yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 51. Bölüm (Final) / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Severek izledigim iki kore dizisinin bügün final bölümüydü.Ikisinde de kahramanlar öldü.Ama Denizler Imp. öyle bir final yapti ki yedi kore dizisi izledim ben böyle "akici"final görmedim.
Denizler Imp.izlememin en büyük sebebi son sahnede janghwa'nin bebege söyledigi sözleri duymak..sansima janghwa sözleri söylemeye basladigi an elektirikler kesildi.Aglama
Jang Bo Go'nun ve Yeom Yang öleceklerini biliyordum ama Yona ve Ustanin ölmelerini beklemiyordum.Saskin
Yona ve Usta son nefesine kadar savasmalarini izledigim an ,içimde "vay be demek bu dünya firsatçi cundura ve kim yang 'a kaldi"dedim.Ikiside hazir'a kondu.Biri madam Yami nin servetini aldi,digeri Jang Bo Go'nun.
yeom yang hayraniyim ama bazen anlayabiyorum onu.Herkeze kaniyor ve zamansiz hareket ediyor.
Yeom Yang'in Jang Bo Go 'yu" yalnis zaman ve yalnis yerde öldürerek" hata yapti. Yeom Yang savasta öldürseydi Jang bo go'yu daha iyi olurdu.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee

bu kadar kaliteli bi yorum üstüne yorum yapamam. ne kadar güzel sanki filmi yeniden izledimSmile harika özetlemis, arkadasimiz, ellerine, yüregine saglik! üsenmemis bi de eski türk tarihinden misal çekmis. harikasin Göktürk!AlkisOnayAllahrazi

bu arada Yeum Yang kiskançlik krizine nedense sonda girdi bunca olaydan sonra, ihanetini etti ama sevdigi kadini kurtardi, onunla birlikte Jang Bo Gu nun da bebegi kurtulmus oldu. evatlik kiz nereye kayboldu göremedim bu arada. saldiran akserlerin milliyetçe kim olduklari bana karanlik kaldi. belki hep izleyemdiyim için pek anlayamdim. ama askerlerin giyisileri japonlara benzediSmile
her seye ragmen ben Kore dizi yapimcilarini alkisliyorum hem de ayakta! muhtesem çalismlar yapiyorlar, sinema orda süpesiz inkisafta. her dizisi güzel bi hatira birakiyor insanda. tesekkürler TRT1!
Nasil bir bölümdü bu hale soktayim..yeumun damgalandigi bölümden bu yana hep gumbonun ölecegi bölümü bekledim.Ama sevinemedim bile yeum gumboyu ikna etmek için neler söyledi ama nafile adam sadece inat bide üstüne üstlük seni baskentte kim yang’in yaninda görürsem en büyük düsmanimsin dedi.Yeum öldürdü hançeri kalbine sapladi ama sonrasinda nasil üzüldü .Öldürdükten sonra gumbonun basinda agladi çocuklugunu,birlikte geçirdigi zamanlari hatirladi ve gumbonun onu damgaladigi ani yeminini ona ragmen hala onun için aglayabildi.Kim yang denen sinsi yeuma seninle isim bitti dedi ve direge bagladi nankör yaratik yeumsuz binlerce askerle bile bir ise yaramadigin ortada .Baekyung yeumu kurtardi keske kurtarmasaydi da ölüme gitmeseydi.Jang hwa yi kurtarmak için yine hayatini hiçe saydi.Chaeryung ve jang hwa kaçarken askerler tarafindan yollari kesildi ve chaeryung öldü ama jang hwa yasiyor.Jang hwa bir tekneye binip uzaklasirken askerlerle karsilasti tabi yeum onu kurtarmak için oradaydi…Önce baekyung mizraklarla öldürüldü sonrada yeum ok yagmuruna tutuldu ama yikilmadi son kez döndü ve jang hwaya bakti ve ona bakarken öldü.(Nasil bir ölümdü gökyüzünde dolunay yeum kanlar içinde ve son kez sevdigi kadina bakabilmek için çabasi offf off )Yeum dedigi gibi belki son nefesinde mutlulugu tadabilmistir.Ömrünü adadigi kadin hayatta ve yine onu kurtarirken öldü hemde gözlerine bakarken…
Valla bu dizide en magdur insan Yeum yang Aglaelsalla
çok yazik oldu keske ölmeseydi kaçip gitseydi atlasaydi oda kayiga Happy0064
yeom yang çok büyük bir hata yapti. JBG yu öldürünce savas olmayacak sanmisti.kim yanga güvenilmemesi gerektigini anlamasi gerekliydi.yha biseye gicik oldum.adamlarin hepsi savasirken öle birbirlerine bakip duruyolardi yha..
yani savasirken o adamlari nasil öldürmüyolar anlamiyorum..çok kötü bi son.yeoma kizmistim ama o ölürken çok üzüldüm.çok kötü bir son ama yhaAglaelsallaAglaelsalla:img-cray::img-cray:

ya yeum yang emir kulu zavallim.. yanlis kisiye güvendi...
oysa jang bo go ona çok inanmisti güvenmisti pisman oldu ama is isten geçti...
bi bölümde jang bo go ya diyordu dost sicakligini sadece sende gördüm....
degermiydi...
bu arada madam jami'nin muafiz komutanida madam'a asikti yazik askini dahi söleyemeden gitti o adam çok uyariyodu madami dogru düzgün is yapsin diye ama engel olamadi biraz nmuafizi dinleseydi oda mutlu olabilirdi...
süper bir final oldu
tabi ölmeleri iyi olmadi ama müthisti...

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

denizler imparatoru dizisinin hiç bir bölümünü kaçirmadan izledim diger kore dizileri gibi,song il gook ne kadar yetenekli,onu izlemeye doyamiyorum,basroldeki her ne kadar baska bir oyuncu olsa da sanki basroldeki song il gooktu,onun oyunculuguna hayranim,fakat dizinin sonunu hiç sevmedim,hepsi öldü,yeom yangin sevdigi kiz hiç kimseye yar olmadi,yine de basarili bir diziydi,zannederim korelilerin çogu dogustan oyunculuk yetenegine sahip,dilerim bir gün biriyle olsun tanisabilirim.
Kalplerimize işleyen o duyguları hep veren bütün değerleriyle bize bizi hatırlatan Koreyi seviyorum...

(17-11-2009, Saat: 15:05)LEYDI yazdı: ya yeum yang emir kulu zavallim.. yanlis kisiye güvendi...
oysa jang bo go ona çok inanmisti güvenmisti pisman oldu ama is isten geçti...
bi bölümde jang bo go ya diyordu dost sicakligini sadece sende gördüm....
degermiydi...
bu arada madam jami'nin muafiz komutanida madam'a asikti yazik askini dahi söleyemeden gitti o adam çok uyariyodu madami dogru düzgün is yapsin diye ama engel olamadi biraz nmuafizi dinleseydi oda mutlu olabilirdi...

muhafizin madama asik oldugunu bilmiyordum ( belli oluyordu ama inanmasi zor geldi )
her konuda hak verebilirim sana ama youm yang a konusunda asla çang po gu ona bir firsat verdi ama o bunu degerlendirmek yerine yine bildigini yapip baskalarina boyun egdi haklisin aslinda zavalli o ya
birde bi ara benim yeum yang'a asik mi oluyor mu acaba bizim canguwa seklinde bir sey takildi aklima adama öle bir bakiyor ki sanki adama asik ümitte verdi aslinda yeum yanga...
muafiza gelince bence asikti....keske askini dile getirseydi askini dile getiremeyen tek insan o bu dizide sanirim...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi