yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 3- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
Yeni konu hayirli olsun. Biggrin Damla ayrica sana da tesekkürler. Smile Ilk mesajlar güzel olmus. Onay Emegine saglik. Alkis
(18-04-2010, Saat: 17:33)ßadqiirL_o5 yazdı:

Bir insana futbol ''Oynayamamak'' ancak bu kadar yakisirKalp olsun sevdicegim herkes futbolu iyi oynayacak diye birsey yok baska sporlarda var sonuçtaBiggrin Ahh benim masum güzelligim sen benim gönlümde Messi'den bile iyi bir futbolcusun ama sen yinede bu konuda Junsu'dan biraz yardim al benceBiggrin malum sirin Yunusumuz futbola çok merakli..
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Allah'im, ben bu grubu neden bu kadar geç tanidim? Aglama Hayran sayisi ile rekor kiran bir grup oldugunu aylar yillar öncesinden biliyordum. Gözlerim nasil oldu da bu güzelim grubu görmedi. Tam görmeye basladi grubun dagilma haberleri çikti. Olacak is mi bu? Haksizlik bu. Aglama Ben bu grubu çook SEVIYORUM. (Sevdigimi haykirmak için büyük harflerle yazdim) Biggrin
(16-04-2010, Saat: 22:54)ßadqiirL_o5 yazdı: [Resim: 671.gif]

Of ya bu ne simdiden sarilmalar felan Aglaelsalla Ama kiz baskasini seviyor umarim olmaz aralarinda birsey Aglama

(18-04-2010, Saat: 22:23)Ho Min yazdı: Allah'im, ben bu grubu neden bu kadar geç tanidim? Aglama Hayran sayisi ile rekor kiran bir grup oldugunu aylar yillar öncesinden biliyordum. Gözlerim nasil oldu da bu güzelim grubu görmedi. Tam görmeye basladi grubun dagilma haberleri çikti. Olacak is mi bu? Haksizlik bu. Aglama Ben bu grubu çook SEVIYORUM. (Sevdigimi haykirmak için büyük harflerle yazdim) Biggrin

Olsun ablam geç olsunda güç olmasin Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Aa, yeni sayfamiza mi tasindik?... Yetmedi yine sayfalar bu büyük aileye..Ay pardon sülaleye demek istedim.. Biggrin
Hayirli olsun ne diyim... Alkis

Bu arada Jaejoong^umuz takim elbise içinde harikulade görünüyor,bayildim valla.. Super Futbolu zaten muhtesem. BiggrinBiggrinBiggrin

Sagolun kizlar.. Opucuk
B enide üye yapabilirmisiniz?Biggrin
[Resim: fd4mdi.jpg]
Tabikide hosgeldin Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(18-04-2010, Saat: 22:55)TIFA yazdı: Tabikide hosgeldin Opucuk

H osbulduk tesekkür ederim Onay
[Resim: fd4mdi.jpg]
Cici fanimiz hayirli olsunBiggrin fan dayanmiyor valla..ne kadar büyük bir ''sülale'' olduk böyleBiggrin insallah dahada çok büyüyecegiz hep birlikte..DBSK'miza sesimizi duyurana kadar durmak yok:atkilinc: yeni gelen arkadaslarda muhtesem Turkish Cassiopeia ailesine hosgelmislerOpucuk
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
B enide araniza alin imzami ekledim xD

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi