Yorumları: 78
Konuları: 0
Ebrucugum,
Yaptigin çalismalari hayranlikla izliyorum.Bu harika çalismalar için sana çok tesekkür ediyorum.Dizimizin her bölümü ve her cümlesi bence kiymetli. Çalismalarinin (tabi kii imkanin oldukça)devam etmesini gönülden diliyorum.Sevgilerimle
Yorumları: 864
Konuları: 61
Teşekkür Puanı:
102
16.bölüm
Yeom yang : bu saatte hala çalisiyor musunuz??
j.hwa : bitirmem gereken hesaplar vardi sizi buraya kadar getiren sebebi ögrenebilir miyim acaba
yeom: (mücevherle dolu kutuyu masanin üzerine koyar) hadi açin çankandayken hepsi birbirinden güzel az bulunur seyler gördüm bunlari da sizin için seçtim
j.hwa:sey çok naziksiniz ama bunlari kabul edemicem
yeom: yoksa begenmediniz mi
j.hwa hayir tabiki begendim ama benim konumunda biri için çok degerli seyler
yeom : lütfen kabul edin
seol pyong: sana bu sorumlulugu artik seni tanidigim için verdim inandigin yoldan asla dönmiyecegini amacina ulasmak için çabalayacagini bildigim için ama bilki bu yolda ilerlerken her adiminda karsina asman gereken çok büyük engeller çikicak düsmanlarin olacak yapman gereken en önemli seyde asla ilkelerinden vazgeçmemek
goongbo: Biliyorum
seol pyong : bundan böyle benim verdigim adi tasiyacaksin yani sana yeni bir isim vericem
goongbo: efendim
seol pyong: biliyorum en büyük amacin madam yamiden intikam alabilmek her seyi ögrendim babani o korsanlarin öldürdügünü de biliyorum kalbinden kötü duygulari sil madam yamiye duydugun kini babanin ölümünün verdigi büyük aciyi köle olarak yasadigin günlerin biraktigi izleri unut ancak ozaman dünyayi gerçekten görmeyi basarabilirsin anliyor musun beni
goonbo: evet
seol pyong: yazi takimini hazirla
chae ryung : peki babacim
seol pyong: bugünden sonra senin adin goongbo degil jang bo go olacak azimle çalisan ve asil ruhlu demektir yeni adina layik ol dünyaya baris ve bolluk getir
jang bogo : (diz çöker)efendim
yona: so dogrumu bu pazarin bas sorumlusu sen mi oldun??
j.bogo: (kafasini sallar)
yona: so bende sana agir bir ceza vericekler diye çok korkuyordum belikli beyefendi sana gerçekten çok güveniyor. Peki bu ne?
j.bogo: beyfendinin bana verdigi yeni isim
yona jang bo go
j.bogo: köle olarak dogdugum için gerçek bir adim olmamisti ama artik benimde bir adim var
yona: jang bo go jang bogo
j.bogo : kulaga nasil geliyor
yona:çok güzel tebrik ederim bas sorumlu jang bogo
Teşekkür Puanı:
102
17.bölüm replikler
madam : yeom yang varken hiç endiselenmeyin her sey yolunda demektir
bay lee: eger siz olmasaydiniz bunca basariyi elde edemezdik kuan chan sankum un fikrini degistirmeyi basaranda sizsiniz
madam: yaniliyorsunuz bu sefer yeom yangin çabalari sayesinde oldu
bay lee: ahh ee artik sarayin destegini de arkamiza aldigimiza göre changana girmemiz ve orada çalismamiz çok daha kolay olacak tabi bu sizinde çok isinize yarayacak
madam: biliyor musunuz sizi çok kiskaniyorum
bay lee: kiskaniyor musunuz beni neden kiskanasaniz ki anlayamadim
madam : yaninizda yeom yang gibi biri oldugundan adeta oglunuz gibi
baylee: himm (güler)
madam: bende onun gibi bir oglum olmasini isterdim o bence bir milyon altindan bile daha degerli bir hazine
seol pyong : ben buraya sifirdan geldim kaybedecek hiç bir seyim yok yeniden ayaga kalkicam
yeom yang: hanimefendi içerdemi??
Yi mak bong: ne?? Kim?? nasil??
Yeom : hanimefendi hanimefendi delirdiniz mi ne yapiyorsunuz?? Kendinize gelin size böyle ne oluyor neden caniniza kiymak istiyorsunuz??
j.hwa: artik beni hayata baglayan hiçbir sey yok
yeom: neler söylüyorsunuz??
j.hwa: artik hiçbir sey önemli degil bir sey olmamis gibi hayatima devam edecek gücüm yok bu sirri daha fazla saklayacak gücümde yok madam yamiye ihanet ettigimi düsünerek yasayamam lütfen birakin beni gideyim
yeom: hayir birakmam hayir olmaz olmaz j.hwa j.hwa
yeom:durumu nasil
doktor: rahatsizligi kalbinde
yeom: kalbinde mi dediniz
doktor: evet eger kontrol edilemezse her an hayatini kaybedebilir
yeom: demek gunbooyu ugruna ölecek kadar seviyorsun nolur affet beni çünkü onu öldüren o barbarlar degil bendim ama eger zamani geri alabilmek mümkün olsaydi onu yine öldürmekten kaçinmazdim
yeom: kendinizi nasil hissediyorsunuz?? Birden bire bayildiniz doktor çagirdim güçsüz düsmüs oldugunuzu söyledi sayet isterseniz bu gece burada kalin yarin erkenden eve dönersiniz
j.hwa: durun lütfen bana kalbinizde çok özel bir yer verdiginizi biliyorum ama sizin askinizi kabul etmeme imkan yok lütfen artik beni düsünmeyin
Madam yami: j.hwa nerde
Yi mak bong: erkenden yangzi limanina gitti
Madam: eminmisin??
Yi mak bong: evet tabi
Madam: j.hwa dün gece eve hiç gelmedi ne cehennemde söyleyin çabuk
Chang kyum: hadi konusun hanimefendi bir sey sordu
Yi mak bong: sey aa hanim efendi
Madam yami: ne oldu sana neden dükkanini sahihipsiz birktin
Yeom: hanimefendi benimle birlikteydi efendim
Madam. Yani geceyi birliktemi geçirdiniz
Yeom: konusmamiz gereken bir konu vardi
Madam : benimde hayatimda bir yeom yang olsa ne iyi olur diyordum ama bunu nasil bulacagimi bilmiyordum j.hwa benim için öz kizimdan farksiz bay lee ile konusup senin j.hwa ile evlenmene izin vermesini isticem eger evlenirseniz sadece mutlu olmakla kalmaz ayni zamanda da güç birligimizi pekistirmis oluruz tan hanedaninin en büyük ticari grubu haline geliriz madem birbirinizi bukadar çok seviyorsunuz bu durumda banada sizi desteklemek düsüyor
Yeom: Madam yamiden uzaklasmakta bu kadar kararliysaniz bu firsati kullanin ben size en iyi sekilde bakarim evlilik bile beni sevmenizi saglayamazsa ayni evde iki yabanci gibi yasariz ve eger bir gün benden ayrilmak isterseniz size engel olmam söz veriyorum yeter ki bir daha caniniza kiymaya kalkmayin
Bay lee:ahh uzun zamandir o kiza karsi özel hisler beslediginin farkindayim oglum gerçekten onunla evlenmek istiyormusun??
Yeom. Eger sizinde izniniz olursa istiyorum efendim
Seol pyong: hayatimda pek çok kez paraya karsi koyamayip teslim olan insanlarla karsilastim ama tüm degerlerin paya degistirilmesini hala hazmedemiyorum
Chae: babacim
Seol pyong: yazik evvel zaman insanlarin içindeki iyilige sonuna kadar inanmayi seçtim ama görüyorum ki bu büyük bir yanilgiymis her seye yeni bastan baslamak zorundayim nasil olucak bilmiyorum ama insanlara güvenimi de yeniden kazanmaliyim
yona:efendim gelebilirmiyim
seol pyong: gel yona bir sey mi oldu??
Yona: efendim jang bogo sag olarak geri döndü
j.bogo: efendim efendim
seol pyong: chae ryung söyler misin bana hayal mi görüyorum ben
chae : hayir hayal degil baba j.bogo geldi hayatta kalmayi basarmis
j.bogo: efendim
Teşekkür Puanı:
102
18.bölüm
Daiçi : ne oldu efendim
Yeom yang: sen önden git
Daiçi: ama neden efendim
Yeom: safak sökmeden önce sana yetisirim eger o zamana kadar gelmezsem bensiz gidersin
Daiçi: efendim efendim durun
Yeom: hanimefendi
j.hwa. kötü bir seymi oldu
yeom: size söylemem gerken bir sey var
j.hwa: hadi siz gidin
chang kyum: gelin benimle
j.hwa: bana ne söyleyeceksiniz
yeom: hemen yangziden gitmem gerekiyor ama gitmeden sizi son kez görmek istedim
yona: so yeom yang orda iste… yakalayin sunu.
j.hwa:Efendim lütfen
chundra: nerde kaldi yeom yang neden hala gelmedi
pan-sool: bilmiyorum efendim
chundra: efendim askerler nerdeyse gelmek üzere hemen gitmek zorundayiz daha fazla beklersek yakalanicaz efendim lütfen
bay lee: bekleyecegiz yeom yang daha gelmedi
chundra . duymadiniz mi askerler pesimizde dedim size… efendim
j.bogo: lee do hyung adamlari ile birlikte yangziden ayrildi efendim
seol pyong: yani kaçtiklarinimi söylemek istiyorsun
j.bogo: bunu daha önceden tahmin edemedigim için hataliyim efendim lütfen affedin beni
seol pyong : en azindan do hyung ve adamlarinin isledigi suç ortaya çikti buda bizim için en önemli sey simdi yapmamiz gereken bütün gücümüzle çalisip eski drumumuza gelmek bütün tüccarlarimiz artik daha fazla çalismali dükkan sahipleri ile daha iyi ilskiler kurmanizi istiyorum
emredersiniz efendim
jo jang gil:seol pyong duydunuz mu lee do hyungun bütün dükkanlari madam yaminin kontrolüne geçmis
sohong: efendim ne oldu size
sohong: yetkililer tarafindan araniyormus oyüzden hiç kimseye haber vermedim onu çok uzun zaman bekledim ama o bana küçük bir ümit bile vermedi bende onun kalbinin sahibi olan kadini merak ettim iste bu yüzden de sizi görmeye geldim umarim beni affedersiniz buraya her gelisinde aslinda o kadini yani sizi özledigini biliyordum tabi bu durumda da sizi görürse daha çabuk iyilesir diye düsündüm
j.hwa. biraz daha iyi misiniz
yeom: siz
j.hwa: gerçekten çok sansliymissiniz tam 4 gündür baygin yatiyordunuz neyseki kendinize gelebildiniz yangzide herkes sizi ariyor heryeri sizin ve bay leenin resimlerini astilar askerler bütün yollari tuttu bir an önce gücünüzü toplayip yangziden gitseniz iyi olur
bu arada size sormak istedigim bir sey var seol pyongun konvoyuna saldirdiginiz zaman gungbooyu öldürmeye kalktiginiz dogru mu?? cevap verin dogru mu??
Yeom: evet onu öldürmeye çalistim ben onu öldürmesem o beni öldürecekti çünkü ama bunu denememin tek sebebi bu degil bir sebebi de sizin ona asik olmanizdi
j.hwa: çok uzun zamandir sizinde beni sevdiginizi biliyorum ama ben yalnizca onu sevdim ve hep onu sevicem lütfen benim yüzünden kendinizi tehlikeye atmayin ve lütfen beni kalbinizden çikarin
yeom: hanimefendi
j.hwa: dilerim yangziden sag salim uzaklasabilirsiniz
yeom: hanimefendi….
Pan sool: efendim
Yeom yang: beyefendi nasil iyi mi
Pan sool: evet kaçmayi basardi su anda yusan limaninda efendim ama sehrin her yerine onun resimlerini asmislar ayrica askerlerde kontrolleri arttirmis
Sohong: her an buraya gelip sizi bulabilirler efendim bir an önce gitmelisiniz
Yeom: küçük düsmektense ölümü tercih ederim öldür beni…
j.hwa: yapma dur… ne olur yapma birak onu gitsin
j.bogo: hanimefendi
j.hwa: onun hayatini bagislamalisin
yeom: öldür beni..
j.hwa. zehirlenip ölümün esigine geldigin zaman seni kurtarmak için her seyi yapan oydu. Suanda hayatta olmani ona borçlusun… birakta yasasin ona bu kadarini borçlusun lütfen yasamasina izin ver…
j.bogo: defol
yeom: öldür beni... öldür beniii… hadi öldür beni…
Teşekkür Puanı:
102
19.bölüm
j.bogo: hanimefendi…
j.hwa: kimseye görünmemek için geç saate kadar oyalandim seni çok beklettim mi?
j.bogo: seni beklemekle geçen yillarimin yaninda birkaç saatin ne önemi varki ama yinede bu bekleyisin her saniyesinin asirlar kadar uzun geldigini de itiraf etmek zorundayim bulusmayi istemekle seni çok büyük bir tehlikeye atmis olmaktan korkuyorum
j.hwa:öldügünü sanarken aslinda hayatta oldugunu ögrendigim zaman ne kadar mutlu oldugumu anlatamam ama buna ragmen ikimiz için bir umut oldugunu düsünemiyordum eger askimiz devam ederse basinin daha büyük bir derde girecegini düsünüp korkuyordum bu yüzden senden uzak durmaya çalistim ama gördügün gibi bunu basaramadim kötü haberi aldigimda yani tibette öldügünü duydugum zaman sanki benim hayatimda sona ermisti bu yüzdende yeom yangin evlenme teklifini kabul ettim ancak bu sayede madam yami den uzaklasmayi basarabilecegimi saniyordum ama galiba henüz ikimizde ölmeye hazir degiliz önümüzde yasanacak güzel günler var ve ben artik hiç bir seyden korkuyorum bundan böyle duygularimi açikça ifade etmekten kaçinmayacagim madam yamiden uzak durmaya çalismak yerine kendime güvenerek hayatimi istedügim sekilde yasiycam
j.bogo:sevgilim…
j.bogo: neoung chang buaraya savasmak için gelmedim indir su kilici
madam yami: kilicini kilina sok seni buraya hangi rüzgar atti sun pil in yerine geldim hani su rüsvetle satin aldiginiz adamimin
madam yami: rüsvet mi dedin anlamadim kim kime rüsvet vermis
j.bogo: inkar etme ona rüsvet verdiginizi biliyorum çuzudaki büyük bir dükkaninizi ona devretmediniz mi??iste buda devir isleminin belgesi altindada sizin isminiz var.. burda çalismaya basladiginizdan beri kazanmak için her seyi yapacaginizi biliyordum ama sizin bile bu kadar alçalabileceginizi ummazdim dogrusu
neoung chang: kapa çeneni ne cüretle onunla böyle konusabiliyorsun
madam yami: kilicin kilinda kalsin…dogru adamina rüsvet verdim düsmanini tanirsan onunla nasil savasacagini bilirsin bu tür seyleri alçakça buluyorsan daha ögrenecegin çok sey var bu duygusalliktan kurtulmadigin sürece ben,mle rekabet edecegini sanma sakin
j.bogo: iki tür tüccar vardir dürüst olanlar ve alçakça davrananlar ben sizin gibi yanlis yollardan geçip yanlis isler yapmicam dürüst bir tüccar olucam ve servetinizi dürüstlükle yok edicem
(madam kahkaha atar)
j.bogo: bir daha adamlarimi satin almaya kalkarsaniz size bunun bedelini fazlasiyla ödetirim
hajin: beni görmek istemissiniz
yona: evet
hajin: görev mi vereceksiniz
yona: bu sefer seni is için çagirmadim... al..
hajin: nedir bu efendim
yona : aç bak
hajin: ben bir savasçiyim böyle takilara ihtiyacim yok
yona: öyleyse at gitsin yakinda toplanti yapilacak hazirliklari hizlandir
bay lee: bugün nasilsin
yeom:daha iyiyim efendim
bay lee: buna sevindim yeom yang
yeom: evet
bay leee: sen hata yataginda yatarken bende uzun uzun düsündüm sirketi yeniden kurabilmek için neyapabilirim diyesenin bir fikrin var mi oglum. Bundan sonra hangi adimlari atmaliyiz itibarimiza ve gücümüze tekrar kavusabilmemizin bir yolu var mi
yeom:siz ne emrederseniz onu yaparim
bay lee: senden itaat degil fikir istiyorum ne düsündügünü söyle
yeom: zango büyük kanali kapatti ve her an tank hanedanligiyla savasa girmeye hazir bekliyor sanirim bizim gelecegimizde büyük oranda bu savasa bagli zango derebeyligine silah ve pirinç temin edebilirsek beklide eski konumumuza kavusabiliriz
bay lee: ya zango savasi kaybederse ne olacaginin farkinda misin ozaman kendimizi ölüme mahkum ederiz
yeom: bence bu riski göze almaliyiz hiçbir sey yapmadan beklersek zaten kazanabilecegimiz bir sey olmayacak
bay lee: peki onlar bizimle çalismak ister mi
yeom: lisado zangu derebeyliginin kurucusu coculyonun torunlarindan biri coculyo anlusan isyanini bastirmayi basardigi için ozamaki imparator tarafindan derebeyligi ünvaniyla ödüllendirilmis lisado onun varisi olarak derebeyi oldu
bay lee: o aileyi nasil bukadar iyi taniyorsun
yeom: zangunun büyük kanali kaptigini duyunca hirslarini ve zaaflarini ögrenebilmek için lisadonun ailesinin soy agacini incelemistim
Teşekkür Puanı:
102
21.bölüm
Daiçi: getirdik efendim
Chae ryung: demek emri sen verdin
Yeom: çözün ellerini..bu durum için özür dilerim
Chae: bu yolla ne elde edecegini umuyorsun?
Yeom: goong-bo ve adamlarinin kanaldan geçtigini ögrenince lisado öfkeden adeta çilgina döndü. Goong-boyu yakalayip ona götürme görevinide bana verdi sizi kurtarmak için geldiginde sizi hemen serbest birakicam hanimefendinin rahat etmesini saglayin
Askerler: emredersiniz
Chundra: yanaklarin çok güzel al alelma gibi üstelikte yumusacik hiç böylesini görmemistim bir kerecik öpebilir miyim? Hanimefendi lütfen beni affedin
Yeom: savasin nezaman baslayacagini bilmiyoruz bir an önce yangziye dönmenizde yarar var
j.hwa: pirinç yüklü gemi buraya ulasmadan yani isimiz bitmeden dönemeyiz
yeom: siz olmadanda adamlariniz gereken her seyi yapabilir hemen gitmelisiniz
daiçi:Efendim
yeom: ne var
daiçi: gelip kendiniz görün isterseniz
daiçi: sakin bir hata yapmayin
chae: geri çekilin
yeom:burasi askeri bir kamp bir rehineyle buradan disari çikamazsiniz hanimefendi
chae: çekilin yoksa öldürürüm
chundra. Efendim
yeom: tamam öldürün
chundra: neler diyorsunuz
yeom: Onu öldürseniz bile yarari olmaz gitmenize izin vermicem
daiçi: j.bogo geldiginde sagsalim gitmenize izin vericez o biçagi birakin
chae:eger ölürsem istediginizi elde edemezsiniz degimli goong-bonun benim yüzümden ölmesine izin vermicem
daiçi: ona verdigimiz süre doldu ama buraya gelicek olursa ölecegini biliyor belkide iyi bir plan degildi
yeom: beklicez
yeom: geri çekilin.söz verdigim gibi chae ryungu serbest birakicam
chundra: gel buraya dedim sana
chae ryung: hayir birakin beni
chundra:yürü hadi yürü
chae ryung: neden benim için hayatini tehlikeye atmayi göze aldin senin öldügünü görmenin beni mutlu edecegini mi saniyorsun böyle bir vicdan azabiyla yasayabilecegimi düsünüyorsan yaniliyorsun
j.bogo: lütfen böyle konusmayin sizin ve babanizin sayesinde hayatimda ilk defa insan gibi yasadigimi hissettim böyle bir zamanda size yardim edememek benim için ölümden daha beter
chae: buna izin veremem
j.bogo: beyefendi sizi bekliyor bir an önce yanina dönmelisiniz
chae: hayir olmaz
yeom: hanimefendiyi hemen yangziye götürün
adamlari: emredersiniz
chae: birakin, birakin beni, birakin, birakin beni, hayir birakin, birakin beni…
yona:nedemek bu simdi goong bo gittide ne demek usta nereye gitti?
Usta: düsman topraklarina
Yona: düsman topraklarina mi ?
Usta: zangu derebeyi chae ryungu elinde rehine olarak tutuyormus goong bode onu kurtarmak için kendi canini ortaya koydu
.
.
usta: yona..
hajin: efendim..
yona: eger orda ölücek olursa onsuz ne yapariz düsünsenize bunu yaptigi için onu asla affetmicem bizi yalniz birakmak neymis göstericem o aptala gidip onu bulucam ve geri getiricem
usta: artik çok geç eminim çoktan oraya varmistir bile artik çok geç
yona: hayirrrr…(aglar)
Asker: efendim
Yeom: bir sey mi var
Asker: madam yaminin ekibi kampa geri dönmüs
Yeom: dönmenizin sebebi nedir
j.hwa:bunu tahmin edebileceginizden eminim efendim..lütfen goong-bo yu kurtarin elinizden geleni yapin lütfen
yeom.ne yazikki elimden hiçbir sey gelmez artik
j.hwa: çok zor oldugunu biliyorum ama goong-boyu bu durumdan ancak siz kurtarabilirsiniz neolur yardim edin
yeom: bunu yapabilecek yetkim yok tabi istegimde yok. Lütfen dönün
j.hwa: size yalvariyorum efendim
yeom: eger israr ederseniz ona duydugum nefreti dahada büyüteceksiniz hadi gidin artik
diz çöker
j.hwa: benden istediginiz her seyi yaparim eger isterseniz sizin kadininiz bile olurum yalvariyorum lütfen onun hayatini kurtarin efendim
yeom: kalkin ayaga..daha ne kadar böyle asagilayacaksiniz beni.. lütfen ayaga kalkin.. kadinim olmanizi çok isterdim ama böyle bir sebeple degil kalbinizde baska bir erkegin askini tasirken benim olmanizin ne anlami varki sizce bu kadariyla yetinebilecek birimiyim ben?? Madem öyle madem kalbinize sahip olamiyorum bedeninizi yanimdan hiç ayirmayacagim ölünceye kadar sizi kontrol edicem gözüm hep üzerinizde olucak anladiniz mi onun olmaniza kesinlikle izin vermicem
(yeom j.bogoyu kurtarir)
j.bogo: neden yasamama izin veriyorsun??
Yeom: çünkü yasamak senin için ölmekten daha aci verici olacak.. git hadi
Daiçi: efendim gelebilir miyim..efendim
Yeom: evet ne oldu?
Daiçi: goong bo kaçmayi basarmis efendim askerler pesine düsmeye hazir sizi bekliyoruz
Lütfen lütfen bir sey söyleyin…
Yeom:tank hanedanligina ait topraklari geçti daha fazla takip etmemiz tehlikeli olur geri dönüyoruz
Chae:babacim ne olur hemen iyiles yalvaririm babacim beni sensiz birakma neden bana gerçek duygularimi gizlemeyi ögrettin baba neden hep iyi bir tüccar olmak istiyorsan düsüncelerini saklamalisin dedin yanimda sen yokken ayakta durmayi basaramiyorum ne olur beni yalniz birakma
Jo jang gil : chae ryung duydun mu goong-bo lisadonun kampindan kaçmayi basarmis
Chae:dogrumu? dogrumu söylüyorsun.
Jo: elbette suanda yangzi yolundaymis…
Yi mak bong: Hanimefendi
j.hwa: bay mak bong
yi mak bong: evet efendim
j.hwa: yangziye dönmenizi istiyorum
yi mak bong: peki ya siz
j.hwa: burda biraz daha kalmaya karar verdim
yi mak bong: ama çok yakinda savas baslayacak burada kalmaniz tehlikeli olmaz mi? Sizde bizimle birlikte gelmelisiniz
j.hwa: artik yeom yangin esi olucam bay mak bong
yi mak bong: ama ama hanimefendi neler söylüyorsunuz siz
j.hwa: yangziye dönün ve madam yamiye de bu kararimi bildirin.yeom yangla evlenicegimi ve burda kalacagimi söyleyin
sunça: hanimefendi peki ama goong-bo ne olucak bunu ona nasil yaparsiniz
j.hwa: ne yazikki goong-boyla yollarimiz burada ayriliyor
j.hwa: gelebilirmiyim efendim
yeom: gelebilirsiniz….yüsan limanina gidecek bir gemi hazirlattim yarin sabah erkenden yangziye döneceksiniz
j.hwa:efendim söz verdigim gibi esiniz olarak yaninizda kalicam
yeom: Evinize dönün
j.hwa: hayir evime dönmeyecegim
j.bogo: efendim sag salim dönmeyi basardik
jo jang gil: hepinizi yürekten kutlarim iyi is gördünüz dogrusu
chae ryung: kurtulmana çok sevindim
j.bogo: beyfendi nerde evde degil mi??
Jo jang gil: ne yazik ki beyfendi çok hasta
Chae: baba
j.bogo: beyefendi..
seol pyong: chae ryung
j.bogo: efendim görevimizi basariyla tamamlayip döndük
seol pyong: Bundan emindim zaten
j.bogo: efendim dilerim bir an önce iyilesirsiniz
seol pyong: sen defalarca ölümle yüz yüze gelip kurtulmayi basarmis birisin bir hastaliktan kurtulmak is mi
j.bogo: efendim..
bay lee: yeom yang onu böyle mi yasatacaksin? Bunca zamandir onu büyük bir hasretle bekledigini biliyorum ama burasi savas alani ona yusanda bir ev bulsan iyi edersin
sunça:j.bogo
yona: ne oldu
j.bogo: yangziye ne zaman döndünüz
sunça:dün aksam üstü
j.bogo: j.hwa nerde
sunça. Oo
j.bogo: söylesene sunça ona bir sey mi oldu
sunça. Hanimefendi hala lisadonun kampinda goong-bo
j.bogo: neden?
Sunça: orda kalmaya karar vermis seni kurtarmak için yeom yangin esi olmayi kabul etmis yeom yangla evlenecek anliyor musun?
Teşekkür Puanı:
102
22.bölüm
yeom yang:inat etmenin hiçbir anlami yok geri dönmek zorundasiniz
Yeom: gün dogarken gidicez. küçük bir birlikle binlerce imparatorluk askerine karsi savasicaz sag dönüp dönmeyecegimizi bilmiyorum eger burda kalicak olursaniz sizin için daha fazla endiselenicem bu yüzdende bir gemi hazirlatip sizi yangziye göndericem
j.hwa. dönmek istemiyorum
j.hwa: yanizda gelip size yardim edecek kadar güçlü olmayabilirim ama en azindan burda kalip ise yarayabilirim sizin dönmenizi beklicem
yeom. Bu sözleri eger birkaç yil önce duymus olsaydim herhalde dünyanin en mutlu erkegi ben olurdum bütün hirslarimdan vazgeçip küçük bir kulübede sizinle birlikte sade bir hayat sürmeyi seçerdim. Benim annem tank hanedanligina satilmis bir köleydi ve beni dünyaya getirirken öldü bay lee olmasaydi beni de bogulmam için denize atacaklardi söylemismiydim bilmiyorum sizi ilk kez yillar önce chungede gördüm sokakta karsilasmistik sizi gördügüm anda gülümsemeniz ve hareketleriniz bana yüzünü bile görmedigim annemi düsündürmüstü bu yüzden o günden sonra sizi aklimdan çikaramadim ama sizin kalbinizin baska bir sahibi vardi önceleri siz uzaktan görmek bile beni mutlu etmeye yetiyordu ama sonra benim olmanizi arzu etmeye basladim bir kereligine de olsa sadece benim olmanizi istedim eger burda kalmak size aci vereci olacaksa varligimla sizi mutsuz edeceksem buna dayanamayacagimi bilin eger bensiz daha mutlu olacaksaniz gidin lütfen
j.hwa: dinleyin beni
yeom: yazirliklari hemen baslaticam bir an önce gidin buradan…
Teşekkür Puanı:
102
Chae: tibetlilerin bizden istedigi her sey hazirmi
j.bogo: evet
chae: böyle bir görevde seni yalniz biraktigim için kendimi çok kötü hissediyorum
j.bogo: benim için endiselenmeyin
chaebunu senin için isledim bir is kadini olarak bu tür seylere pek vakit ayiramiyorum o yüzdende basarili sayilmam biraz utanarak veriyorum lütfen kabul et …
Yorumları: 373
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
35
11-04-2007, Saat: 17:56
(Son Düzenleme: 11-04-2007, Saat: 18:52, Düzenleyen: kıday baksı.)
Resimleriniz süper ellerinize saglik sizden bir ricam olacak YEOM YANG'in resim albümü için ilk bölümlerinin resimlerini belirterek yayinlar misiniz?.Gemici.
SEVDİĞİM ŞARKIDAN
UNUTMAKİ DÜNYA FANİ
VEREN ALLAH ALIR CANI
BEN NASIL UNUTURUM SENİ
CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA