yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru Replikler
22.bölüm replikleri de güzeldi.Tesekkürler.:icon_angel_no2t:
Emegine saglik.. Cok yararli bir paylasim olmus..

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

shinbe yazdı:hajin: uzun yillardir savas egitimi aliyorum ben hayati noktalarin yerini iyi bilirim….

yona: aklini basina topla bir muhafizin makyaja ihtiyaci yoktur….

yona: kimse seni es olarak istemezse ben evlenirim merak etme….

Hajin : ne olur arkani dönme seni çok özledim uyandigim andan uyuyana kadar hatta rüyalarimda bile hep seni düsünüyordum seni aklimdan çikaramiyorum her an seninle senin yaninda olmayi hayal ediyorum.
12. bölüm repligi hostu ve 17. bölüm repligi de güzeldi.Yanlis hatirlamiyorsam.

MasallahSmile çok tesekkürler çok hoslar:icon_angel_no2t:
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
shinbe yazdı:hajin: uzun yillardir savas egitimi aliyorum ben hayati noktalarin yerini iyi bilirim….

yona: aklini basina topla bir muhafizin makyaja ihtiyaci yoktur….

yona: kimse seni es olarak istemezse ben evlenirim merak etme….

Hajin : ne olur arkani dönme seni çok özledim uyandigim andan uyuyana kadar hatta rüyalarimda bile hep seni düsünüyordum seni aklimdan çikaramiyorum her an seninle senin yaninda olmayi hayal ediyorum.
12. bölüm repligi hostu ve 17. bölüm repligi de güzeldi.Yanlis hatirlamiyorsam.

Gerçekten çok hoslar tesekkürler. Denizler Imparatorunu çok özledim Sad
39.bölüm replikleryona: çok israr ettigin için kabul ettim ama yinede senden önce evlenmek fikri bana hiç dogru gelmiyor sana saygisizlik oldugunu düsünüyorum
(j.bogo gülümser)
yona: bunda gülünecek bir sey yok sunçaya baksana çoktan 2 çocuk babasi oldu bir ailen yoksa bunca zenginligin ve ünvanin anlami olmaz sen ne zaman evleneceksin ömrünün sonuna kadar yalniz yasayamazsin kalbinde hala j.hwanin sevgisinimi tasiyorsun
j.bogo: yona
yona: evet
j.bogo: ayri ailelerde dünyaya gelmis olmamiza ragmen seni her zaman kardesim gibi gördügümü biliyorsun bazen düsünüyorum da aramizdaki bu bag sanki tanrinin bize bir armagani bir lütfuymus gibi geliyor yillardir onca aci ve sefalete sen yanimda oglun için katlanabildim tek basima üstesinden gelebilmem mümkün degildi sen de benim yüzümden çok büyük sikintilar çektin
yona: so .. öyle zamanlar olduki yasamak yerine ölmeyi tercih ederdim ama hiç birinden seni sorumlu tutmadim seninle birlikte olduktan sonra cehenneme bile kosa kosa giderim
j.bogo: artik bu duygularini kontrol etmelisin bana önem verdigin kadar hajine ve ailene önem vermelisin yillardir çektigin aile özlemi sona erecek artik benimde en büyük istegim seni kocaman bir ailenin içinde mutlu görebilmek.. beni anliyorsun degil mi?
bu repliklerde çok güzeldi.
(19-12-2008, Saat: 13:43)shinbe yazdı: 39.bölüm replikler yona: çok israr ettigin için kabul ettim ama yinede senden önce evlenmek fikri bana hiç dogru gelmiyor sana saygisizlik oldugunu düsünüyorum
(j.bogo gülümser)
yona: bunda gülünecek bir sey yok sunçaya baksana çoktan 2 çocuk babasi oldu bir ailen yoksa bunca zenginligin ve ünvanin anlami olmaz sen ne zaman evleneceksin ömrünün sonuna kadar yalniz yasayamazsin kalbinde hala j.hwanin sevgisinimi tasiyorsun
j.bogo: ayri ailelerde dünyaya gelmis olmamiza ragmen seni her zaman kardesim gibi gördügümü biliyorsun bazen düsünüyorum da aramizdaki bu bag sanki tanrinin bize bir armagani bir lütfuymus gibi geliyor yillardir onca aci ve sefalete sen yanimda oglun için katlanabildim tek basima üstesinden gelebilmem mümkün degildi sen de benim yüzümden çok büyük sikintilar çektin
yona: so .. öyle zamanlar olduki yasamak yerine ölmeyi tercih ederdim ama hiç birinden seni sorumlu tutmadim seninle birlikte olduktan sonra cehenneme bile kosa kosa giderim
j.bogo: artik bu duygularini kontrol etmelisin bana önem verdigin kadar hajine ve ailene önem vermelisin yillardir çektigin aile özlemi sona erecek artik benimde en büyük istegim seni kocaman bir ailenin içinde mutlu görebilmek.. beni anliyorsun degil mi?
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
(19-12-2008, Saat: 13:43)shinbe yazdı: 39.bölüm replikleryona: çok israr ettigin için kabul ettim ama yinede senden önce evlenmek fikri bana hiç dogru gelmiyor sana saygisizlik oldugunu düsünüyorum
(j.bogo gülümser)

Gerçekten çok güzel tesekkürler..
yeterki denizler imparatoru olsun harikasiniz hepinize tesekkürler..
the world is the hapki-do hapki-do is the world..
Forumun en güzel bölümü burasidir herhalde Smile
Emeginiz için tesekkürler..
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

hepinizin emegine tesekkürler elinize saglik

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi