06-02-2008, Saat: 5:01
........
Soguk bir kis aksami tanistim Emperor of the sea ile...:img-angel::img-angel::character411:....

Song II Gook Ve Papatya
Denizler İmparatoru Dizisiyle Nasıl Tanıştınız?
|
06-02-2008, Saat: 5:01
........
![]() ![]()
Song II Gook Ve Papatya
trt1 sayesinde
![]() ![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
06-02-2008, Saat: 5:16
Ben de ailemi engellerdim izlemesinler diye klasik bir trt dizisi sanirdim(gerci simdi hep trt izliyorum ama) Moralimin bozuk oldugu bir günde, kiz kardesimin israriyla tanistim. Ilk begendigim karakter de Yeom oldu Jung Hwaya ilani ask ediyodu sanirim
![]()
06-02-2008, Saat: 9:00
sikintidan
![]() ![]()
babam izliyordu tek basina bende babamin zevkini begendigim için bir bakiyim nasil bir seymis diye oturdum kaldim baktim ki müthis bir sey sonra babamla abonesi olduk
![]() ![]() İmzan bir sayfadan büyük !
07-02-2008, Saat: 8:47
keske kardeslerimin izlemesine engel olmasaydim
![]() ![]()
07-02-2008, Saat: 8:59
trt1 sayesinde tanistik. bence herseyden önce onlara tesekkür etmeliyiz sizcede öle degilmi
07-02-2008, Saat: 9:05
Inanamiyorum ben buraya nasil yazmamisim
![]() ben de çogunluk gibi babam izlerken farkettim diziyi ![]() galiba babalar bu isten anliyorlar ![]() ![]() ![]() Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime! http://efsaneprens.com/ Efsane Prens WebSitesi
07-02-2008, Saat: 9:07
üff ben yine de trt ye kizginim iste:img-beee:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|