karsi beslediginiz hisler sönüp giderse belki sansimi deneyebilirim.Ama simdi benim için endiselenip böyle davranmanizi istemiyorum.Söyledigim gibi ayaklarimin üstünde durabilirim.Çok uzun zamandir sizden güzel bir söz duyabilmek için nasil bekledigimi bilemezsiniz.Babamin ölümü yüzünden kalbimde adeta soguk kis rüzgarlari eserken içimde bahar çiçekleri açtirdiniz.Çok tesekkür ederim.
Yona: soo..sey afedersiniz
j.bogo: bir sey mi oldu yona? ne oldu söyle
yona:az önce siladan bayan j.hwa geldi efendim..sizinle görüsmek istedigini söyledi bende buraya çagirdim…
Teşekkür Puanı:
102
34.BÖLÜM REPLIKLER
Chae ryung: zaman geçtikçe kalbinizi kazanabilecegimi umut ediyordum ama belli ki yanilmisim ne kadar zaman geçerse geçsin bayan j.hwanin size karsi hisleri kesinlikle degismeyecek...
Bay lee: bay jang dae chi
Dae chi: evet
Bay lee: son zamanlarda yeom jangi üzen bir sey mi oldu ? gözlerinde sadece keder görüyorum
Dae chi: j.hwa yüzünden üzgün efendim
Bay lee: yeom jang ta eksik olan bir sey var ne oldugunu biliyor musun? Hiçbir hirsi yok zenginlikte güç sahibi olmakta onun için bir anlam tasimiyor.. tek sitedigi j.hwa.. j.bogodan bu kadar nefret etmesinin tek sebebi o.. hirsli olmamak zaman zaman insanin isine yarayabilir ama gelecegini düsündügüm zaman onun için gerçekten çok üzülüyorum...
(bunlarda cenaze töreninde j.bogonun seol pyonla eskiden yaptigi bir konusmadan hatirladigi bir kesit tekrar yazmak istedim )
Seol pyong: Söyle bakalim hosuna gitti mi
j.bogo:Evet gösterdiginiz bu güveni dünyayi daha iyi bir yer haline getirmek için kullanacagim efendim
seol pyong: Bunu basarabilmek istiyorsan bazen kaybetmeyi de göze almalisin hatta gerekirse hayatini bile tehlikeye atabilmelisin kisa yoldan kazanç saglamayi seçmemelisin o zaman belki rahat yasayabilirsin ama büyük bir tüccar olmazsin çünkü bunun için daha fazlasi gerek bugüne kadar sana ögretmeye çalistigim kurallari çignemezsen belki büyük zorluklarla karsilasacaksin ama güvenilir ve saygin bir tüccar olacaksin ve insanlar senin adini hiçbir zaman unutmayacak..
Teşekkür Puanı:
102
38.bölüm replikler
Jo jang gil: bay seol pyongun ruhu sonunda huzura kavusabilecek
Chae ryung: hepinizi tebrik ederim
(j.bogo deniz kenarinda iken geçmisi hatirliyor)
yeom: buraya madam yamiyle yapacagimiz bir is için geldik
gunbooo: babamin ölümünden efendin kadar sorumlusun bir daha karsilasacak olursak kendini kolla çünkü bundan böyle sen benim bu dünyadaki en büyük düsmanimsin…
yeom: dur gitme bende kaderime lanet ediyorum ama ne kadar pisman olursam olayim silmek için ne kadar ugrasirsam ugrasayim hiç bir seyi yok edemem ne yapabilirim ki
Kim Woo-jing: ee ben yokken chungede yeni bir sey oldu mu?
j.hwa: j.bogo görevini basariyla tamamladi korsanlari ve reisleri yeom jangi yakalamayi basardi
Kim Woo-jing: yaa çok güzel.. ama nedense seni pekte öyle mutlu göremiyorum yoksa bir sorunun mu var?
j.hwa: yeom jangla benim ortak bir geçmisimiz vardi bir zamanlar onunla çok yakindik olaylar farkli gelisseydi onunla evlenicektim
Kim Woo-jing: ben senin yillardan beri j.bogoyu sevdigini saniyordum ama simdi yeom jangla evlenmeye karar vermis oldugunu söylüyorsun dogrusu buna pek anlam veremiyorum
Jang hwa: geçmisimi bilmiyorsunuz da ondan benim hayatimda pek çok insanin ki gibi hem iyi hemde kötü rastlantilarla örülmüs bir ag gibi onun esi olamayacagimi defalarca söyledim ama yeom jang yillarca kalbinde bana karsi büyük bir sevgi besledi ve bu sevgi yüzünden çok uzun zamandir yalniz yasiyordu bu yüzden bugün onu bu durumda görmek beni üzüyor…
Yona: yeom jangi getirdim
j.bogo: kollarini çözün
yona : ama efendim
j.bogo: merak etme yona kollarini çözün ve bizi yalniz birakin
j.bogo:oturabilirsin…bir içki ister misin?… birbirimizi çok uzun yillardan beri taniyoruz ama hiç birlikte içme firsati bulamamistik.. eger seni en büyük düsmanim kabul etmis olmasaydim ömrümün sonuna kadar en yakin dostlarimdan biri olabilirdin
yeom: chungede seninle karsilasana kadar arkadasim diyebilecegim tek kisi bile tanimamistim. Bana kiliç kullanmayi ögret demistin yürümeyi bile korsan gemilerinde ögrenmistim korsan çetelerinin içinde büyüdüm onlarla birlikte pek çok savasa katildim ama benimle dostça konusan ilk insan sen oldun..ilk kez senin yüzünden korsan olarak yasamaktan nefret ettigimi hissettim keske hiç olmasaydim dedim ama kaderimizi degistiremezdim bizi çoktan iki düsman yapmisti bile… bayan j.hwa yüzünden aramizdaki düsmanlik dahada büyüdü mücadele ettikçe öfkem artiyordu kendimi kurtarabilmemin tek yolu seni öldürmek gibi gelmeye baslamisti keske gerçekten dost olabilseydik... benimle daha fazla vakit harcamana hiç gerek yok artik beni öldürtebilirsin. Dogrusu ölüme gitmeden önce böyle bir sey beklemiyordum bu gece öldürülsem bile ruhum bu nezaketini sonsuza kadar unutmayacak….
j.bogo: sen benim lisadonun kampindan kaçmama yardim ettiginde demistin ki yasamana izin veriyorum ama bilki artik hayat senin için ölümden beter olacak simdi öyle bir hayati yasama sirasi sana geldi bir zamanlar farkli efendilere hizmet ettigimiz için kötü kadere mahkum oldugumuzu düsünüyordum seni can düsmanim olarak görüyor ama bir yandan da efendinden kopamadigin için sana aciyordum ama sen firsat buldugunda bile o seytana hizmet etmekten onun adami olmaktan vazgeçmedin onun verdigi emirlerle yasa disi iller yaptin gözünü bile kirpmadan yüzlerce masum insani katlettin eminim yaptiklarin için pek çok bahane öne sürebilirsin ama sen sadece binlerce insana aci ve sefalet getirmis bir korsansin bunu sakin aklindan çikarma.. bu yüzden seni öldürmemeye karar verdim yaptiklarinin bedelini ödeyeceksin ama cehennemi bu dünyada yasayarak…
chundra: yani daha ölmemis neden hala öldürmediler acaba hainin biri o daha ne bekliyorlar..
j.bogo: yeom jangi öldürmemeye karar verdim
yona: peki ona ne yapmayi düsünüyorsun? Öldürmeden nasil intikam alabiliriz ondan?
Jo jang gil: herhalde baskente göndereceksin degil mi?
j.bogo: hayir onu damgalatacagim hayatini bir köle olarak tamamlayacak.
Usta: yani ona uygun buldugun ceza bumu?
Yona: damgalatmak ne demek usta?
Usta: bir suçluyu kizgin bir demirle isaretlemek demek yona çok agir bir cezadir en tehlikeli suçlulara verilir…
j.bogo: seni damgalanmaya mahkum ettim..ölümüne sebep oldugun binlerce insan adina sana bu cezayi uygun gördüm suçlu damgasi alnina vurulacak ama bence onu kalbinde tasiyacaksin…
usta: baslayabilirsin
dae chi:efendimmmmm
baek kyung: hayir yapmayinnnn
dae chi: efendimmm
baek kyung: efendimmm
.
.
.
.
j.bogo: simdi onu chunge limanina götürün ve hayatlarini mahvettigi denizcilerin insafina birakin onlarda hesaplarini sorsun…
yeom jang:bir gün firsatin varken beni öldürmedigin için karsimda korkudan titreyeceksin yemin ederim ki bir gün seni elime geçirip kalbine hançerimi saplayacagim…
chae ryung: beyfendide bu küçük kizi evlad edinmeye karar verdi
usta: ne o bakiyorumda evlenmeden baba olmaya karar vermissin peki ama annesi kim olacak bayan chae ryung mu? Bir an önce evlensen iyi edersin…
jo jang gil: sana bu kadar önemli bir sorumluluk verildigine göre artik evlenip bir yuva kurman gerekiyor eskiler ne derdi biliyormusun önce kendini kontrol etmeyi ögrenmeli sonrada mutlu bir aile düzeni kurmaya çalismalisin bence sen ilk adimi basardin simdi sira ikinci adimi atmaya geldi chae ryung seni çok uzun yillardir sabirla bekliyor bence onu daha fazla bekletmemelisin onu esin olarak kabul edersen bay seolun ruhunu da huzura kavusturursun…
j.hwa. baskentte olanlari bana anlattilar çok memnun oldum sizi yürekten kutluyorum eger hayatinizi böyle degilde bana duydugunuz sevgiye göre yasamis olsaydiniz bugün vardiginiz bu basarili noktaya ulasamamis olacaktiniz belki size büyük acilar çektirdim ama sizi terk etmekle dogrusunu yapmisim
j.bogo: size karsi duygularim hiç degismedi böyle bir seyi nasil söyleyebilirsiniz
j.hwa:anlamaya çalisin sizin kaderiniz çok büyük isler basarmak bazi duygularin sizi engellemesine izin vermemelisiniz çünkü siz artik benim sevdigim adam degilsiniz bundan böyle siz yoksul sila halkini saraydaki aç gözlü ve merhametsiz politikacilardan kurtarip onlara yeni bir hayat vermekle görevli birisiniz eger bende bu amaciniza ulasmanizda size yardimci olabilirsem çok mutlu olucam bundan baska hiçbir istegim yok bir kez daha yeni göreviniz için sizi kutluyorum ve basarilar diliyorum…
Teşekkür Puanı:
102
39.bölüm replikler
Yona: bizi görmek istemissiniz
j.bogo: oturun söyle. Size bir süprizim var önümüzdeki ayin basinda evleneceksiniz hazirliklara baslayin
chae: çok uzun zamandir birbirinizi nekadar çok sevdiginizi biliyoruz bu yüzdende biran önce dügününüzü yapmaya karar verdik
j.bogo: ikinizinde anne ve babalariniz hayatta olmadigi için ben yonnain babasi rolünü üstlenicem bayan chae ryungda hajinin annesi rolünü…
yona: ama daha siz evli bile degilsiniz ki bu rolleri nasil oynayacaksiniz bence bu hiç yakisik kalacak bir sey degil siz evlenmeden önce asla evlenmem ben
hajin: bende ayni sekilde düsünüyorum hanim efendi evlenmedikçe benim evlenmem hiç dogru degil bunu istemiyorum
chae ryug: hajin benimde tek istegim sizin bir an önce evlenip bir aile kurmaniz Lütfen itiraz etmeyin
j.bogo: bende bayan chae ryungla ayni fikirdeyim ailelerinizi çok küçük yaslarda kaybettiginizi buyüzden ikinizinde aile hasreti çektiginizi biliyorum onun için dedigimizi yapin bir an önce hazirliklara baslayin…
yona: çok israr ettigin için kabul ettim ama yinede senden önce evlenmek fikri bana hiç dogru gelmiyor sana saygisizlik oldugunu düsünüyorum
(j.bogo gülümser)
yona: bunda gülünecek bir sey yok sunçaya baksana çoktan 2 çocuk babasi oldu bir ailen yoksa bunca zenginligin ve ünvanin anlami olmaz sen ne zaman evleneceksin ömrünün sonuna kadar yalniz yasayamazsin kalbinde hala j.hwanin sevgisinimi tasiyorsun
j.bogo: yona
yona: evet
j.bogo: ayri ailelerde dünyaya gelmis olmamiza ragmen seni her zaman kardesim gibi gördügümü biliyorsun bazen düsünüyorum da aramizdaki bu bag sanki tanrinin bize bir armagani bir lütfuymus gibi geliyor yillardir onca aci ve sefalete sen yanimda oglun için katlanabildim tek basima üstesinden gelebilmem mümkün degildi sen de benim yüzümden çok büyük sikintilar çektin
yona: so .. öyle zamanlar olduki yasamak yerine ölmeyi tercih ederdim ama hiç birinden seni sorumlu tutmadim seninle birlikte olduktan sonra cehenneme bile kosa kosa giderim
j.bogo: artik bu duygularini kontrol etmelisin bana önem verdigin kadar hajine ve ailene önem vermelisin yillardir çektigin aile özlemi sona erecek artik benimde en büyük istegim seni kocaman bir ailenin içinde mutlu görebilmek.. beni anliyorsun degil mi?
Chae: çok güzel oldun..
Hajin: anlamadim nedir bunlar
Chae: sana dügün armaganlarim..
Hajin: evlendikten sonrada sizin muhafiziniz olarak çalismaya devam etmek istiyorum bu takilari kullanacak vaktim olmayacak hem çok degerli bunlar
Chae: hajin bunca yildir bize hizmet ediyorsun bir kadin için muhafiz olarak çalismanin çok zor oldugunu biliyorum bundan böyle hayatini sadece komutan yangin esi olarak sürdürmeni istiyorum
Hajin: hanimefendi
Jojang gil: hajinin bukadar güzel bir gelin olacagini kim tahmin edebilirdi haa anlasilan komutanimiz kendine mükemmel bir es seçmeyi basarmis ha
Yona: neden gülüyorsun ? ne oldu? Bak hajin
Hajin: evet
Yona: seni sevmeye basladigim günden beri yüregim artik hiç üsümüyor o soguk savas meydanlarinda geçen günlerde bile seni düsünmek daima içimi isitmaya yetiyordu umarim birlikte oldugumuz sürece sende yalnizligin sogugundan üsümezsin
Hajin: bundan hiç kuskum yok
Yona: söz veriyorum ömrümüzün sonuna kadar seni sevecegim seni koruyacagim ve sana hep saygi duyacagim ama sunu da bilmeni istiyorum hayatimi genel valiye hizmet etmeye adayacagim canim pahasina beni anliyorsun degil mi
Hajin: anliyorum
Yona: ben dünyanin en sansli adamiyim senin kadar güzel bir esim olacagini hayal bile edemezdim annemle babami çok özlüyorum keske onlarda burada olup ogullarinin kendine ne kadar güzel bir es seçtigini görebilseydi..
Hajin: agliyor musun yoksa?
Yona: hayir aglamiyorum