yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru / Emperor of The Sea / 해신 (2004)
Hiç bir bölümünü kaçirmadan izledigim dizilerden birisi de Denizler Imparatoru. Smile

Hüzün içinde bi' yerlerdeyim.

Paylasim için tesekkürler. Smile
Mükemmel bir dizi paylasim için tesekkürler. Onay
İmzası kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
Bu dizi de unutulmazlarim arasinda. Paylasim için tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Ben diziyi basindan sonuna kadar izledim. Güçlü bir kurgusu yoktu. Saraydaki Mücevher ve Efsane Prens'le kiyaslanamaz bile. Ama müzikleri gelmis geçmis en güzel Kore dizisi müzikleridir. Tavsiye ederim. Onay
Müzikleri ve karakterleriyle süper bir diziydi gerçekten. Smile
Tek kelimeyle müthis bir diziydi. Sonunu aglaya aglaya izlemistim. 2 hafta etkisinde kalmistim ve okuldaki arkadaslarimla konusmuyordum. Biggrin Okuldan annemi çagirdilar bir sey mi oldu diye. Annemde dizi yüzünden oldugunu söylemisti. Biggrin Sonra bana dizi yasagi geldi ama tabii yasaklar çignenmek içindir. Biggrin Ama Song Il Gook'un o muhtesem oyunculugunu sergiledigi en güzel yapitlarindan biriydi. Smile Sonu kötü bitse de.

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Ilk izledigim Kore dizisiydi. Biggrin Gerçekten mükemmel bir dizi.
[Resim: sansre2nc.png]
Me too.. Biggrin
çok zevkli bir diziydi insallah tekrar izlemeyi firsat olur arasindan uzun bir zaman geçti trt den bekleriz.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
bende televizyonda ilkin gördüm.Önce Cengiz Han dizisini görmüstüm.2005 ve 2006 yilinda trt 1 de.30. Bölüm:

1.Denizler Imparatoru / Emperor of The Sea / 해신 (2004) 51.Bölüm.

2.Saraydaki Mücevher ( 2003 - 2004 ) 54.Bölüm.

3.Düslerimin Prensi 2006 24 bölüm.

4.Goong S zoraki prens 2007 20.Bölüm

5.sarayin rüzgari yisan (2008) 77.Bölüm

6.efsane prens 2006 81.Bölüm.83.Bölüm olarak düsünülmüs ama 81.Bölüm yapilmis.Olay tv de yayinlaniyor hala.

7.damo kadin polis (2003) 14.Bölüm bu diziyi de tv 8 de ve flash tv de gördüm.Paylasiminiz için Tesekkürler.Ama en güzel dizi denizler imparatoru tavsiye ederim.

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi