yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz and Korea
(19-07-2012, Saat: 11:40)iDonis yazdı: Itaewondaki Türk restoranında işe başladm kkk ^^ Dün işten çıktıktan sonra yine Itaewonda bulunan Seoul Pub'a gittik arkadaşlarla. Bu pub böyle daha çok yabancıların gittiği bir yer ve zaten birsürü Türk vardı Smile
Neyse konuya gelelim ^^ Otururken bi çocuk geldi acayip Kim Jaejoong'a benziyodu geçti tam karşıma oturdu yanında da iki tane kadın vardı. Bu sırada da barmenlerle yan tarafta oturan çocuk bana 'çok güzelsin, çok tatlısın' diye söyleyip duruyolardı Biggrin Gülüyoduk hep beraber falan sonra çocuga bakayım bi dedim kiiii bi baktım o da beni izliyo :S
böyle birkaç kez göz göze geldik, en sonuncusunda gülümsedi bende ne olduğumu şaşırdım ama sırıtmayı başardım! ^^
hesap ödemek için yan tarafıma geldi ve 'Hi' dedi vee böylece muhabbet açılmış oldu, nereli olduğumu sordu, Korede ne yapıyosun dedi ve hesabı ödemeyip pat diye yanıma oturdu ' gidicektim ama sanırım acelesi yok biraz daha kalabilirim' dedi kkkk
dün gece baya maceralı bi geceydi yani kkk
AA!! bu arada çocuk şarkıcıymış, adım Jin dedi ama tam adını söylemedi :/

[Resim: i5909043_avwjz68caaumhgt-jpg]

[Resim: i5909044_awetuodcqaazy7u-png]

[Resim: i5909045_20120719-034453-jpg]
İşten çıkıp gitmiştim yani ne kadar tipsizim -_-

Bir saniye Dodgy Bu fotoğraflar açılmıyor. Ben Jin'i çok merak ettim! Üstelik yeni çıkış yapan bir grubun solisti var Jin adında. Benim biasım. Ay bir de o oluyormuş! cry Fotoğrafı bir daha atabilir misiniz Sad
[Resim: fGxmtZ5.gif]

En Değerlilerim
BIGBANG EXO BTS
♥ Yeni Tumblr ♥

çok güzeller .. bende bir aksilik çıkmazsa 2014 yazında gidicem Biggrin
Paylaştıklariniz icin tesekkurler

Bize uzak oldukları için rüya sandığımız şeyler vardır.
Yıldızlar böyledir; çok güzel insanlar gibi onlar da hemen kaybolurlar...

Ama hep yanan ve sonsuza dek yanacak olan yıldızlarda vardır:
SS501...

BİZ SS501'A İNANIYORUZ
Yaaa çox gozeldi sevdim
Fotoğrafların hepsi birbirinden güzel Oralar gidebildiğin için çok şanslısın. İnşallah bir gün bizde gidebiliriz. Angel.072.
Fotoğraflar 4 yıl öncesine ait de olsa görmek güzel,paylaşım için teşekkürler Smile
SJ - EunHae - Suzy - KimWooBin - GoHyeSun

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi