yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler İmparatoru Dizisiyle Nasıl Tanıştınız?
teyzemin kizi bizdeyken tesadüfen son bölümü görmüs
ve hiç bilmemesine ragmen aglamis
bize de ballandira ballandira anlatti
tekrar yayinlandiginda izlemeye basladik ve tutkunu olduk
sonrada korea fansla tanistim Biggrin
Love......Love...........Love................
ben trt seruvenine sarayin ruzgari adli diziyle basladim iyikide baslamisimSmilesonrasi zaten muptelasi oldum kore dizilerinin,hic birini kacirmadim,simdide denizler imparatorlugunu izliyorum tabikideBiggrin
(14-12-2007, Saat: 17:56)nurdan_yeom yazdı: denizler imparatorunu ilk kardeslerim izliyordu...ben de bu dövüs filmi falan diye izletmek istemiyordum...hatta bazen engelliyordum...iste bunlar tam son bölümü izlerken annemler kardeslerimi is için çagirdi(biz köyde oturuyoruz da)bana da sen izle bize anlat dediler...tam da bu yona ile ustanin öldügü sahneden basladi sonra yeomun falan ölümü...ancak ben diziyi izlemeye burdan baslamis olmadim...eger denizler imparatorunun 2. defa yayinlandigindan haberim olsaydi onu en basindan izlerdim ama 30 veya 35. sahneydi sanirim orda rastladim...kardeslerim de pek iyi izlemediginden bu basroldeki kiz kötü adami yani yeomu seviyor falan demislerdi de çok üzülmüstüm...ama daha sonra jan hwa ile yeomun evlenmesini çok istedim...o tek bir bölümünü izledikten sonra müptelasi oldum dizininSmilebilgisayara oturup dizi hakkindaki bütün herseyi youtube den izledim...ama tabi ingilizce sini onun için türkçe altyazili da olsa bastan türkçesini izlemek istiyorumSmileiste benim hikayem de buSmileSmileSmile

jan hwa yeum u sevmiyor ki.onun kalbinde tek jang bo go oldu

aslinda ben diziyi çok önceden görmüstüm ama bir türlü izleme firsatim olmamisti verilmesinide çok istiyordum çünkü orda oynayan kisilerde çok basarili oyuncular ilgimi çekmisti sonunda TRT 1 sayesinde hayatimin dizisi ile tanistim Biggrin böyle bir dizi görülmemistir dünyada süper bir dizi Smile
daha önceden denizler imparatoronu biliyordum.ilk yayinlandiyinda sanirim "binbir gece"ile ayni saat'te yayinlaniyordu.çin dizisi diye izlemek istemedim.saraydaki mücevfer dizisi sayesinde korea fans üye oldum.kore dizisi oldunu ögrendigimde çok üzüldüm.1.bölümden itibaren hiç kaçirmadan izliyorum.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
2006ta askerden geldikten sonra izlemeye baslamistim,geçenlerde trtde gördüm ve aklima geldi ilk bölümlerden izlemeye basladim,ben orta bölümlerden baslamistim,ama baslarini izleyincede konu bütünlügü saglandi,kimi zaman aglardim,kimi zaman öfkelenirdim,rüyalarima bile girdi,36bölümü bulup indirdim ama sonrakileri bulamadim.eger varsa bildiginiz tavsiye ederseniz sevinirim.
ben 2009 da tanistim ne yazik ki annem sayesinde efsane prens e bakmaya basladim bittikten sonra saraydaki mücevher derken denizler imparatoru böylelikle kore dizilerinin ve oyuncularinin hayrani oldum çiktim ama geçte olsa böyle güzel bi diziyi izledigim için çok mutluyum ve sizlerle birlikte yorum yaptigim için

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi