yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru Replikler
ebru_yeom yazdı:Chae: tibetlilerin bizden istedigi her sey hazirmi
j.bogo: evet
chae: böyle bir görevde seni yalniz biraktigim için kendimi çok kötü hissediyorum
j.bogo: benim için endiselenmeyin
chaebunu senin için isledim bir is kadini olarak bu tür seylere pek vakit ayiramiyorum o yüzdende basarili sayilmam biraz utanarak veriyorum lütfen kabul et …

ahhh bu konusma o konusmaaSmile chaeye kiyamam ya ay canim benim dikis dikleyi de ögrenirmisSmile

arkadasim yeomla ilgili tüm resimleri oyuncular bölümündeki yeom jang basliginda bulabilirsinSmile
Yona'dan süper bir laf gelmisti 24.bölümde..''INSAN HADDINI BILMELI''

Denizler İmparatoru
Bence 24. bölümde süper bir söz vardi ki o da Jang Gil'in Madam için söyledigi
''BU KADIN MÜTHIS BIR KUMARBAZ'' sözüydü...

Denizler İmparatoru
25.Bölüm
Yona:Ben,ben seni seviyorum..
Ha-jin:Peki ne kadar?
Yona:Sey,epeyce..
Ha-jin:Ne biçim cevap bu..
Yona:Çok seviyorum...Smile
Ha-jin:Bu cevap fena degildi...Smile

Denizler İmparatoru
Sagol Sibel. SmileBu replik bu bölümde yüzümüzü güldüren nadir anlardan biriydi.
yani ebrucum ne demeliyim sana bilemiyorum,süpersin harikasin ya aklima o kadar çok sey geliyor ki söylemek için,ne söyleyecegimi bilemiyorumSmile1tanesin sen cnmmm ellerine saglikSmile
[Resim: imagescaty6id4.jpg]

sagol duygucum tesekkür ederim Smile
23.bölüm

yona: hajin
hajin evet
yona: sence ben bu güne kadar kaç adam öldürmüsümdür ben söyliyim düzünelerce öldürdüm.. ne o yoksa inanmiyor musun
hajin: hayir inaniyorum
yona: güzel inanmalisin zaten.. ama nedense uzuz zamandan beri savasin ortasinda bile nedense sein düsünmekten kendimi alamiyorum bunun sebebi ne olabilir
hajin: ben ben bunu nerden bilebilirim
yona: sen beni hiç düsünmüyor musun
hajin: hep çok mesgul oluyorum islerden baska bir sey düsünemiyorum
yona. Çok acimasizsin bu dünyada senden daha duyarsiz biri yoktur eminim
hajin. Hayir lütfen gitmeyin yalan söyledim bende sizi aklimdan çikaramiyorum sabah gözümü açtigim andan gece olup yatincaya kadar rüyalarimda bile hep sizi görüyorum bütün hayallerim sizinle dolu eger mümkün olsaydi sirf sizi korumak için gözümü bile kirpmadan savasa katilirdim

bay lee:bütün isyerlerini kaybetmis olabilirim artik sadece askeri malzeme satarak geçiniyorum herhalde bu duruma düsmeme üzülüp kadin satarak bana para kazandirmak istedin geçmis yillarda morsanlik yaparak geçiniyordum ölü baliklarla karin doyurdugum oldu ama kadinlarin sirtindan para kazanmayi düsünmedim bence sen benden çok kendini düsünüyorsun bana teklif ettigin seyi ancak sen yapabilirsin çünkü
24.bölüm

j.hwa: beni duyabiliyor musunuz?
Yeom: beyefendi nasil iyi mi?
j.hwa: iyi

yeom: siz kamptan ayrildiktan hemen sonra j.bogo sizi aramaya geldi..herhalde ona ne oldugunu merak ediyorsunuzdur. Bana bakarken gözlerinizde bos bir ifade var ama onun adini duymak bile heyecanlanmaniza yetiyor öyleyse neden hala buradasiniz neden size gidin dedigim zaman gitmediniz

j.hwa. onu kurtarmaniz için size kendi hayatimi vermeyi teklif etmistim size söz verdim ve bu sözümü tutucam..
yeom: j.bogo ile girdigim savasi kaybettim ve generali elimden kaçirdim bu yüzden lesado beni ölüme mahkum etti kurtuldum ve onunla bir kezdaha karsilastigimda onu öldüremeden kaçmak zorunda kaldim bundan sonra artik size gidin demiycem buna izin de vermicem esim olmayi önermistiniz bu önerinizi kabul ediyorum sevdiginiz tek erkegin jang bogo oldugunu söyleseniz bile ve bana sadece vücudunuzu teslim edecek olsaniz bile gitmenize izin vermicem hanimefendi her seyin bu hale gelmesine sebep oldugu içinde jang bogoyu asla affetmicem

yona:biliyormusun sunçayi çok kiskaniyorum kendimi bildim bileli mak bong gibi bir babam olsun isterdim savas bittigi zaman beyfendiye gidip hajinle evlenmek için izin isteyecegim sonrada mümkün oldugu kadar çok çocuk sahibi olucam onlari elimden geldigince iyi büyütmeye çalisicam ve basarabilirsem annem ve babamin aksine erkenden ölüp onlari birakmicam..

dae chi:efendim
yeom:bir sey ögrenebildin mi
dae chi:yarin gün dogarken basi vurulacakmis efendim
yeom: dae chi
dae chi: evet
yeom: onu kurtarmak zorundayim..
25.bölüm

Yeom:Wu ning askerleri kampa saldirdi hemen buradan uzaklasmalisiniz

j.bogo: j.hwa
yeom: hanimefendi  hadi çabuk olun

j.hwa : çok fazla kan kaybediyorsunuz biraz dinlenseniz iyi olur
yeom:benim için endiselenmeyin basimin çaresine bakarim ama siz hemen buradan gitmelisiniz yusan limanina gidin bay lee orda sizi bekliyor olucak hemen onu bulun beyfendinin yaninda emniyette olursunuz

yeom:hemen buradan gitmelisiniz
j.hwa: limana gitmem gerekiyorsa sizinle birlikte gitmek isterim
yeom: jang bo go sizi yanima aldigimi gördü eminim çoktan pesimize düsmüstür ben bu haldeyken ondan kaçabilmemiz mümkün degil hayatta oldugum sürece onun sizi elimden almasina izin vermicem biliyorum aslinda gelip sizi kurtarmasini bekliyorsunuz ama bunu yapmasina göz yumamam eger mutlaka ölüceksem önce onun isini bitirir öyle ölürüm
j.hwa: böyle konusmayin lütfen kimsenin canina kiyilmasina gerek yok j.bo goyu unutmaya çalisicam ve görüceksiniz bunu basaricam da rica ediyorum lütfen benimle birlikte gelin

yeom. Peki onu unutmaniz nekadar sürecek bana kalirsa yasadiginiz sürece onu unutamayacaksiniz ama daha da acisi bunu bildigim halde hala sizin sevginizi istiyor olmak buyüzdende onu asla affetmicem
j.hwa: lütfen dinleyin beni
yeom: eger ona gitmek isterseniz size engel olabilmem imkansiz hemen simdi bile ona kosabilirsiniz ama malzeme temin ederek zango ordusuna yardim ettiniz jang bogo sizi korumaya çalissa bile yaninda tam olarak emniyette olamayacaksiniz lütfen yusan limanina gidin  bir süre sonra gelip sizi bulamazsam gökyüzünde bekledigimi bilin belki ozaman kalbinizde kendime bir yer bulabilirim

yona: so hadi gidelim buradan daha ne kadar bekliyeceksin yeom yang öldügüne göre j.hwa eger yasiyorsa sana dönecektir

bay lee: daha iyisin ya
yeom: j.hwa nerde efendim
dae chi: j.hwa limana gelmedi

yeom: hemen limana dönmek zorundayiz
dae chi: bunu yapamayiz efendim
yeom: sana emrediyorum
dae chi: özür dilerim efendim
bay lee: neden limana dönmek istiyorsun
yeom: efendim
bay lee: günler önce gelmis olmaliydi geri dönsek bile onu bulmamiz çok zor
yeom: efendim
bay lee: zaten her seyimizi kaybetmis durumdayiz bir kiz için canimizdan mi olalim yani lütfen artik beni hayal kirikligina ugratma

j.bogo: wu ning ordusunun bas komutani sizi almak üzere buraya gelicek
lisado: sen kapattigim büyük kanaldan gemi ile pirinç getiren tüccar degil misin? Hiçbir anlama veremedim ne zaman yüzbasi oldun?
j.bogo: savas basladigi zaman imparator ticari sirket muhafizlarina orduya katilmala emri vemisti
lisado: buyüzdenmi silali oldugun halde tank hanedanliginin safinda savasa katildin
j.bogo: eger seçme sansim olsaydi bu savasa hiç katilmamayi tercih ederdim ben hep silalilarin çindeki güvenligi için mücadele ettim efendim kendim için para yada ün pesinde olmadim
lisado:silalilarin çindeki güvenligi haa peki bu yaptigin seyin gerçekte ne anlama geldigini biliyor musun? Ben kogulyo imparatorlugunun varisiyim neden seninle ayni dili konustugumuzu saniyorsun bunu hiç düsündün mü nedenini ben söyliyim çünkü ayni kandan geliyoruz ve sende kilicini kardeslerini katletmek için kullaniyorsun kendini çindeki silalilarin güvenligini saglamaya adadin öylemi onlari kime karsi koruyorsun Çinliler beni ihanetle suçluyor olabilir ama bu kesinlikle dogru degil benim yapmaya çalistigim sadece kogülyo imparatorlugunun hakki olan topraklari almaya çalismak ama sen Çinlilerin bir kuklasi olarak karsima çiktin ve büyük planimi mahvettin sunu sakin aklindan çikarma gerekçelerin sana son derece saglam gelebilir ama asil hain sensin anladin mi tank hanedaninin köpegi olmussun hangi efendiyi koruman gerektigini iyi düsün

chae: bay jang nedense pek iyi görünmüyor canini sikan bir sey mi oldu
yona: sey
chae: lütfen söyle
yona: siz zango ordusu tarafindan rehin alindiginizda  sizi kurtarabilmek içinkendi hayatini tehlikeye atmisti peki nasil kurtuldugunu biliyor musunuz. J.hwada o sirada lisadonun kampinda bulunuyormus ve j.bogoyu kurtarabilmek için yeom yangin esi olmayi kabul etmis daha sonrada zangoo derebeyligine mal satmak için anlasma yapmis biz lisadonun kampina saldirdigimizda onu bulmaya çaluistik ve bunu basardik ama yeom yang onu alip kamptan kaçirdi bizde onlarin pesine düstük ama ne yazikki j.hwayi bulmamiz mümkün olmadi j.bogo iste bu yüzden keyifsiz onu birkez daha kaybetmekten korkuyor
hajin : yani öldügünü mü düsünüyorsun
yona: bilemiyorum ama j.bogo ve j.hwa bir daha hiçbir araya gelmeyebilir ikisi içinde çok aci verici
hajin aci çeken sadece onlar degil hanimefendide büyük aci çekiyor
yona: nedemek bu
hajin. farkletmedin mi yoksa bayan chae ryung ta ona büyük bir sevgi besliyor
yona: aslinda tahmin ettim ama emin olamadim demek dogru
hajin: evet bundan kuskum yok
yona: çok kötü insanlar birini sevince niye aci çekiyor ki benim için çok karmasik bir konu bu ama sunu unutma ben j.bogoya hiç benzemem eger kabimi kirarasan aramizda her sey biter anladin mi neden cevap vermiyorsun
hajin: senin yüzünden hayatim hergün birazdaha zorlasiyor
yona: neden ben sana ne yaptim ki
hajin: insan birinden hoslandigi zaman hiç bir sey eskisi gibi olmuyor güçlükleri olmayan bir iliski ask yada sevgi olarak nitelendirilemez zaten
yona:ben seni ben seni seviyorum
hajin: peki ne kadar
yona:sey epeyce
hajin: ne biçin bir cevap bu
yona: çok seviyorum
hajin: bu cevap fena degildi

j.bogo: hanimefendi izninizle girebilir miyim
chae: tabi  lütfen…bende size giymeniz için bir seyler dikiyordum pek iyi bir terzi sayilmam o yüzden uzun sürebilir acaba beni neden görmek istemistiniz
j.bogo: buraya geldim çünkü size söylemem gereken bir sey oldugunu düsünüyorum
chae:babam size bir sey mi söyledi yoksa ben ona sadece o adamla evlenemiyecegimi söyledim amacim size herhangi bir sekilde yük olmak degildi
j.bogo: lütfen beni kalbinizden çikarin kendinize yalnizca sizi sevece birini bulmaniz daha iyi olur
chae: evet biliyorum henüz j.hwayi unutmayi basaramadin ama ame beni degistirdiniz sayenizde bir is kadini oldum hatta hayatimda ilk defa biri için dikis dikmek istedim yillar geçipte anilar soluklasinca kalbinizde benim için de küçük bir yer açilacak buna inaniyorum ve o güne kadar sizi beklicem en büyük istegim yüzünüzün yeniden sevinçle isldadigini gülümsediginizi görebilmek

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi